Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daem00n

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még szerencse, hogy Vágó István a Reggeliben bejelentette, hogy ezentúl nagyon nehéz lesz bekerülni a Legyen Ön is milliomosba, mert a műveltségi vetélkedőben ezúttal szinte leküzdhetetlen akadályok elé állítják a játékosokat: négy rossz megoldás közül kell kiválasztani azt…..
Napokkal ezelőtt Om Malik írta a blogjában, egyre több GMail-felhasználó jelzi, hogy minden átmenet nélkül eltűntek a leveleik, nemrégiben pedig egyik olvasónk hívta fel a figyelmünket erre a másik topikra: Lost Everything in My Account..email,contacts,sent mail.. A Google hivatalos…..
Csáp Géza Metál, csajok satöbbi 2006.12.29 22:52:00
Nem figyelek, vagy mit tudom én, rosszul értek valamit, tehát mégis lehetséges volna, hogy a Superbutt zenekar énekese, Vörös András a XXI. század magyar férfi szexszimbóluma? Annyi csaj magyar metál- (hc-, punk-) zenekar koncertjén még nem volt, mint amennyi a hajón, a Superbutt…..
Az amerikai erkölcscsőszök nem normálisak (ezt saját bőrünkön tapasztaltuk egy gyerektáborban 1992-ben), csöcs, segg, káromkodás nem mehet a network tévén, talán ezért nem mutatja be az ABC a Szegénylegényeket soha. A Disney vezetőségének agyáról azonban minden bizonnyal…..
Mai alanyunk jó nagy fórral indul a macsósági versenyben, hiszen tévés/filmes karrierje előtt modellkedett, oda meg ronda állatokat nem nagyon válogatnak be. Julian (akinek van még keresztneve bőven, a nem kevésbé feminin hangzású Dana és a jóval férfiasabb William) 1968-ban látta…..
Daem00n 2006.12.21 13:33:40
Sorozatunkban egy olyan fazon következik, aki nem igazán nevezhető szépnek, de talán még jóképűnek sem, viszont ha kivennénk a Szökésből, akkor csak bociszemű tetovált faszik meg sírós-picsogós mexikóiak maradnának benne (no meg egy zsíros hajú olasz), szóval megvannak az…..
comment:com Önszopatás 2006.12.15 12:08:00
Nem akarok én a Kész átverésbe belerúgni, megvan ennek a műsornak a maga baja (Balázs vezeti például, eleve terhelt a cucc), és ez az új módi, miszerint az Áll az alku bankigazgatójához hasonló titokzatos főnök, aki minden valószínűség szerint Kolosi lenne ugye, lebassza a…..
Nálunk az egy főre eső celeblebukások száma (tudják, amikor kiderül mondjuk Annácskáról, hogy kamera előtt szopott) ijesztő méreteket ölt, úgy látszik hazánk lányai bohó ifjúkorukban csak nem tudnak ellenállni a csábításnak, aztán meg amikor magyarázkodni kell, jön a VV…..
„Fábry megalázta Kelemen Annát”. „Kisípolják az obszcén szavakat”. Ilyen szalagcímekkel volt tele a bulvármédia az utóbbi napokban. Mi speciel a „Műpénisz a Barátok közt után” és a „A szadista Fábry Sándor eldöngette Kelemen Annát”…..
Daem00n 2006.11.13 16:05:29
Bejött az ősz, színesedik a lombozat meg a sajtópaletta: immár van bazmegolós-beszívott-hülyecsávós pinamagazinunk, a Maxim. A sajátos világreceptnek megfelelően pinaszegény pinamagzin lightról van persze szó, az egyéb hozzávalók közül azonban a Kretén magazin, a Dumb és…..
„Mivel az elmúlt héten több megemlékezést is bejelentettek a forradalom gyásznapjára, a Tv2 úgy döntött, hogy egy héttel elhalasztja a Megatánc következő szombati döntőjét, és a várható országos érdeklődés miatt az este során rendszeresen beszámol a november 4-i…..