Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marta Bognar

28 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igaz, 2014 ősze távolinak tűnik, de fontos, hogy mindig képben legyünk a soron következő trendekkel. Az új irányvonalak inspirálóan hathatnak, és befolyásolhatják a jelenlegi öltözködésünket is, így mindig egy lépéssel a környezetünk előtt járhatunk. A divat szerelmesei…..
A Chanel idén ősszel a manchester-i Vogue Fashion’s Night Out eseményen mutatta be legújabb, limitált szériás Le Vernis névre keresztelt körömlakkjait, melyeket egy bizonyos pop up store-ban lehet megvásárolni. A kollekció két színt takar, a varázslatos ’Magic’, egyben…..
Eljött a várva várt, ám de stresszes karácsonyi időszak. A forgatag és ajándékvásárlás sok esetben több stresszel jár, mint várakozással, azonban ilyenkor végre együtt a család, és az irodában is kevesebb időt kell tölteni. Szóval kis időre megszabadulhatunk a kényelmetlen…..
Ha holnap is a "gyárban" kezditek a napot, akkor eljött az ideje egy kis utazás ihlette stílusnak! Ha az airport style-t követed, mint Victoria Beckham, akkor kicsit úgy érezheted, mintha munka helyett a Karib-szigetekre indulnál. ..
Sokan gondoljuk úgy, hogy a tehetség, a precizitás és az elhivatottság mellett a jó megjelenés elengedhetetlen az üzleti sikerek eléréséhez. Vasalt ing, egy jól szabott zakó, és egy megfelelően eltalált kiegészítő jó benyomást kelthet üzletfeleinkben, amellyel igényességet…..
A divatban sincs új a nap alatt, azonban évről-évre, a tervezők fantáziájának köszönhetően, előkerülnek a rég elfelejtett szabások, formák és minták, melyek meghatározzák az aktuális kollekciókat és stílusokat. A divatban megfigyelhetünk egy következetes körforgást,…..
Fekete-Fehér-Bézs, klasszikus színkombináció, amivel szinte lehetetlen hibázni.  ..
A második részben a zakók két olyan fajtáját járjuk körbe, melyek újabb bizonyítékai annak, hogy ezek a felső részek a business ruhatár elengedhetetlen kellékei. Mivel az időjárás hidegebbre fordult, de még kabátot korai lenne hordani, minden reggel előkerül a kérdés, hogy…..
Kétség kívül az üzleti ruhatár egyik legmeghatározóbb darabja a zakó és a blézer. Hordhatjuk nadrággal, szoknyával és nadrágszoknyával is, a szabás és az anyag sincs megkötve. A zakó viselete mindig elegáns megjelenést kölcsönöz, de farmerrel és magas sarkúval párosítva…..
Business Casual Napsütés! 2013.09.16 11:36:50
A mindig tökéletes megjelenésű Olivia Palermo utcai viselete a mai napsütéses hétfőn az irodában is megállja a helyét. Olivia nyomott állatmintás, nyakkendős blúzt visel, muszlin anyagból készült rakott szoknyával és balerina cipővel.  ..
Néhány éve újra divatba jöttek, és népszerűek a bőr vagy bőrhatású ruhadarabok. Az üzleti viselettől nem idegen az anyag, hiszen a legtöbb kiegészítő, legyen szó táskáról vagy cipőről, mind bőrből készül, melyek nélkül elképzelhetetlen az elegáns és komoly…..
Business Casual Péntek 2013.09.06 11:50:11
Hibátlan üzleti megjelenés Jennifer Anistontól! A szürke ceruza szoknya ujjatlan fehér inggel kombinálva tökéletes választás lehet egy a maihoz hasonló kellemesen meleg őszi napon. ..
Peter Sellers Jeremy Irons szigorú megjelenését csipetnyi humorral és némi brit szemtelenséggel ötvözi. ..
"A Bulgari számomra a szenvedély és az élénk, színes római életkedv jelképe" ..
A nagy nyári melegben fontos, hogy olyan helyet válasszunk, ahol az irodából kiszakadva, kellemes környezetben tudjuk eltölteni az üzleti ebédünket. Ha a tárgyalás témája és a legfőképp maga partner engedi, érdemes lazább helyszínt választani. Látogassunk el a Teraszra, a…..
Számos gasztronómiai sikertörténet köthető olyan családi vállalkozásokhoz, melynek tagjai nemcsak logisztikai, pénzügyi vagy a marketinget érintő kérdésekkel foglalkoznak, hanem az ételek elkészítését és a felszolgálást is maguk oldják meg. Az indulásakor még a…..
A Belváros forgatagát elkerülve üzleti ebédünk megfelelő helyszíne lehet a Várnegyedben, az Országház utcában megtalálható Baltazár urban grill. A hangulatos, történelmi környezet mindenképpen jó választás lehet külföldi business partner esetében is, mivel a Baltazár…..
Az üzleti ebédek sikeressége szempontjából a hely kiválasztása nem elhanyagolható tényező. A jó helyszín, megfelelő körülmények és a finom ételek nagyban elősegíthetik egy tárgyalás pozitív végkimenetelét, ezért mindig tartsuk szem előtt, hogy az üzleti partnerhez…..
Nem lehet okunk panaszra, ha az időjárásról van szó! Végre az évszaknak és a hónapnak megfelelő meleg nyári napokra ébredhetünk minden reggel, így a munkahelyünkre sem indulhatunk el egyik legfontosabb kiegészítőnk, a napszemüvegünk nélkül. A szemüveg outfitünk fontos része,…..
Marta Bognar 2013.07.12 14:47:39
Sorozatunk utolsó részeként, egy szintén most nyitott szórakozóhelyet ajánlunk Nektek. Péntek lévén, ha egész héten nem is mentünk sehova, semmiképpen ne töltsük otthon az esténket, hanem menjünk el a város legújabb klubjába, az Oktogontól egy percre, a szuper trendi…..
Mivel a Váci utca összes üzletében is tart a szezonális kiárusítás, ma újra a Belvárost vesszük célba. Ha egész nap meetingeken ültél, vagy prezentáltál, a legszebb cipőd és a legjobb inged van rajtad, és kifejezetten elegáns és szép környezetben fogyasztanál el egy pohár…..
Kis séta tovább a Kálvin tér felé, és gyönyörűen felújított Egyetem térhez közel újabb trendibbnél trendibb helyekbe botlunk. A Sonka Arcok, az Építész Pince, a Goodbar és számtalan szép és igényes hely ad okot arra, hogy ne menjünk messzire a Belvárostól. Mai ajánlatom a…..
Ha tegnap körbejártuk a kolort, a mai frissítő italunkért nem kell messzire mennünk. Zakó a vállra, ing kitűrve, napszemüveg fel, és irány a Belváros! A lazítás és a jó hangulat egy nehéz nap után a következő helyen garantált, ha nem ismered azért, ha már többször jártál…..
Hiába robbant be egyik napról a másikra a kánikula, az irodában nem áll meg az élet. A rekkenő hőség sajnos nem jelent egyet a hetekig tartó napfürdőzéssel Marbellán vagy St. Tropez napsütötte tengerpartjával sem, de szerencsére jó néhány eszköz a rendelkezésünkre áll…..
Business Casual Tűsarkakra fel! 2013.04.24 09:10:00
Christian Louboutin a piros talpú, „red bottom” cipők atyja 1967-ben született Párizsban. Cipői rövid idő alatt a divat ikonikus szereplőivé és státusz szimbólummá váltak. Már tizenéves korától fogva a tervezésnek szentelte életét, és egy párizsi múzeumlátogatása…..