Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Burnmix

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a kosár,egyetlen sportág,amiben az 1,01 és 1,05 közötti oddsokért is imádkozni kell,vért izzadni,izgulni,vérnyomás közben 200 és még az se mindig elég hogy nyerjél. (Derbi)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " ... nem gondolkodom ... ÉRZEM !!! " (ÁCSI MILÁNY)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle.. Mindig mosolyogj, és soha ne add fel, még akkor se, ha minden ellened fordul... " (TorpeRaul)..
Burnmix 2013.04.15 18:54:26
tippmix.square7.ch/szelveny.php?id=1366044790
Ehez mit szoltok ebből akarok 5 mecset kiszedni segítetek ??:)
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "kevesebb meccs, kevesebb esély a hibázásra !!!" (feri0915)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "nem az a lényeg ki mennyivel játszik, hanem az, hogy kiválaszd a helyes eseményeket" (Afterforever)..