Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gustav

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Abból látszik, hogy valaki tényező, ha támadják. Ebből a szempontból az LMP végre elégedett lehet. Most sorra vesszük, hogy mivel negatív kampányolnak az LMP ellen a pártok.MSZPA képlet egyszerű: be kell állítani a Fidesz csókosának az ellenfelet, hogy ráijesszen a volt szoci…..
Megrendülve állunk Balka elméjének romjai előtt. Régóta csinálom ezt a blogot, de ilyen torokszorító érzés még sosem fogott el. Íme az ember, aki 16, értitek, tizehat darab iszonyatos rossz szóviccet faragott a Hír TV-ről. Elképesztő, bizarr, az a legkevesebb, hogy beteges, és…..
Gustav 2009.04.27 13:11:22
@johevi: nálam ez überelte az egész posztot. :)))
  Egyre kevésbé megbízhatók a japán autók, a németeknél viszont erős a kettősség. A kategória legjobbjai többnyire germánok prémium márkái, viszont népautóikkal a sor végén kullognak. A franciákkal még mindig sok a baj, de kellemes meglepetés, hogy milyen ritkán…..
Gustav 2009.04.22 10:54:21
@Riasom: Szivemből szóltál. :) Volna ötletem, hogy hogyan folytatódhatnának a képsorok.

Egyébként pedig Churchill híres mondását ajánlom a nagyérdemű figyelmébe: Csak annak a statisztikának hiszek, amit én hamisítottam.
A napokban akadt a kezembe egy régi karikatúra, amelyen egy apuka látható a gyerekével a természetben. Egy gyönyörű szivárványt néznek kéz a kézben, mire az apuka csak annyit mond: "A francba, miért nem reklámozunk ezzel semmit?" Ez a példa is jól mutatja a reklámosok…..
Gustav 2009.04.16 13:12:52
@MEDVE1978: Ja, ez jó. Ennek a testvére, bár kevésbé pukkasztó módon a "We are sinking", amikor a parti őrségben ügyeletes meghallja ezt a vészjelzést, és visszakérdez: What are you singing about?
Így hirdetnek tejet Oroszországban, legalábbis az Englishrussia szerint egy tejkampányhoz készítette Alena Nyikiforova fotóművész ezeket a képeket. Magukat a megvalósult hirdetéseket sajnos egyelőre nem találjuk, de többi fotót meg lehet nézni itt. ..
Gustav 2009.04.14 13:50:54
@AamonX: hehe, gyűjtőd a kattintásokat? Remélem, aztán majd közkinccsé teszed a képeket! :)
Sajnos többször futottam bele olyanba, hogy bár a hirdetésben és az azt követő telefonbeszélgetésben erotikus masszázs szerepelt, amit a helyszínen kaptam, az sem erotikus nem volt, sem pedig masszázs nem volt. Lehet itt valami hatalmas nagy össznépi tévedés, esetleg…..
Ma a napilapok az őszödi beszéd kétéves évfordulójáról cikkeztek.Az átlagos magyar ember képe egy külföldi számára – zavaros. A magyarokat magukba néző, szomorú embereknek tartják. A magyarok ezt tudják.Az őszödi eseményekről széles a palettája a közemberek…..
 2007. május 4-én Budapesten E. Zsanett bejelentést tett arról, hogy szolgálatban lévő rendőrök az éjszaka folyamán megerőszakolták. (Lásd E. Zsanett nyilatkozatát az ügyről: http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video\&video_id=376061) Mit állapított meg E.…..