Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gaál Máté

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BKF Marketing Műhelye újabb lehetőséget kapott, hogy megjelenhessen – mi több - szakmailag profitálhasson egy rendezvényből. A legutóbbi, „ A külpiacra lépés finanszírozása” elnevezésű konferenciára két tagot delegálhatott a műhely. Jómagam, Kovács Eszter Anna és Gaál…..
Marketing Műhely Üzleti reggeli 2013.05.09 20:27:17
Ugyan mi jobb dolgunk lenne annál, hogy reggeli közben a médiával foglalkozzunk? Kávé, üdítők és fenséges falatok. Ezzel vártak minket szerda reggel a Mozsár kávéházban. Az üzleti reggeli–melyet a Marketing&Média magazin szervezett- tematikája két részre…..
Szinte azonnal, hogy kezdetét vette a Marketing Műhely, meghívást kaptunk a Magyar Tudományos Akadémia által szervezett győri konferenciára, a Széchenyi István Egyetemen. A konferencia címe: „Kihívások és új paradigmák a tudásmenedzsment, a generációk és a kultúra…..
        Egyed Szilvia vagyok harmad éves a BKF nemzetközi gazdálkodás szakán. International Marketing szakirányra szakosodtam 2012 őszében.  Azért csatlakoztam a Marketing Műhely csapatához, hogy ne csak a száraz anyagot lássam a marketingből, hanem…..
Marketing Műhely Újraindultunk 2013.04.24 17:20:10
Teljes gőzzel! Nagy örömmel jelenthetem be, hogy kisebb kihagyás után a Marketing műhely ismét megnyitotta kapuit, és egy lelkes, kreatív csapat néz szembe az új kihívásokkal. Számos felkérést kaptunk, amelyeken keresztül valós helyzetekben tudunk helytállni. Komplett…..