Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A bíró

41 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár még nagyon messze van a nyár és a szabadságolások, – sőt igazából így az ünnepek után nagyon sok időt kell várni az újabb pihenésre – de azon már érdemes gondolkodni, hogy hol is szeretnénk kikapcsolni, pihenni ezen nyáron. Ilyenkor olyan kérdésekre kell választ adni,…..
Figyelem, figyelem minden labdarúgó rajongónak! Reméljük begyűjtötted már a kellő rágcsa mennyiséget és a sörök is már a hűtőben sorakoznak, mert ma nagy esemény lesz! Ma elkezdődik a 2014-es labdarúgó világbajnokság! Nagy izgalommal tekinthetünk a világverseny elé, hiszen…..
Véget ért ismét egy idény a Magyar NB1-ben. Pihennek a játékosok és pihen a világ futball is. Vagy mégse?Ja persze, idén van a világbajnokság, így sajnos, csak a magyar játékosok lesznek munka nélkül, de ezt már lassan meg is szokjuk.Ismét egy év, amikor nem a magyaroknak…..
Mit tennél meg a nemzetedért? Képes lennél küzdeni, harcolni érte? Képes lennél akár áldozatokat is hozni érte? Képviselnéd a nemzeted akkor is, ha az életed múlna rajta? Ha igen, akkor te biztosan nem vagy kameruni válogatott. Gratulálunk, ez most valóban nagy bók neked!Mi vehet…..
Sokan úgy gondolják, hogy visszaesőben vannak az egész világon az online kuponos vásárlások. Amiben van is némi igazság, hiszen az újdonság varázsa már elmúlt. Még mindig indulnak ugyan újabb kuponos oldalak és még mindig szállnak be cégek, akik ilyen formában szeretnének…..
Bécs. Karácsony. Erről a két szóról mindenkinek a híres Bécsi Adventi Varázs nevű vásár ugrik be. A Schönbrunni kastély díszudvarában megrendezett meseszerű karácsonyi forgatag minden gyereket és felnőttet elvarázsol. Az első karácsonyi vásárokat Bécsben rendezték. Ezt a…..
Az Civissoft Kft. nyereményjátékot hirdet. A játék ideje: 2013. szeptember 18. 19h-tól 2013. szeptember 30. éjfélig. A játék nyereménye: 3 darab különböző értékű (kb 2500 Huf, 5000 Huf és 10000 Huf) csokoládé csomag egyike kerül kisorsolásra a további játékszabálytól…..
Vágytál már a gyönyörű Spanyolországba? Barcelonába? Foci szerelmese vagy? És még a Barcelonának is szurkolsz? Ha ezekre igen a válasz, akkor mindenképpen ajánlom neked a következő cikket. Katalónia fővárosa (valamint fővárosunk, Budapest testvérvárosa) a Földközi-tenger…..
Ma már a telefonok, mp3/mp4 lejátszók mellett elterjedtek az úgynevezett tabletek, táblagépek, iPad is. De miért is érdemes ezeket a technikai eszközöket megvásárolni? Megéri-e egyáltalán? Rengeteg mindenre használhatjuk őket. Nézhetünk rajta filmeket. Ez nagy élményt…..
Elkezdődött az iskola, este 8-kor már sötét van, sokat esik az eső, hideg van. És ez akadálya egy jó kis kikapcsolódáshoz? Nem. Induljunk ki a fővárosból. Akik Budapesten laknak, azok nap mint nap elmennek a híres nevezetességek mellett, de aki vidéken lakik, azok számos…..
Egy fáradt, nehéz nap után nincs kedved, türelmed otthon főzicskélni? Esetleg nem érzed otthon magad a konyhában? Ezeket az érzéseket mindannyian megéltük. Ilyenkor több verzió eszünkbe jut: rendeljünk, vagy menjünk esetleg el egy étterembe? Pizzázóba? Vagy válasszuk a…..
A legtöbben, ha meghallják a „magyar tenger” nevét, rögtön a fürdőlehetőségre gondolnak. Ám tényleg csak emiatt járnak olyan sokan a Balatonhoz? Ez valóban csak egy nyári elfoglaltság lehet? Mindkét kérdésre a válasz egy határozott nem. Az őszre senki nem gondol vidám…..
Eger. Mindenki más miatt tartja számon önmagának ezt a szép hegyi várost. A legtöbb embernek mégis egy valami jut az eszébe, méghozzá az egri vár és annak ostroma. Nem is meglepő, hiszen kiváló írónk, Gárdonyi Géza is megírta az Egri csillagok című művét, mely nagy sikernek…..
Szinte nincs magyar ember, aki még nem hallott volna a páratlan szépségű, Bükk hegységben elhelyezkedő községről, Szilvásváradról. Rengeteg városban lakó személytől lehet hallani, hogy szívesen megy egy csendes, kis hegyi faluba pihenni, ahol el van zárva legalább pár napra az…..
„Napi egy alma az orvost távol tartja”- Szokták mondani. Ám mégis szükség van néha orvosi segítségre, esetleg egy alapos kivizsgálásra, hogy megbizonyosodjunk egészséges mivoltunk felől. Sajnos az egészségügy nincs a helyzet magaslatán. Hosszú a várakozási idő, nem…..
Ki ne ismerné a Titanic történetét? Ki ne látta volna a Leonardo DiCaprio főszereplésével készült világhírű filmet? Ki ne szeretett volna csak egy pillanatra arra a gyönyörű hajóra lépni? Persze jéghegy és süllyedés nélkül. Mindenki vágyik rá, akár 10, akár 20, akár 90…..
Bizonyára mindenki találkozott már teleshopokkal. Látott már TV-ben, vagy akár interneten is ilyen műsorokat, vagy hirdetéseket. Igen, ezekben a reklámokban van, hogy ezt vedd meg hihetetlen áron és még ráadásul kapsz is hozzá még egy másikat is. Ez neked megéri, ez kihagyhatatlan…..
Lassan a nyár végéhez közeledünk, de bízhatunk benne, hogy a meleg még hosszabb-rövidebb ideig még megmarad. Sokféleképpen kihasználhattuk már a meleget, akár fesztiválokkal, akár nyaralással, akár egy jó fürdőzéssel, strandolással. De van még lehetőség akkor is melegre…..
Elérkeztünk a nyár közepéhez, sokan már túl is vagyunk a szabadságon és a nyaraláson. Kipihentük magunkat, de valahogy még mindig olyan hosszú a nyár. Azoknak, akik szeretnének elmenni egy második nyaralásra, vagy eddig nem volt lehetőségük és egy olcsó megoldásra várnak,…..
Folyamatosan, egyre növekszik a kupon láz. Egyre több kuponoldal indul és egyre több ajánlat jelenik meg a kupongyűjtő oldalakon. És egyre több olyan ajánlattal is találkozhatunk, amely nem pontos, nem érthető, vagy nem tiszta, hogy mennyibe is kerül. Az utóbbi években már…..
Nagyon sok pozitív hatása lehet a cégükre nézve egy kuponos kampánynak, de ahhoz, hogy sikerünk is legyen figyelnünk kell a kupon kialakítására. Nézzük át, hogy mitől is lesz jó egy kupon ajánlat, mi az, ami sikert és eredményt hozhat, mi lehet a hiba és mi segíthet. Először…..
Az utóbbi évek utazás, illetve szállás árakat elnézegetve igazán elgondolkodtató a helyzet, hogy vajon hova tudnak elmenni nyaralni azok, akiket így is erősen érintett a válság. Egyre több embertől hallható, hogy nem megy nyáron sehova, nincs pénz, nincs lehetőség, örül, ha…..
Előző cikkünkben írtunk arról, hogy hol lesznek láthatóak a kuponok, amelyek felkerülnek egy egy kuponoldalra. Egyik fontos pontja ennek az volt, hogy felkerülnek a kuponok kupongyűjtő oldalakra. Most azt nézzük meg, hogy mik is pontosan ezek az oldalak? Miért annyira lényeges, hogy…..
Eljött a jó idő, végre az embernek már valóban az az érzése, hogy nyár van. Biztosan nagyon sokan lefoglalták már nyárra a szállásokat, hoteleket, apartmanokat, de sokan vannak, akiknek ilyenkor jut eszükbe, hogy valahova el kellene utazni a nyáron, szállást kellene nézni és már…..
Végre eldöntöttük, hogy kuponozásba fogunk. Már megvan, hogy mit ajánlottunk fel, megvan, hogy melyik kuponoldalhoz megyünk. Mindent elterveztünk, úgy érezzük minden rendben van és mi megtettük, ami tőlünk tellett, már csak arra várunk, hogy szárnyaljanak az eladások. De most…..