Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vida Melinda

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jövő a Jelenben Példa-Érték 2014.11.24 13:04:02
A fogyatékossággal élők foglalkoztatása Magyarországon nagy probléma, hiszen a munkanélküliség magas, a munkahelyek iparáganként kisebb-nagyobb mértékben csökkenek. Hiába a rehabilitációs kedvezmény, még a nagyvállalatok is apró lépésekkel bővítik csapatukat megváltozott…..
Október 19. Budapest, Alkotmány utca | Erzsébet tér, demonstráció - Rehab Critical Mas kép: Index.hu A kezdetek kezdetén A Rehab Critical Mass az ismert kezdeményezés (Critical Mass) példájára került megrendezésre, nem kisebb céllal, mint hogy a társadalom figyelmét…..
Jövő a Jelenben #BAD #INEQUALITY 2014.10.16 21:26:30
A Blog Action Day kezdeményezés 2007-ben indul. Évről évre világszerte bloggerek ezrei állnak egy-egy kiválasztott téma mögé, és posztolnak az év adott napján egy globális probléma kapcsán.  2014-ben a mai napon került megrendezésre a BAD, melynek témája az…..
Számtalan vicces, poénos, kisbabás és kiskutyás videót megnézel nap mint nap munkaidőben, az iskolapadban, egy kávé mellett, ebédszünetben vagy hazafelé a buszon.  És hogy miért? Miért nem vicces videók tömegét árasztom az ismerőseimre, vagy rád ki ezt olvasod? Azt kaptok…..
Jövő a Jelenben Üdvözöllek! 2014.10.16 08:25:34
A Jövő a Jelenben blog célja nem az időutazás, vagy a technológiai fejlődés. Ha ezt keresed, sajnálom, rossz helyen jársz. A Jövő a Jelenben a társadalmi fejlődés céljával jött létre, hogy az emberek, az olvasók nyitottabbak, elfogadóbbak és tudatosabbak legyenek. Rohanó…..
Általánosságban az utca embere, ha a fenntarthatóságról kérdezzük, mindig csak a környezetvédelemre gondol. A fenntarthatóság ezzel szemben egy három pillérre épülő egész, amelynek a környezeti vonatkozások mellett fontos eleme a gazdaság és a társadalom. Erre a három…..
Mindent el lehet adni gyerekkel, kis kutyával, szexi nőkkel vagy csúcs autókkal. Nyilván erre gondolt az a bravúros csapat is, aki megalkotta a Kormányváltás legújabb plakátsorozatát. A képek magukért beszélnek, nem kell túl sok kommentárt hozzáfűzni ahhoz a…..
A pályakezdők élete nem csak játék és mese. Főleg, ha nehezítik a jelentkezést tévhitek és rosszul értelmezett információk. Na de mit mondanak a szakértők? Milyen a jó CV? Tényleg öltönyben kell menni interjúra? A KommON Karrier Estjén sok kérdésre választ…..
A KommON BME Kommunikációs Szakkollégium szervezésében a tanév első Szakmai Estjén Hermann Veronika Divatelmélet: kritika gyakorlata címmel tartott előadást. Hermann előadásából több divattal kapcsolatos érdekességet megtudhattunk, így például a rózsaszín szín, a…..
Tillát faggathatták az egyetemisták tegnap sikerről, karrierről, műsorvezetésről. Persze ennyi év tévézés és szereplés után ki tudná jobban kerülgetni a kérdéseket, mint a jó öreg Tilla. Másfél órás előadást tartott a Forum Corvinum Light programsorozat keretében az…..
Minden évben van egy téma, ami uralkodik az ARC-on, a 13. kiállításon egy dolog mellett nem lehetett szó nélkül elmenni: egyszerűen arcon csaptak bennünket a trafikplakátok. Lehetett számítani arra, hogy pár kreatív művészt megihletnek majd a közbeszédben forgó témák, így a…..
Bécsben már akadálymentesített ATM automaták várják a látássérülteket, míg nálunk sok bankba még bejutni sem tud egy fogyatékkal élő személy. Nem felháborodás, inkább elkeseredés övezi a magyar fogyatékkal élő embereket, ha épp banki ügyeket kell intézniük. Azt már…..
Újítás? Azt nem mondanánk. Követendő? Mindenképpen. A Dove új, magyarországi kampánya, hasonlóan a külföldön már  megszokott reklámjaikhoz, új reklámtechnikával igyekszik megragadni a magyar fogyasztót. Termék helyett mosoly, arcpirulás és bókok, szlogen helyett…..
Hiába az új Polgári Törvénykönyv, a fő kérdés még mindig a közszereplés fogalma, megjelenítésének szabályozása, melyekről a vélemények nem csak a jogi oldal képviselői és a sajtófotós szakma képviselői között eltérőek, de egy-egy csoporton belül is. A bírói…..
Média 2.0 Lájk, ha te is utálod! 2013.04.24 23:35:47
Az online bántalmazás egy napjainkban már Magyarországon is rendkívül aktuális, és megoldásra váró probléma. A tudatos internethasználat nem alakul ki magától, ahogy a mások felé irányuló emberi érzékenység sem. A KommON BME Kommunikációs Szakkollégium által rendezett…..
Média 2.0 Puzsér is csak báb? 2013.04.21 13:52:36
„Ki ez a kritikus?” „Mit tett le ő az asztalra?” „Megnézném, hogy csinálja utánam!” Ilyen és hasonló mondatok hagyták el azon versenyzők száját, akiket Puzsér Róbert az egyik kereskedelmi csatorna tehetségkutató versenyén kritikájával illetett. Azóta a kritikus…..
Dübörög az idei kampányláz, a forgalmazók sorra indítják el az új termékeket bevezető reklámcsomagokat. A fogyasztókra így az év elején hatalmas mennyiségű reklámtömeg zúdul, ám vannak, akik már nem is csak a vásárló közönséget szeretnék megszólítani. A reklám a…..