Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mpett

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   2017 Intézet FC 2016 FC 2017 AC 2017 1 Chinese Academy of Sciences (CAS), China 1590.28 1510.38 4088   2 Harvard University, United States of America 883.4 889.47 2233   3 Max Planck Society, Germany 759.71 734.95 2289   4 French National…..
Mpett 2018.06.26 21:38:10
@Behajtó70: Mondjuk már az is sokat segítene, ha egy egyetemi docens (vezető oktató!!!) többet keresne, mint egy BKV buszsofőr!!!
Mpett 2018.06.27 03:33:31
@arabok balrol: Persze, hát hogy is nézne ki az! :D
A buszsofőr se a buszsofőr állásából akarjon megélni, hanem a másod és harmadállásából, a buszt meg holtfáradtan félig alva vezesse! Teljesen jogos elvárás.
Ezért tart itt a magyar tudomány, mert a tudósok pénzt keresnek a versenyszektorban, és azért alvás helyett egy kicsit bejárnak az egyetemre is oktatni, meg kutatni. Aztán egy idő után marad a versenyszektor + a család, és mivel néha aludni is jó dolog, ugrik az egyetem. Sz@ros 380.000 Ft bruttóért előbb utóbb a docensek megunják ám a NER adminisztrációt.
A szabál az szabál: ha nincs Kossuth-díja, akkor nem kerül be a Híradóba, ez van. A ma reggel 6:30-kor kezdődő hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig ha a hír definícióját nézzük, amit egyszer már megmutattunk pedig a köztévének, ez igencsak fontosabb lett volna,…..
Shazagi egy kétséges hasznú fejlesztésre lett figyelmet a MÁV jegykiadó automatájánál: A magyar vasút egyik új, számomra teljesen érthetetlen húzására szeretném felhívni a figyelmet. Történt, hogy múlt pénteken (2013.02.01- a dátum még fontos lesz) szokásomhoz híven haza…..
  Nem olyan rég megjelent egy tízes lista a Mashable-en azokról az objektumokról, amelyeket nem láthatunk a Google Maps-en. A felsorolás korántsem teljes, akár Budapesten is találhatunk ilyen helyeket. A Magyar Honvédség Logisztikai Ellátó Központja nagyon komolynak…..
Michael Knight Lázár speki 2012.02.02 10:10:00
Lázár János egy undorító spekuláns (a továbbiakban: speki). Nem is értem, hogy Selmeczi szenátor asszony rémisztő kántálása mellett miért nem veti ki magából a Fidesz. Mert az egy dolog, hogy spekuláns, de még esetenként sikeres is... Pfúj, felfordul az ember konzervatív…..
 Feljebb pozicionálták a habzó vizezett alkoholt a Tescóban, így még a Borsodi is lehet menő.Nem akarom tudni, mire gondoltak, mikor kirakták a figyelmeztető feliratot. (lásd csatolt kép) Mivel már elmúltam 18 megvettem, és jól esett, bár nem vagyok benne biztos, hogy…..
Mint a filmeken. Húsz éves, fiatal felesége autójának fékét rongálta meg a szintén fiatal, huszonkét éves férj, hogy végérvényesen megszabaduljon az asszonypajtástól, ám teljesen véletlenül lebukott. Az északnyugat-horvátországi Varasd (Varaždin) közelében fekvő Ivanac…..
A Hajdú Online cikkében igazi alföldi westernre bukkantunk. Jó, nem marhákat hajtottak el, hanem disznókat loptak, de a férfias bosszú nem marad el. Hajdúsámson a magyar Tombstone! Hajdúsámsoni disznótolvajokat vertek meg Debrecenben. Ketten súlyos, egy ember pedig könnyű…..
osszeeskuveselmeletekmsc.blog.hu/2011/05/08/az_aids_virus_letrehozasaAz elmélet Dr. William Campbell Douglass munkásságára épül, aki szerint a 20. század egyik leggyilkosabb betegségét 1974-ben az ENSZ egészségügyi világszervezete az amerikai hadsereggel együttműködve hozta létre a…..
Schobert Norbi és fanjai első hallásra akár még örülhetnének is: cukorhiány és ennek nyomán jelentős cukorár-emelkedés jelentkezett Európában, Magyarországon pedig még az átlagnál is magasabbra szöktek az árak, és a hiány is jelentősebb. A Norbi-rajongókat azonban sajnos…..
SF.blog 2010 legnagyobb űrbakijai 2011.01.03 14:00:00
Bár 2010 úttörő sikereket mondhat magáénak az űrkutatás és űrutazás terén, volt néhány „apróság”, ami nem úgy ment, ahogyan ideális lett volna. A következő (egyáltalán nem teljes) listából némi ízelítőt kaphatunk 2010 űrbakijaiból.  1.Rakétaindítási…..
Mpett 2011.01.04 17:59:51
re@bioLarzen:
Sajnos a szellőztetés nem megoldás, mert az Űrállomás a termoszférában kering, így odakint több 1000 fok van :)
Bővebben:
hu.wikipedia.org/wiki/Termoszf%C3%A9ra
Mielőtt bárki azt hiszi, hogy a Nők Lapja Caféra tévedt, közlöm, hogy ez egy férfias téma, a karácsonyfával kapcsolatos problémák ugyanis alapvetően minket érintenek!Na szóval mához egy hónapra szenteste, ennek apropóján szeretnék még időben eloszlatni egy témába vágó…..
A The Sun kiszivárogtatott adatokra hivatkozva közölte Michael Jackson boncolásának részleges eredményét.Szinte teljesen kopasz volt, paróka volt rajta halálakor.Legalább 13 plasztikai műtéti heg volt az arcán. Az orrgyök gyakorlatilag hiányzott.Több bordája el volt törve, ami…..
Ahogyan azt két héttel ezelőtt felelősen megígértem, albániai kiruccanásunk során folyamatosan szem előtt tartottam a lemilblog olvasóinak érdeklődési területét, s igyekeztem olyan látnivalókat is feltérképezni, amelyekről feltételezhető, hogy egy katonai-rendvédelmi…..
Mpett 2009.06.09 09:59:25
@proletair: Nem csak a Dél-Dunántúlon van kiépítve a vonal, hanem a Duna-Tisza közén is. A privatizációnak hála a földdel együtt mi pl. két bunkert is kaptunk. Az egyik száraz, mint a puskapor, a másikban viszont van (bel)víz is! :)
w A legszebb öröm 2009.05.12 04:30:00
Gyászba öltözött a magyar baloldal. Legyünk velük megértőek és kedvesek, nehéz napokat élnek át most. Pécs eleste velőtrázó fájdalom. Mert ha Szili ekkorát bukott Pécsett, akkor ki állhat meg? Hol marad egy talpalatnyi menedék nekik? Pedig akár örülhetnének is, ha…..
Csak a keretes szerkezet miatt, karácsony utáni indításnak egy friss óvszer téma a Tescóból. Próbáltuk megkeresni a vonatkozó jogszabályt, eddig  nem sikerült még csak hasonlót sem találnunk, de egyébként is vagy fotoshop, vagy a Tesco kankóval akarja kiirtani a 18 év…..
Az úgy volt, hogy Lvovba akartunk menni, ami a kies Ukrajnában fekszik, ráadásképpen december 26-án. Ezt némileg megnehezítette hőn szeretett Gaskó urunk csodálatos megmozdulása, minek folyományaképpen az egyetlen közvetlen vonatra, a Tisza Expresszre nem lehetett jegyet venni a…..
Karácsonyi ajándékként azzal kedveskedünk olvasóinknak, hogy körbejárjuk a karácsonyi áruhelyzetet, különös tekintettel a játékkínálatra. Naná, hogy a húsz évvel ezelőttit, itt a Comment:com-on nincs karácsony egy kiadós retrózás nélkül.Miért olyan drágák a játékok?…..
Elkeserítő tanulságai vannak annak a megható összeborulásnak, amit az amúgy minden percben egymásnak eső politikusaink produkáltak óriási sumákolás közepette. A vagyonosodási vizsgálatokkal eddig tetten ért, a tagi kölcsönnel machináló adócsalóktól a 2009-es adócsomag a…..