Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzűcsGyula

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mindennapi verseny került megrendezésre március első napjaiban! Összeálltunk öten a régi HEMO Klubból, és vettünk egy display-nyi Túlélők Földjét, azaz retró kiadású Hatalom Kártyái-csomagot a Chameleon Comix webshopjából, hogy a frissen bontott versenyek szabályai szerint (4 csomagból kell…..
Nem mindennapi verseny került megrendezésre szeptember 10-én, vasárnap a Phantom Games Budán megnyitott, Bercsényi utcai új boltjában: csak a KöKi Terminálban hétvégente zsugázó HKK-klubtagok indulhattak el rajta, de ők is csak gyakori és nem gyakori lapokkal, egy 51 (pontosabban 3x17) kártyát…..
  Márciusban már írtam itt a Nerdblogon arról, hogy az 1995 óta létező, hazai fejlesztésű gyűjtögetős kártyajáték, a Hatalom Kártyái kis túlzással népszerűbb mint valaha: folyamatosan jönnek ki hozzá az új kiegészítők, a lelkes rajongók pedig szinte minden héten találhatnak olyan időpontot a…..
Két nagyon mókás slashert készített a Dark Sky Films a 80-as évek VHS-horrorjainak stílusában The Third Saturday in October illetve The Third Saturday in October Part V címmel. A legviccesebb viszont az egészben az, hogy a 2-3-4. részek sosem készültek el!!! Íme az első film karcos-kopott…..
Kicsit korábban jött idén a húsvéti nyuszi: pár órája debütált a neten az Ahsoka tévésorozat vadonatúj előzetese! Javában zajlik már ugyanis Londonban a Star Wars Celebration 2023 elnevezésű geek dzsembori, azon belül is a Lucasfilm's Studio Showcase, ahol sok-sok ínyencség derült ki. Egyebek között…..
Egészen hihetetlen, de a Beholder kiadó saját fejlesztésű gyűjtögetős kártyajátéka, a Hatalom Kártyái (avagy az elterjedtebb rövidítéssel: HKK) lassan 30 éves lesz, mégis töretlen népszerűségnek örvend az 1995-ös megjelenése óta. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a mai napig folyamatosan…..
Néha ránk jön a bölcsészkedhetnék, ezúttal Checkpoint Lyukasórának neveztük el ezt a fajta adást, vendégnek pedig sikerült megnyerni a fotelfiloszok aranygarbós doyenjét, Mazurt. A témát is ő javasolta, felbuzdulva azon, hogy mostanában csomó jó remake jelent meg vagy fog megjelenni, és eleve…..
  A Nerdblog ezennel feltámad, mint a sírjából kikelő zombi – és rögtön mutatunk is egy ütős előzetest egy agyament japán ZS-horrorhoz, ami pont olyan, mintha Robert Rodriguez valamelyik ázsiai haverja dobta volna össze kamutrailernek a 2007-es Grindhouse-ba. Nem hiszed? Tessék!..
Április óta égnek lázban a magyar Strike Back-rajongók: ekkor derült ki hivatalosan, hogy a 24 utáni második legnépszerűbb tévésorozatnak nevezett Válaszcsapás rendezője borította füstbe a Szabadság téri régi tévészékházat. A stáb már a márciusi hóvihar idején idejött…..
Szomorú emailt hozott a drótpostás Zsolt nevű olvasónknak, aki azonnal továbbította nekünk a sokkoló hírt: a Céltudatos és Kalandvágyó Férfiaknak ezentúl más Magazint kell lapozgatniuk: "Értesítjük, hogy a CKM magazin nyomtatott kiadása a 2013/01 lapszámmal megszűnt" - áll a levélben, ami egyúttal…..
Iparági forrásból úgy tudjuk, hogy a Pioneer Pictures nevű magyar koprodukciós cég és az angol Sky1 csatorna egy hete forgatja budapesti helyszíneken a Strike Back (itthon: Válaszcsapás) című tévésorozat negyedik évadát, ami szeptemberben kerülhet adásba. A stáb kedd…..