Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szeger

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár számtalan cifra tigázos sztorit hallottunk már - legutóbb pl. óraleszerelés után keletkezett fogyasztás -, egyelőre nem egyértelmű, mi történhetett naiv ügyfél édesapjánál. Arra lettek figyelmesek, hogy a beazonosíthatatlan gázszerelők már harmadszor vannak a lakásban egy…..
Szeger 2013.09.15 16:27:42
Sziasztok!

A sztori "tulaja" vagyok. Először is nem gondoltam volna hogy bejegyzés lesz belőle, mert csak a facebook oldalon osztottam meg azzal a céllal, hátha találok valakiket, akik ugyanígy jártak. Tehát utólagosan is bocsánat a furcsa írásmódért, a nem igazán teljes részletességért,a töltött káposztáért és a többiért, nem ide lett szánva, de már nem bánom :)

Másodszor is:

Rendőrségi feljelentést taktikai okokból nem tettünk még, ennek oka egyrészt az hogy Borsod megyében élünk, ahol köztudott mennyire "érdeklődőek" a rendőrök az ilyen jellegű bűnügyek hallatán. Mondhatnám azt is hogy magasról tesznek rá sajnos. (ezzel volt már tapasztalatunk)Ráadásul ha rosszul sül el, azt a Tigáz ellenünk fordíthatja.

Viszont az ügy egyre kacifántosabb lesz, természetesen apám leellenőriztette a Tigáznál ezt az egészet, követelte hogy akkor mondják meg, hogy a címünknél kik jártak ekkor és hányszor? Először érdekes módon a Tigáz tagadott, hogy nálunk nem járt tőlük senki, utána ezt a véleményét megváltoztatta. Már ez elég furcsa önmagában. Írtunk leveleket egyébként a felső vezetőknek, meg a Tigáz behajtási osztálya vezetőjének, jelenleg ezeket a válaszleveleket várjuk. Szintén taktika, ugyanis ha továbbra is ilyen érdektelenek, mi ezeket fel tudjuk majd használni ellenük, hiszen mi tényleg mindent leírtunk, folyamatosan arra biztattuk őket, hogy akkor közösen derítsük ki. De ha továbbra sem partnerek ebben, sokkal jobban be fogják ők szívni az egészet, mint gondolnák. Röviden ennyi.

Ha van valami, majd még írok, pont azért, hogy mások is olvashassák, hogyan éri, vagy nem éri meg eljárni, ha ők is így járnának.

Ja és az okoskodóknak üzenném, akik mindenféle felkiáltójelekkel kommunikálva próbálják a tudtomra adni, hogy mit kellene tenni: Ők is minden alkalommal elkérik mindenkitől az igazolványaikat? Még azoktól is akikkel eddig soha nem volt problémájuk? Mert ha igen, akkor az ő bizalmi szintjük egyenlő a nullával, érdekes lehet mondjuk külön beazonosíttatni a bankosokat, a hitelbehajtókat a telefonos kisasszonyokat, a szerelőket és az építkezéskor, vagy lakásfelújításkor ott dolgozó munkásokat is ;)
A papírfonás hasznosságát, érdemeit és a benne rejlő lehetőségeket nem győzőm hangsúlyozni, szerelmese is vagyok a technikának. Most is valami hasonlót szeretnék mutatni, hiszen újságpapírból készül, de ez nem kosár, hanem egy szekrény! A bútor is papírcsövekből készül, ahogy a papírfonáshoz való…..
A freemail 90 nap inaktivitás után törli a júzerek postafiókját, a lenti panasz szerint viszont most 61 nap után tette meg mindezt. A felhasználó elsiratta az eltűnt leveleit de türelmes volt, beérte volna egy bocsánatkéréssel is, ha legalább szóba állnak vele. De arra január óta…..
Subba Kötelező program! 2013.05.15 14:00:45
EVENT ÉS INDULÓK  ..
Szeger 2013.05.16 01:46:18
@Szeger: aztán meg, ez miért is subba hír? Mert kövérek? Hát oszt? A post feltevője elérte már a 14 éves életkort, hogy neki ez még hírszámba megy? Vagy esetleg még mindig a 14 éves kamaszkor életképtelen szakaszában leledzik idősebb fejjel? Felettébb érdekes. Ti tudjátok azt, hogy érett embernek ez lószar hír sem? Mi lett a subbából, gyerek játszótér?:D Na inkább menjetek vissza COD-ozni. -.-
Szeger 2013.05.16 16:50:46
@: te mi vagy? Amúgy nem ezen vagyok kiakadva, hanem az emberek intelligencia szintjén, mi szerint mindenki úgy osztja az észt, mint ha legalább is ő lenne a tökéletesség. Én pont teszek rá hogy mit csinál egy vékony, meg mit csinál egy kövér, hidd el. Én csak a vészesen alacsony intelligenciára ugrok:) Mint a tiéd: amikor nem tud úgy leírni egy mondatot hogy ne legyen benne káromkodás és válasznak is tűnjön ;) csodálkozom, hogy a helyesírás még megy :P
Gondolatok a régész szakmáról és annak megítéléséről   Összejövetel van. Barátok, ismerősök és addig még nem látott arcok bukkannak elő a semmiből. Leülünk. Eljött a „kivel mi történt, hogy vagy…. gyere, hagy mutassalak be” mondatok ideje. Rám kerül a sor:…..