Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katalin Keszthelyi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az izraeli miniszterelnök beszéde közben közel egyperces szünetet tartott, miközben farkasszemet nézett hallgatóságával. Az alábbiakban Netanjahu teljes beszédét közöljük, magyar felirattal. A drámai jelenet a felvételen 14.45-től kezdődik, a miniszterelnök innen kezdve 45…..
Katalin Keszthelyi 2015.10.04 09:33:42
A
Kerék-Bárczy Szabolcs nagyon szimpatikus ember, olyannyira annak találom, hogy nagyon sajnálom, hogy a DK-ban politizál. Sok dologban egyetértek vele, a házasság kapcsán a Népszabadságban közölt gondolataihoz azonban hozzátennék egy-két szempontot. KBSZ végeredményben a melegek…..
Katalin Keszthelyi 2015.07.19 20:07:58
.
A Belgyógyászaton egy osztályon töltött éjjel után az intenzívre kerültem, "megfigyelésből", később elmondták, hogy életveszélyben voltam, ezért volt szükséges az intenzív. Január 15-én fájlalni kezdtem a derekam. Mindenki azt mondta: "biztos rosszul mozdultál". Egyre…..
Katalin Keszthelyi 2015.03.01 22:57:11
Ha visszaszerezzük az igényünket a saját életünk feletti ellenőrzésre, és ennek nyomán arra, hogy az ember és az emberi élet kerüljenek a politikai középpontjába, attól kezdve minden automatikusan adódik a jó politikai rendre vonatkozóan. Ez a lehetőség egy az eddigiektől…..
Katalin Keszthelyi 2015.02.27 13:25:00
Katalin Keszthelyi 2015.02.27 13:26:15
...
A félreértések elkerülése végett -- bár megvolna hozzá az ereje -- nem azt várom a német kancellártól, hogy Orbán Viktort különféle eszközökkel kiszorítsa a hatalomból. Ez több okból is rossz lenne, legelőször is, mert megint megszakadna egy tanulási folyamat, amelyen a…..
Katalin Keszthelyi 2015.02.07 14:36:31
.
Az egyik legnagyobb magyar oligarcha a Hófehérkére izgul, az elnök akár faszt is rajzolhatna a bankjegyekre, a kilépett fideszes pedig a segget használja metaforának. Ja, és most már hivatalos: Orbán Viktor hamarosan repülni fog. És ez csak egy hét a magyar korrupciótörténelemben.…..
 Az LMP elfogadhatatlannak tartja, hogy a budapesti önkormányzat tulajdonában lévő Fővárosi Gázművek Zrt. körülbelül tíz éve "elszabotálja" a volt Óbudai Gázgyár területén a kármentesítést. Jávor Benedek kijelentette, hogy ezzel a fővárosi…..
Tegnap megtörtént az is, amire a mezőgazdasági bizottságból való kiebrudalásom óta nem volt példa: nem kaptam szót a bizottság ülésén. Ha egy képviselő valamilyen okból függetlenné válik, azonnal kikerül a bizottságából, ám többnyire vissza is helyezik ugyanoda. Egykori…..
Annak idején az SZDSZ zsarolta az szocialistákat. Ők voltak a mérleg nyelve, az akarnok kisebbség, az értelmiségi holdudvar. Úgy pozicionálták magukat, mint friss, fiatal, liberális csapat, amelyik az ország érdekében toszogatja a nagy mamutot, az akkor régi vágású…..
       Ezerkilencszázhetvennégyben már                     rég megboldogultam, te ifjú titán, adjunktus                              lettél a…..
Katalin Keszthelyi 2013.04.24 15:18:20
Az Amnesty International Magyarország cikke: Jól döntött a BRFK, amikor két pofon után idén inkább nem próbálja betiltani a Budapest Pride Felvonulást. Ha Magyarország a melegjogok területén is kelet felé nyitna, az szégyenpadra küldené az országot. El kellene dönteni, kikkel…..