Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bíjí

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aszongya, hogy ezért itt: ez járt: Az RTL Klubot hatmillió forintos bírsággal sújtotta a Médiatanács, mert a Szenzációs Négyes című műsoruk szeptember eleji, első adásában ugyan nem szexuális témát dolgoztak fel, de a szereplők tánca mégis vulgáris módon utalt a nemiségre. Akkor ezért: mi…..
Gyurcsány Ferenc megint nagyot húzott. Azzal, hogy Dobrev Klárát jelölte a Demokratikus Koalíció európai parlamenti listavezetőjének, nem csak saját pártját helyezte új megvilágításba, de az egész ellenzéki oldal, sőt a Fidesz számára is erős kihívást fogalmazott meg. Nyilván, a puding próbája az…..
A liberális demokrácia az orbáni propaganda hazugságaival ellentétben egyszerűen a törvényes rend uralmát jelenti - abban azonban igaza van, hogy Magyarországon rég nem beszélhetünk jogállamiságról...
Donald Trump elhalasztotta szokásos évértékelő beszédét, ám Orbán Viktortól dőreség lenne ilyen döntést várni. Mindkét politikus szereti a nyilvános megszólalásokat, főként, ha azok saját rajongótáboruk előtt zajlanak. A magyar kormányfő viszont nincs úgy sarokba szorítva, mint amerikai kollégája,…..
Hiába derült ki az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) vizsgálatából, hogy Tiborcz István cége, az Elios főszereplője volt annak a bűnszervezetnek, amelynek korrupt ügyletei miatt a magyar adófizetőknek feltehetően 12 milliárdot kell visszafizetniük, a magyar Nemzeti Nyomozó Iroda bűncselekmény…..
• A magyar kormányfő kerek-perec megmondta a konzervatív pártcsaládnak, hogy szemernyit sem kíván változtatni illiberális politikáján, ha ez valakinek nem tetszik, akkor zárják ki  • Stubb megint belengette a nagy bunkót a magyar miniszterelnök felé  • Magyarországról száműzni igyekeznek mindent,…..
Az Európai Parlament kétharmados többséggel elfogadta a Sargentini-jelentést. Ilyen vereséget 2010 óta nem mért senki Orbánra, és a következő pofon sincs már túl messze...
Eljött ez is, jó ideig biztosan ez lesz az utolsó poszt a blogon - legalábbis tőlem. A választási eredményt látva egyszerűen nincs értelme a továbbiakban ennek a munkásságnak. Nemcsak azért, mert akihez fontos lenne, ahhoz nem jut el, mert nem olvas csak Ripostot, hanem mert már úgyis mindegy. Talán…..
A száraz, semmitmondó közvélemény-kutatásoktól megkérgesedett lelkünk következtében manapság már ritkán kapjuk fel a fejünket egy-egy eredmény láttán, tegnap a Tárkinak azonban úgy tűnik mégiscsak sikerült felkavarnia a leülepedett iszapot a poshadt politikai állóvíz…..
bíjí 2014.02.28 09:20:28
@DezInf: Részben igaz.De az is igaz,hogy a mazsihiszti emlékművel kapcsolatos,meg emlékévvel kapcsolatos hozzáállása izmosított a jobbikon,nem kicsit!
Jobbegyenes Gázos ügy 2013.04.09 13:19:22
Megdöbbentő és érthetetlen, hogy egy jogállamban hogyan tilthatnak be miniszterelnöki utasításra (!) egy minden szempontból törvényes rendezvényt. Ennél már csak az érthetetlenebb, hogy tulajdonképp mire is lett volna jó ez? Az" Adj gázt!" címmel meghirdetett motoros vonulás…..
bíjí 2013.04.11 09:49:19
@gabesz7004:

Igen,a mai nol.-cikk első mondata is azt írja,hogy tavaly is ugyan azon a napon,ugyan ezzel a címmel ment a motorosok vonulása.

Akkor nem bántotta senki érzékenységét,nem félemlített meg senkit??

Nos,ez a gáz,kedves cikkíró!!