Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dharmamestertanitvanya

8 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
írta ARANY JÁNOS, nemzeti géniuszunk   Büszke, harcos, kalandor nép Volt a magyar nemzet, Kétélű kard, mely ha moccant, Jobbra-balra sebzett; S jobbra-balra, merre fordult, A fegyvernek éle, Puszta lett a népes ország És üvöltött rajta végig Farkasok zenéje. Kin a német,…..
that this is the FUCKED UP PLANET! Eddie Griffin mondta egy stand up comedyben, majdnem pontosan így: Aliens exist. They don’t come here because bad news travel fast. We known throughout the universe as the fucked up planet! (Idegenek léteznek. Azért nem jönnek ide mert a rossz hír sebesen…..
A blögölős írásaim miért nyúlfarknyi és kutyafarknyi hosszúságúak – és nem hosszú fejtegetések? Mert az élet egyszerű, tökéletesen egyszerű. Végtelenül egyszerű. Az őrült majom bonyolítja el. Csakis az őrült majom; minden más lény a bolygón kezdetlegesebb, kevésbé…..
http://worldtruth.tv/all-americans-will-receive-a-microchip-implant-in-2013-per-obamacare/ “És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.” Biblia, Jelenések könyve Nagyon fontos kijelentést teszek bölcs…..
A picsatársadalom picsaemberek összessége. A picsaember jogi értelemben nő vagy férfi illetve egyéb, báregyébként mindegy, lényegtelen is. A picsaember teljesen leszarja mások véleményét, miközben egyébként a tömegéből az egyén alig különböztethető el, hát még a…..
Aki a közszolgálati rádió ideológiai mantráival kezdi pénteki napjait legalábbis, az biztosan kívülről tudja már, hogy Magyarország tündérország (kis és nagy tével egyaránt), amelyet egész Európa irigyel, következésképpen utál és gyűlöl azokért a nagyszerű tettekért,…..
Dharmamestertanitvanya 2013.04.19 07:55:12
@alfax:
Én nagyon politikafób vagyok. Nem bízom a politikusokban, mentik a bankokat, fizetik az államadósságot. A néppel mi lesz.
Minitrollkodom:
dharmamestertanitvanya.blog.hu/
Valaki mondja meg miért rossz az Orbán!
Valaki mondja meg miért nem.
És miért Magyarország az EU szörnyű diktatúrája?
Miért Magyarországot, miért Orbánt bántják a külföldi újságírók? Az EUban nincs elég baj? Más országokkal is? A franciákkal amikor utcára vonul a nép és teljesen megbénítja a forgalmat (csak alig néhány közeli évvel ezelőtt)? A francia diákokkal mikor majdnem teljes…..
A magyar belpolitikai eseményekre mindössze ketten kíváncsiak. Az egyik az Európai Unió, a másik az Ördög. Az egyik egy demokratikus alapelvek mentén szervezett közösség, ebben a minőségében Magyarország legnagyobb ellenlábasa. A másik ezzel szemben egy feudális alapokon nyugvó…..
Dharmamestertanitvanya 2013.04.18 12:35:25
@Bölcs Lázadó:

Valóban jó a cikk de annyira tömör hogy (én buta ember) nem értem hogy kiket véd. Az istenadta népet? Vagy drága vezetőinket.
Az egyértelmű hogy Orbán Viktort támadja.
Én sem védem Orbánt, azonban ébresztő, embertársaim! Ma annyira pocsék a helyzet Mo.-on hogy ha Gandhit tennénk meg miniszterelnöknek, ő sem tudna semmi jót cselekedni.

Ránk fér az imádság és az Isten kegyelme! Mindig az átlagpolgárral tartok; egy ország akkor gazdag, ha a benne élő nép gazdag, jól él, és egyetlen ember sem akar külföldre menni dolgozni mert neki otthon annyira jóóó.
Nem gondoltuk volna, hogy épp a legprogresszívebb progresszívek mennek neki a progresszívek reménységének, Barack Obamának, de az amerikai elnök így járt az elmúlt napokban. Obama ugyanis bocsánatot kényszerült kérni azért, mert szépnek nevezett egy amerikai főügyésznőt, Kamala…..
Akinek nem inge... akinek pedig inge az gombolja be gyorsan nyakig, nehogy valamelyik undorító férfiállat beláthasson a kerek kebleire! Obama azt merte mondani hogy ”she is by far the best looking attorney-general in the country...”, mondá ezt Kamala Harrisről. Jött a felhördülés,…..
Miért az USA államrendszere a legjobb és legtökéletesebb a világon? ”Thank you for smoking” című filmből idézek amikor így felelek a kérdésre: Does America have the best government in the world? Hatalmas az univerzum, csak a mi galaxisunk tartalmaz kb. 300 milliárd csillagot.…..
Egyetlen létező vallás van és ez dharma, maga az igazság. (szanszkrit bölcsesség alapján) Ha létezik nagyon nagyszámú (több milliárd) majom, és mindenik egy-egy számítógép előtt ülve teljesen rendszertelen-makogó nyelven gépel, létezik annak a valószínűsége hogy nagyon…..