Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naugyemegmondtam

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Baji Balázs, világbajnoki bronzérmes gátfutó, elmagyarázta, hogy ő 34 éves korában 40000 néző előtt akar futni a budapesti világbajnokságon és társaival együtt petícióban kéri Karácsony Gergelyt, hogy ne állítsák le a budapesti világbajnokság előkészületeit. A fő érvük az, hogy ez nemzetközi…..
Ezeket a dolgokat egy jó felszolgáló soha nem mondaná el egy vendégnek, pedig nagyon fontos lenne tudnunk. Így lehetővé tettem néhány kiváló hazai szakembernek (egészen különböző profilú és árszínvonalú helyekről), hogy névtelenül mondja el, mi zavarja őt a napi munkavégzésében, a vendégekkel való…..
naugyemegmondtam 2019.03.11 09:42:36
@Étteremkritikus: Azért a külön fizetés nem ördögtől való dolog. A világ jobbik felén teljesen természetes, hogy mindenki a saját fogyasztását fizeti. Persze lehet, előre kellene szólni de azért adassék meg a vendégnek a lehetősége, hogy étkezés után döntsön. Nekem mint vendégnek a halálom, hogy mikor nem olyan rég a születésnapi vacsorát követően fizettem és a szokásos 10% borravalót adtam a pincérnek, mely ez esetben több ezer Ft-ot tett ki, távozásunkkor elköszönve tőle még biccentésre sem bólintott. Sürgős beszélnivalója támadt a pultot támasztva a kolléganőjével. Na ide sem megyünk többet. Mondom ezt úgy, hogy aktív koromban évtizedekig volt saját éttermem.
naugyemegmondtam 2019.03.11 09:45:15
@naugyemegmondtam: Annyit még, hogy Ráckevén, ahova rendszeresen járunk egy étteremben, mielőtt hozzák a számlát megkérdi a pincér, hogy külön vagy egyben szeretnénk fizetni.
Amikor azt olvastam, hogy Zuglóban két liter tejért az emberek odaadják a nevüket és adataikat egy fideszes képviselőjelöltnek, az első gondolatom az volt, hogy "Mindenki annyit ér, amennyiért megvehető". A második gondolatom az volt, hogy "Szégyelld magad Zoli!"Az első gondolatommal voltaképp…..
naugyemegmondtam 2019.03.06 11:37:05
Kapott egy utolsó előzetest az Aranyélet, az HBO sorozata. A harmadik évad vasárnap indul, és az eddigiekkel ellentétben rögtön egyben is le lehet darálni az egészet, ugyanis az összes rész felkerül az HBO GO-ra. Az utolsó, félperces előzetes legviccesebb része, hogy van benne egy kis szpojler,…..
naugyemegmondtam 2018.10.11 11:29:45
        Mint arról korábban írtunk,  a putyinista Orbán-rezsim kirúgta a Századvég szerkesztőit és eltüntette a lap utolsó számát.        Ilyenkor azt szokták mondani komolyabb orgánumok, hogy a Vincent birtokába került  a Századvég betiltott száma. A Vincent teljesen komolytalan orgánum, ezért…..
naugyemegmondtam 2018.09.25 09:59:31
@nandras01: Csak a Gyurcsány lehetett. :)
Ahhoz képest, hogy tegnap még az volt a narratíva az összes termékükön, hogy jönnek Soros verőlegényei és megbasznak mindenkit, még a fákat is, ma csak a hirado.hu-n van egy mínuszos hír a több tízezres, egyébként békés tüntetésről és a pestisracok stábja ment ki forgatni, ezen túl a címlapokat…..
naugyemegmondtam 2018.04.15 07:42:17
@Mr. Neutron: "vagy inkább a tényekre hagyatkoznak. " Na ez az amit elfelejtettek közölni.
  Tisztelt Nemzeti Fejlesztési Minisztérium!   Tisztelt Szigetszentmiklósi Önkormányzat! Tisztelt Polgármester Úr! és Kedves további címzettek!   1956, mint talán Önök is tudják nem csak az őszi forradalomról volt híres, hanem a tavaszi jeges árról is! 1956 március 24-én az őt ért…..
A Házépítők csoport tagjait kérdeztük meg, hogy milyen kalandokba sodródtak telekvásárláskor. 7 meredek sztori.   Az Ingatlanosnak is meg kell élnie! Telekvásárlás: Felhívtam egy telek eladóját, majd egy másik telek miatt felhívtam egy másik számot. Mint kiderült ugyanazt a telket árulták…..
Ez az az államtitkár, aki egyszer egy őszinte pillanatában beismerte, hogy mindenki életét meg akarják lopni...
Marsi Anikó szemmel láthatóan nem állt a helyzet magaslatán, amikor egy tinédzser által szexuális zaklatással vádolt mentősökről szóló hírt konferált fel a Tények hétfő esti adásában. A felvételen Marsi többször is belezavarodik a mondandójába, zavarbaejtő teljesítménye pedig könnyedén Demcsák…..
naugyemegmondtam 2017.12.05 13:59:49
@ff48bp: őt már nem kell lejáratni.
Írtó nehéz minden szempontból megfelelő lakást találni, így, ha végre megvan a megfelelő otthon, az ember semmit nem akar, mint baromi gyorsan aláírni a szerződést, és letudni a fizetést. Utóbbinál általában az ingatlanbizniszbe keveredőket - legalább is az átlagot - várja egy embert-, házasságot-…..
naugyemegmondtam 2017.12.05 11:19:12
@Terézágyú: Mert úgye mindenki vérfideszes mint te lehetsz és otthon hegyekben áll a pénz, amiből bármilyen kastélyt kp-re megvehetsz. Az átlagembernek a lakás a legnagyobb értéke amit jó esetben hitelből tud megvenni és ha eladja mert kinövi stb, akkor amit vesz helyette azon is lehet hitel mint az átlagembereknél jellemző.
Az ajándékozás egy olyan szerződés, amelynek erős érzelmi töltete van, az ajándékozó általában hozzátartozójának vagy más közelálló személynek szeretete vagy hálája jeléül ad ingyenesen valamilyen vagyontárgyat, és ezért gondoskodást, szeretetet remél visszakapni.   Pont ezen fenti…..
Már az is érdekes, hogy mit keres egy hamis Huawei tok az eMag kínálatában. Az sem elegáns (sőt!),  hogy a vásárlói értékeléseket szűrik az oldalra kikerülés előtt. Azt a fura ügyfélszolgálati és panaszkezelési policyt meg el sem merjük képzelni, aminek az eredménye egy szomorú fejecskével ellátott…..
naugyemegmondtam 2017.11.23 13:55:19
@Attila F: Attól lesz hamisítvány akármi, ha eredetiként árulják és csak egy utángyártott darab. (persze lehet minőségben az utángyártott akár jobb is).
naugyemegmondtam 2017.11.23 13:56:53
@Brokkoládé: EMAG és nem a MALL.hu :)
Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát…..
naugyemegmondtam 2017.11.08 17:34:42
naugyemegmondtam 2017.11.10 09:26:35
Jövő tavasszal ismét parlamenti választás lesz Magyarországon, ami előtt borítékolhatóan megint felmerül majd a „miért nem szavazhatnak levélben a határátkelő magyarok?” kérdése, ami már eddig is komoly indulatokat kavart. Az egy dolog, hogy a kérdésfeltevés eleve rossz (erről majd később), ám…..
naugyemegmondtam 2017.10.02 09:09:44
@csortu:
Szerintem pedig aki nem él az országban az ne szavazhasson. Függetlenül, hogy ideiglenesen vagy sohasem élt itt. A levél szavazás nagyon könnyen manipulálható. Tehát szóba sem jöhetne. Van olyan ország, hogy aki szavazni akar annak haza kell menni és otthon szavazni. Szerintem elég korrekt.
Soros György gonosz cionista-amerikai multi-milliárdos, tudatta a köztévé a ma esti híradójában. Persze azt, hogy Soros gonosz és cionista, nem a fideszes állami hírműsor szerkesztői állították, hanem csupán beidézték Ali Hámenei ajatollah két héttel ezelőtt Iránban elmondott gondolatait.  Ha…..
Varánusz Társalogjunk nácikkal? 2013.04.25 04:58:03
Egyszervolt országban nem könnyű eldönteni szóba álljunk-e a nácikkal. Igen, utóbbi alatt a közbeszéd többnyire a Jobbikot érti továbbra is, a bíróság ítéletét a párt egyes képviselőinek és holdudvarának megnyilvánulásai után Vona Gábor nagyjából a hajára is kenheti, a…..
naugyemegmondtam 2013.04.25 10:58:27
@Habakuk999: +++++++++++++++
Ezt nem akarják még az itt komentelők sem megérteni. Szólásszabadság nem terjedhet ki egy nép egy vallás követőinek kirekesztésére vagy elpusztítására. Sőt továbbmegyek az ezen eszmék terjesztőit, agitátorait igenis "ketrecbe" kell zárni!
naugyemegmondtam 2013.04.25 12:31:48
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: dugd fel magadnak f(b)ajtársad péniszét amikor éppen a rúd előtt veri ki.
Te miattad szerintem sokan nem olvassák már a blogot vagy nem kommentelnek. Nem vagy jobb egy nem ma barnult börtöntöltelék anyagyilkosnál! Te csak szóban gyilkolsz egyenlőre. Ameddíg téged hagynak ezen a blogon szóhoz jutni, esküszöm, hogy többet nem olvasom ezt. Ilyen tetves ótvar nácival mint te és a társaid (lásd ápr.21.-i élet menete tüntetést provokáló "gázt a zsidóknak" feliratú V.ker Jobbik elnök) nem beszélni hanem egy bloglevegőt szívni sem szabad.
Ezer szál füstölgő bűzrúd, megjöttünk! Itt vagyunk, hurrá, ez már a kolbászkerítés  cigarettaszál mennyország, ahol a minden hű barát, támogató és kiterjedt rokonsága megkapja a részét a boldogságból. Ugye, hogy érdemes volt hinni?! Ugye, hogy érdemes volt…..
naugyemegmondtam 2013.04.24 08:51:51
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: " Az ellenzéki politikusok álljanak végre a sarkukra és kezdjenek dolgozni,.."
Bocsi, te hol látsz ellenzéki politikusokat? Akik időnként böffentenek egyet azok inkább orvbün további hatalomban maradását segítik mint a leváltását.
A nap kérdése: mi a cikibb? A magunkra aggatott divatos kiegészítőket észlelő, azt szóvá tevők perrel fenyegetése, vagy a szabad szemmel többnyire láthatatlan luxus megmagyarázása? Rogán Antal ezek szerint kizárólag magának akar tetszeni, mikor metroszexuális turistának…..
naugyemegmondtam 2013.04.24 06:01:21
@Fabius: Nem értek egyet az utolsó mondatoddal.
Hol vannak Magyarországon politikusok? A világ jobbik felén általában léteznek olyan iskolák ahol kinevelik az emberkéket a politikusi szakmára. Magyarországon pedig ha egy disznóól takarító kijelenti, hogy ő márpedig politikus lesz akkor ha a kedves szülő elég megbízható pártmunkás akkor akár minielnök is lehet. Diplomahiánya nem akadály mert az Ecserin occsó diplomákat és doktorikat lehet venni akciós áron.
Tegye föl a kezét akinek meglepetést okozott, hogy oligarcháink nem csak ÉdesViktort látják el munícióval, hanem saját jól felfogott érdekükben több vasat tartanak a tűzben, és azt is finanszírozzák egy kicsit akit reális kormányváltó esélyesnek tartanak. A közélet…..
naugyemegmondtam 2013.04.21 10:55:55
@Habakuk999: Köszi az észrevételedet. Annak idején én is a háziszárnyas okán mentem át read only-ba. (ariel)
Meg kell viszont jegyeznem, hogy például a Gój Motorosok vezetőjével az adj gázt nevezrtű provokáció gyanánt, amikor még azt hitte a nagy többség, hogy ők állnak az akció mögött, volt egy-két a részemről éleshangú e-mail váltás aminek az eredménye lett, hogy tisztáztuk a nézetkülönbségeket és teljesen normális hangnemben telefonon is megtárgyaltuk az eseményeket. Kellemesen csalódtam olyan emberben akiknek a nézetei homlokegyenest különböznek az enyémtől. Az itt lévő és eszméit szabadon hirdethető háziszárnyas nem az akivel akár egy mondatot is tudnék váltani.
További kellemes eszmecserét, én most várom a bármelyik percben megszülető első unokámat. :)
A legkisebb királyfi nyilvános hüppögőnapot tartott tegnap Bilbaóban. Mert az van, tecciktunni, hogy minden alap nélkül van. A bántás. Ő esztet nem érdemli de télleg. Nem elég, hogy  holmi német kisvárosi polgármesterecskék se akarnak már magyar állami kitüntetést…..
Egyedül maradtál, Viktor. Legalábbis a világnak azon a felvilágosult felén egyedül, ahol az autokratizmus nem erény. Tudom én jól, hogy a hazai átlag fideszes és jobbikos vidáman visszaköltözik a vasfüggöny mögé ha te kijelented nekik, hogy oda mögé majd nem ugat be a világ,…..
naugyemegmondtam 2013.04.13 15:18:49
@Habakuk999: Többek között "szív" is ezért hagyta itt abba a kommentelést és távozott erről a blogról!
Lézer Dzsonni is beiratkozott a Hogyan Legyünk Hülyébbek Gyurcsánynál Elit Klubba, aminek manapság egyetlen de annál stabilabb alapító tagja Papcsák Ferenc. Mert az mégse legyen, hogy a szabad véleménynyilvánítás országában róluk, a közszereplő országgyűlési képviselőről,…..
naugyemegmondtam 2013.04.11 07:25:18
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Náciknak nem kell tartaniuk semmitől. Őket megdicsérik ha terjesztik az eszmét.
naugyemegmondtam 2013.04.11 16:37:58
@Nap Pali: El kell, hogy szomorítsalak. A proxik hiába mükszenek jól, ha már egyszer bejelentkeztél a nickeddel és valós IP címmel akkor utána hiába bujsz proxi mögé. Uj nick uj email.