Regisztráció Blogot indítok
Adatok
new_boy_on_the_block

0 bejegyzést írt és 246 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Problémájuk akadt: szembement velük a valóság...
new_boy_on_the_block 2017.01.01 23:55:34
  „Magyarország erősödik! Magyarország jobban teljesít! A reformok működnek!” Mindannyian ismerjük ezeket a kormány propaganda lózungokat. Unalomig ismétli a média mindannyiunk pénzén. Milliárdokat költünk el arra, hogy a valóságot valahogy felülírják az agyunkban. Ám az embernek az infragrante…..
A Jobbik (azaz Vona Gábor pártelnök és Mirkóczki Ádám szóvivő) most először küldte el jókívánságait a zsidó egyházaknak hanuka alkalmából. Köves Slomó nyílt levélben fejezte ki értetlenségét és utasította vissza Vonáék jókívánságait. Anno Orbán lett liberálisból „konzervatív”. Neki sikerült a…..
new_boy_on_the_block 2016.12.30 07:06:39
@karandash: Izrael politikajat nehez mostanaban szeretni. Valahol a rohejes es az ijeszto kozott van. En nehezen tudok olyat megemeszteni, mint a finom haduzenet Uj-Zelandnak, az onallo palesztin allam 'tagadasa' es fenyegetese vagy az afrikai menekultek biologiai kasztralasa. Ez a politikai resze. Ott van, hogy mint nep sem szeretem oket mivel tagadjak Jezust, belterjesek, tipikus kereskedok, manipulatorok, rasszistak, budosek es furcsak. Aztan ott vannak meg olyan aprosagok mint a torvenybe iktatott tortenelem (holokauszt tagadas: Hol a velemeny szabadsag vagy az objektiv kutatas lehetosege igy?), a karpotlasok kifizetese, a mult tagadasa (pl. a mostani nemet politika legnagyobb hibaja, hogy nem meri elfofadni a Hitleri tortenelmet. Ugy viselkednek mintha buntudatuknak kene lennie meg mindig 35-45-ert), az orokos antiszemitazas es meg sorolhatnam. Izrael es a zsidosag boven tesz azert, hogy gyulolhessuk oket...
Az egyik leggyakrabban felmerülő téma a blogon, és sokan kértétek is, hogy írjak róla, de bevallom őszintén húztam, amíg lehetett, mert nem vagyok benne annyira érintett. De most összeszedtem magam, a gondolataim, a tapasztalatom, és megírom: Volt már egy olyan poszt, hogy mi az, amit NE tegyél,…..
new_boy_on_the_block 2016.12.29 16:06:56
@she_wolf: Köszönöm a válaszodat. Félre értelmeztem az itteni írást akkor mert nekem úgy jött le az egész (olvastam más posztot is itt) ahogy leírtam. Akkor Te mondjuk hogyan definiálod azt a szintet ahol már problémás az alkohol fogyasztás?

Én nem tudom, nekem ez annyira szubjektív dolog, objektív meghatározással meg még nemigen találkoztam. A minőségi italt félre érthetően írtam: nem felvágás akart lenni, csak azt akartam kihangsúlyozni, hogy az íz is fontos nekem. Persze, jó eljutni a becsiccsentett állapotig mert egy fárasztó nap után tényleg jól esik a fejemnek de pl. a söröknél egyszerűen nem tudok betelni a különféle kézműves, egyedi ízű sörökkel. Nem értek hozzá szakmailag, de jó érzés ismerkedni a különböző ízekkel, gyártási technológiákkal..stb.
new_boy_on_the_block 2016.12.29 16:21:41
@józanakaroklenni: Köszönöm a válaszod. Nemrég reagáltam rá, hogy félre értettem a blogodat. Elnézést érte.
new_boy_on_the_block 2016.12.29 19:20:24
@she_wolf: Két üveg sör. Nem szeretek többet inni, csak ha társasággal vagyunk valahol. Vodka nagyon ritkán jön, rövideket nem szeretem. Egyedül a bor a bűnöm még, van pár kedvencem de ott is inkább váltogatom a típust/évjáratot (nem értek hozzájuk amúgy), hogy melyiknek milyen íze van.

Köszi amúgy a reagálást mindenkitől. Sajnálom, hogy így benéztem az egész blogot :)
Földi Lászlót folyamatosan „szakértőként” aposztrofálja a közmédia, pedig már többször bebizonyosodott, hogy hülyeségeket beszél. Amikor éppen nincs semmi különösebb üzennivalója a Fidesznek, akkor beküldik a „szakértőjüket”, aki minden adásban leszögezi: Európát megtámadták a menekültek.  ..
new_boy_on_the_block 2016.12.28 14:47:53
52 évesen meghalt Grespik László ügyvéd, MIÉP-es politikus, volt közigazgatási hivatalnok, az ezredforduló ismert médiaszereplője. Egyelőre nem tudni a halál okát...
new_boy_on_the_block 2016.12.28 00:39:06
@zako1: degeneralt fasz vagy.
Túlságosan nem kell képben lenni a médiával ahhoz, hogy még a leghétköznapibb ember is lássa, mennyire nívótlan, amit a TV2 tudósítás és híradás címen művel, erre szinten minden héten van valami durva példa a hajléktalan riporttól Juhász Péter karaktergyilkossági kísérletén át egészen Terry Black és…..
Igaz ugyan, hogy Magyarország nem köztársaság többé, de van egy köztársasági elnöke. A díszlethivatal élére díszletember kellene, aki tud mosolyogni és Orbán Viktor megbízik benne. Ilyen sajnos nincs. Így a miniszterelnök választott: továbbra is egy mogorva, bajuszos horgász lesz a köztársaság…..
Akkor most az oroszozás az új zsidózás? Különben is, mit kell úgy pattogni az oroszokon, amikor az amerikaiak legalább akkora és legalább annyi háborús bűnt követtek el?..
new_boy_on_the_block 2016.12.24 22:31:50
Az HBO sorozatai közül nemcsak a Westworld hagyja ki a következő évet, de ha lesz is harmadik Aranyélet évad, akkor azt csak 2018-ban mutatják be. A bejelentés valószínűleg csak formaság és nem kell rá túl sokat várni. Viszont most jó időre elköszönünk a Miklósi családtól és mivel mindenki…..
new_boy_on_the_block 2016.12.24 18:38:15
@Leonard Zelig: Annyira nem kell komolyan venni azért azt amit írtam ;)
  Az önkényuralmi jelképek betiltását és a gyűlöletbeszéd bűncselekménnyé nyilvánítását sokan kifejezetten üdvös dolognak tartják. Az érvek logikusak: senki ne éltessen olyan hatalmakat vagy egykori hatalmakat, ideológiákat, melyek elméleti és gyakorlati szinten is megmutatták, milyen bestiális…..
Magyarország kormánya Mikulás napján jelentette be, hogy kilépünk a Nyílt Kormányzati Együttműködésből, aminek tagságáról pár éve még büszkén nyilatkozott Rétvári Bence. A Nyílt Kormányzati Együttműködés célja a nyílt és átlátható kormányzás megteremtése és a…..
new_boy_on_the_block 2016.12.23 15:46:57
„Berlini merénylet – a TEK a Széna téren” címmel legalább öt fotót közölt az állami propaganda (MTI) arról, ahogy a símaszkos-géppisztolyos kommandósok fagyoskodnak a karácsonyi vásároknál. Ugyanez van a pályaudvarokon és fontosabb közlekedési csomópontokban. Nekünk nem terroristáink vannak (lásd…..
new_boy_on_the_block 2016.12.22 14:10:19
A mai nemzetállamok kevés kivétellel bevándorlás eredményeként jöttek létre, vagy bevándorlások sorozata alakította ki azt a speciális jellegüket, ami a konzervatívok számára megőrzendő értéket képvisel. Az emberi faj vándorlásaival benépesítette a Földet. Ahol az emberek rosszul éltek, onnan…..
new_boy_on_the_block 2016.12.21 10:50:24
A berlini merénylet az oroszok és a kontinens autokratikus lator kormányzatainak érdekében állt -- hogy  a KGB szervezte-e be a muszlimot, aki elkövette, és a KGB lőtte/lövette-e le a saját ankarai nagykövetüket a terelés és a "terrorizmus" elleni háború kiszélesítésének megalapozására, az elég…..
Az utóbbi években durván elszálltak a magyar albérletárak (igen, tudjuk, ezek jellemzően bérlemények), elsősorban Budapesten találkozhatunk horror árakkal. A Street Press térképre tette Európa elszálló árait, merthogy nemcsak hazánkban, hanem Európa-szerte magas árakkal…..
new_boy_on_the_block 2016.12.18 11:32:02
@zsírvezér: Persze, hogy benne van. A kéthetente kijövő 'tovább emelkednek a bérlemény/ingatlan árak' vagy a 'mennyire jó befektetés az erbéenbé' cikkek szerinted mennyire manipulatívak a buta magyarnak, akik az ingatlan piachoz semmit nem értenek, de azért a mamától csak örökölt egy 52-ben épült és azóta nem felújított lakást. Érdek is van ehhez, hisz ha a magyar kimegy külföldre mert nem tudja fizetni ezt akkor azért a kormányt fogja hibáztatni (Aztán ott vannak az ingatlanosok is: ott is érdek a magas ár, hisz magasabb így a jutalék is). Nézd meg, hány lakás megy a 90-120-as sávban ami a negyedét sem érné meg. Fatokos ablakok, penészes falak, 78-ban vett bútorok. Aztán 120 körül hirtelen megjelennek a normális, új építésű lakások, szóval sokat nem is kell hozzávágni és simán jobban jössz ki mint a 100ezres szoc.lakással (rezsivel nézve, ez lehet nem is túlzó megállapítás). Ha a kormányban lenne egy kis tökösség, akkor most lépne egy nagyot (mint az UBER-nél) és a bérlemény kiadást energetikai tanúsítványhoz kötné, ami ármaximalizáló elem lehetne. De mivel a kormány nem tökös, a lakáspiac alul szabályozott, így marad a vadkapitalista rendszer. Lehet kárörvendő vagyok, de én akkor fogok csak igazán mosolyogni, amikor a mesterségesen alacsonyat tartott alapkamatot elkezdik növelni és a mostani 'nagyon olcsón felvett hitelekből' hirtelen pukkanás lesz és irdatlan módon elkezdi lenyomni az árakat.
Mint azt valószínűleg olvasóink is jól tudják, rengeteg vita zajlik szerte Európában a kontinensre érkező bevándorlókról és menekültekről. Vannak, akik humanitárius okokból minél több embert fogadnának be, míg mások komolyan megkérdőjelezik, hogy lehetséges-e ennyi embert…..
A tervek szerint 8 önálló fejezetből álló, összefoglalt megoldási javaslat-csomagot tárok most a Mandiner olvasói elé. A hazai cigány közösségek felzárkózásának előmozdítása érdekében szeretném elérni a hazai pártokat, kormányzati szereplőket, helyi és megyei döntéshozókat, és általában bárkit, aki…..
Az a legszebb ebben a derékig a meleg szarban ugráló kormánypárti sajtóban, hogy...de hát nincs benne semmi szép. Ripost, 888, Pesti Srácok, Origo, Lokál és Tények - ezek ugyanabban az akolban laknak és dörzsölgetik egymásba a trágyát, az egyik megmarkolja, feldobja, a másik tátott szájjal alááll,…..
10 éve nem emelik a nyugdíjminimumot. Így a legalacsonyabb nyugdíjból élőktől már évi 108 ezer forintot vesz el a kormány, miközben Orbán Viktor személyesen „nagyvonalúan” 10 ezer forintos ajándékutalványt osztogat királyi kegyként. Persze ez tökéletesen illeszkedik az Orbán-kormány…..
new_boy_on_the_block 2016.12.02 13:37:19
A kifinomult vitakultúra megnyilvánulása képpen tettlegességig fajult a vita, a Hír TV Szabadfogás című műsorának szerdai felvételén. A nyugdíjasoknak szánt 10 000 forintos karácsonyi ajándékutalvány-ügy kapcsán esett egymásnak Mészáros Imre, a Gój Motoros Egyesület vezetője és Puzsér Róbert. Végül…..
new_boy_on_the_block 2016.12.01 14:13:26