Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marquis Van de Boeven a' Thoeqoem

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Elbaszott egy válogatás! 2015.07.03 15:36:51
Csak a szokásos gyöngyvirág csokor B) ..
marquis Van de Boeven a' Thoeqoem 2015.07.04 09:34:37
@Valerijov:

ezek szerint nem vagyok egyedül vagyok ezzel a véleménnyel

köszönöm
Subba Eközben az Instán 2013.10.18 08:34:00
Kim -Mrs. Kanye-Kardashian segge felborzolja a kedélyeket. ..
marquis Van de Boeven a' Thoeqoem 2013.10.18 15:36:04
@ongyilkos_hajlam:

grat.

UNDORÍTÓ KERESKEDŐNÉP UNDORÍRÓ KURVÁJA
Subba NapiGIF 2013.10.18 10:36:00
..
marquis Van de Boeven a' Thoeqoem 2013.10.18 15:29:58
Hatásvadász, de kurvajó...
marquis Van de Boeven a' Thoeqoem 2013.10.18 15:24:57
@youlopukku: a Simon Vízenjár?
Titokzatoskodtak, titokzatoskodtak, de ma lehullt a lepel a Rumbach Rebestyén utcában. A Neopaint csoport befejezte az ezer négyzetméteres gigantikus festményét. Nagyon dögös, nem? Ahogy írják: "A tervezésnél a legnagyobb problémát a szűkös fotóállomány okozta, hiszen az…..
marquis Van de Boeven a' Thoeqoem 2013.10.18 15:12:24
@jo.e:

már bocsánat, de egy közszemlére tett, házfalnyi pingálásnál ne tekintsünk már el a annak propaganda mivoltától
A megérkezés a WizzAir első bakui járatával egyébként rettentő viccesre sikerült, ugyanis volt komoly fogadóbizottság, amit mi persze egyből ki is használtunk saját céljainkra, úgyis úgy érzem, hogy méltánytalanul ritkán köszönt fúvószenekar a reptereken. Miután alaposan…..
marquis Van de Boeven a' Thoeqoem 2013.07.26 22:30:04
@csizkek:

"Az, hogy a haboru mit hoz ki beloluk es a magyar politika pont elegge elcseszi az egeszet"ű

hát ja, orbán miatt ircsák egymást hegyi karabahban is - te szerencsétlen hülye
marquis Van de Boeven a' Thoeqoem 2013.07.27 02:53:42
@világevő:

"leesett neki a szituáció lényege, aztán elég furcsa arcot vágott, és gyorsan le is léptem, amíg tartott a zavarodottsága" - ez az, így kell építeni a magyar imázst külföldön

" nem ciki nekik a téma, sőt, büszkék rá" - az előbbi, nyitó epizódból nem így tűnik

"itthon az emberek 100%-nak ez jut az eszébe Azerbajdzsánról" - te pedig tovább építed, erősíted ezt az asszociációt

a jelenlegi ellenzék egyik legalja szellemi teljesítménye ez a balta toposz, ennél azért egy ilyen, saját területén jó minőségű tematikus blogon intelligensebb olvasók vannak
marquis Van de Boeven a' Thoeqoem 2013.07.26 16:52:40
@bbjnick:

RÖHEJ, hogy a már félig sírban levő Grosics előrángatásával akarják igazolni a szar fociba ölt, öntött és lenyúlt milliárdokat

felejtsük már el ezt a

profinak hazudott, állami csecsen csüngő

SZAR LABDARUGDOSGATÁST!
Úgy tűnik, egyre nagyobb tömegek számára világos, hogy a Fideszt le kell váltani, és hogy ez csak ellenzéki összefogással lehetséges.  Abban is konszenzus van, hogy ennek az a módja, hogy minden választási kerületben csak egy demokratikus ellenzéki jelölt indul a Fidesszel és…..
marquis Van de Boeven a' Thoeqoem 2013.07.26 17:48:01
A népszavazással elfogadandó új alkotmány jogvédő fókuszú, védi -- ebben a hierarchikus rendben -- mindenekelőtt a szabadságjogokat, másodsorban a polgári jogokat, harmadsorban az individuumok által alkotott önkéntes és természetes társulásokat és közösségeket, negyedsorban…..
marquis Van de Boeven a' Thoeqoem 2013.07.18 07:12:58
@HaFr:

ez olyan mint a tóth zotyó kollégád a nemzeti válogatottjával :)

"új alkotmány jogvédő fókuszú, védi -- ebben a hierarchikus rendben -- mindenekelőtt a szabadságjogokat, ..., negyedsorban definiálja a közjó és a közérdek fogalmát"

erről ennyit, te amorális majom
Mandiner blog A másik Balaton 2013.07.13 08:01:00
Tudta Ön, hogy van az országban egy másik Balaton nevű hely is a magyar tengeren kívül? De hol és hogyan és miért? Most megtudhatja.Nincs könnyű dolga nálunk a figyelmetlen külföldi turistának, ha pusztán csak a modern technikára hagyatkozik a tájékozódásban. Hiszen könnyen…..
„A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval.” (Sir Winston Churchill) Úgy esett, hogy Krisztus előtt 216-ban Cannae mellett szembekerült egymással Hannibál és a két konzul,  Lucius Aemilius Paullus valamint Gaius Terentius Varro vezette…..
A ki alatt volt olcsóbb a tojás? emlékezetes mémje óta Bajnai Gordon legtechnokratább támogatói sem mondhatják, hogy a nemjobbikos ellenzék reménybeli Neója és szövetségesei mentesek lennének a demagógiától. A tojáshelyzet Orbánra kenésén túl most újra kiakadt a…..
Mandiner blog Föld, föld! 2013.06.24 13:01:00
A 21. század magyar radikálisai kiscicák a Monarchia-korabeli ellenzékhez képest. Régen ugyanis még az obstrukció is jobb volt, emlékezzünk csak az 1904-es esetre, amikor a dühös ellenzékiek nemes egyszerűséggel feldarabolták a nemzet szentélyének üléstermét – és nem…..
Mandiner blog Trafikország 2013.05.01 07:01:00
A bürokrácia ostorozója, C. Northcote Parkinson írja egy tanmesében: amikor egy atomerőmű építéséről kell dönteni valami bizottságban, akkor az atomerőmű költségvetését egy pillanat alatt megszavazzák; míg a biciklitárolóról a végtelenségig fognak vitatkozni. Az ok…..
„Azt kívántam, vegyék észre, ha jól csinálok valamit, de én ne vegyem észre, hogy észrevették” – fejtegeti a Folt című novella gyermekhangú elbeszélője, aki az edzésteljesítmény értékeléséről ábrándozik éppen. Másutt, a címadó írásban a szintén gyermek…..
marquis Van de Boeven a' Thoeqoem 2013.07.15 07:47:17
@ALFI:

Mennyi a fiatal magyar (nem csak magyar nyelvű) irodalom?
Kertészek helyett gazdászok kellenének a magyar irodalomba, mint pl. Dani uraság.
marquis Van de Boeven a' Thoeqoem 2013.07.15 08:28:33
@marquis Van de Boeven a' Thoeqoem:

Berzsenyi Dániel

A magyarországi mezei szorgalom némely akadályairul
mek.oszk.hu/00600/00613/00613.htm

IV.
MŰVELETLEN NÉP

Nem szükség, reménylem, hosszasan fejtegetnem, hogy a mezei szorgalom virágzatához még közel sem elég, hogy a földművelésre elegendő nép helyes föld- és néposzlat legyen; hanem még az is múlhatatlanul megkívántatik, hogy a földművelő nép mind erkölcsére, mind értelmére nézve nagy céljaihoz képzett legyen; mert egyedül az ily nép lehet alkalmas eszköze minden józanabb irányzatoknak, a nem ilyen nép ellenben örökre csak annak lesz eszközlője, aminek eddig volt, tudniillik: az inségnek.

Megtekintvén pedig honunk különféle népeit, nem lehet és nem szabad titkolnunk, hogy azokon, holmi kevés kivétel mellett, alig látunk egyebet a romlottság különféle nemeinél, s hogy valamint egyéb országokban, úgy nálunk is, a világ legnagyobb s legfőbb mestersége, a földművelés, valamint az emberiség legnagyobb és leghasznosabb osztálya, a földművelő nép elég méltatlanul felejtve és megvetve van.

...

A magyar nép igen idomos, becsületérző, sok erővel és természetes okossággal bíró faj ugyan, de annak szép hajlományai gyakran nagyon rosszra vagynak fordítva; úgyhogy annál többnyire a csinosság és büszkeség betyársággá, az okosság ravaszsággá, az erő és hamis becsületérzés pedig zsiványsággá fajul, elannyira, hogy vagynak némely erdősebb és magyarabb tájaink, hol a magyar ifjúság a zsiványságot, azaz a tolvajságnak, rablásnak és szilajságnak minden nemeit nem rútnak és rossznak, hanem férfidísznek és erénynek nézi; a tömlöcöt és derest nem hogy szégyenlené, sőt mentül többet próbálta azokat, annál derekabb legénynek tartja magát, s legfölebb az aprólékos lopást érzi gyalázatnak, mert úgymond: "Jóravaló ember lop ökröt, lovat, disznót, nem pedig aprólékot."

Ez, mondom, a magyar népmorál nemcsak számtalan pásztorainknál, de sok romlottabb helyeken a földművelő nép nagyrészénél is; mely népmorálnak pedig több adót fizet nemzetünk, mint a legzsaroltabb nép a maga zsarnokának.

...

V.
MAGYAR PARASZTI GYERMEKNEVELÉS

Hogy a magyar parasztgyermek semmi oskolai nevelésben nem részesül, vagy ha részesül, csak olyanban részesül, melynek erkölcsi és gazdasági tekintetben vagy igen kevés, vagy semmi hasznát nem veszi, azt tudja mindenki; de hogy a magyar nép házi nevelése is több tekintetben nagyon hibás, illik azt is tudnunk.

A magyar mezei polgár, mihelyt fia a szűrt, tarisznyát és baltát elbírja, ökrésszé teszi azt. Az ökrészség pedig abban áll, hogy a gyermek az apja vagy gazdája ökreit éjjel-nappal szanaszét legelteti, s mikor csak szerét teheti, azokkal lopat, azaz mások rétjében és gabonájában ökreit jóltartja.

Ez első magva és oskolája a magyar tolvajságnak és rablásnak. Mert az ily ökrészgyermek mentül jobb lopató, annál derekabb pásztornak nézetik, s annál több szalonnát kap apjátul avagy gazdájátul, s ha néha a kártételért megpálcáltatik, akkor még nagyobb kedvezésekkel kérlelik azt.

Mely szerint az ily gyermek így kezdvén életét, a lopást, rablást nemcsak természetes keresetnek és mesterségnek, de egyszersmind derékségnek is nézi; s mivel ily ökrész avagy lovász (mert éppen így bánnak a lovakkal is) már gyermekkorában hozzászokik egész éjjelenként majd egyedül maga hegyen-völgyön csatangolni, majd több ökrészekkel és lovászokkal összeállva, együtt minden gonoszságot kigondolni, s lopott szalonnát, húst stb. sütni-főzni, majd a csőszökkel baltázni, azoktul az ökröket majd erővel visszavenni, s ha ez nem megy, különféle ravaszsággal visszalopni, majd pedig ilyenekért tömlöcöt és derest próbálgatni; látnivaló, hogy az ily ökrészet és lovászat minden tekintetben a legvakmerőbb tolvajság és zsiványság természetes magtára.
Képünk csak illusztráció, a valósságal való bármilyen egyezés csak a véletlen műve!! Szerkesztőségünk sírva vigad a sztorik olvasása közben: a Prisztás-gyilkosság vádjával Portik Tamás és társai ellen májusban indult per kapcsán az Origo riportot közölt a kilencvenes…..
marquis Van de Boeven a' Thoeqoem 2013.07.12 16:03:39
@Doomhammer:

ha ezt összevetem azzal, hogy milyen népszerű volt a legutóbbi időkig a jogász szak ...
Horn Gyula és Orbán Viktor vitája 1998-ban, ma tizenöt éve „Az ezredforduló kihívása a polgári Magyarország megteremtése.A kormány készen áll, hogy megfeleljen a kihívásnak.Készen áll arra, hogy valóra váltsa a polgári jövő programját. Hogy mindent megtegyen egy szilárd…..
marquis Van de Boeven a' Thoeqoem 2013.05.20 21:31:31
@bbjnick: (már?/még?) gyáva szar ahhoz a magyar
marquis Van de Boeven a' Thoeqoem 2013.05.20 23:39:26
@Kettes: "Oké, szóval téged megvett a rezsim kilóra az szja-csökkentéssel. "

te viszont nyilván odaszarsz a maceszgombócok közé mikor anyádnál eszel
Sokáig gondolkodtam rajta, hogy megírjam-e ezt a posztot, s ennek két oka van. Egyrészt Jamie Carragher visszavonulása természetszerűleg juttatja eszembe azt is, hogy hamarosan (maximum egy-két év) szögre akasztja a cipőt az én idolom, Steven Gerrard is. Másrészt annyian leírtak már…..
marquis Van de Boeven a' Thoeqoem 2013.05.20 19:04:33
marquis Van de Boeven a' Thoeqoem 2013.05.20 19:07:07
@marquis Van de Boeven a' Thoeqoem:

ja és csalnak és színészkednek és kiskorúkurváznak is ezek a "hős példakép férfiak"
marquis Van de Boeven a' Thoeqoem 2013.05.20 19:20:09
Subba Karma 2013.05.20 18:29:00
A rossz szándékú fickó elrabolta az egyik várakozó nő telefonját, amivel már hívhatta is magára a mentőket, mert menekülés közben egyből elbaszta a megállóba érkező busz. ..
marquis Van de Boeven a' Thoeqoem 2013.05.20 19:10:17
Soha nem teljesítettük a 2 százalékos GDP-arányos befizetési kötelezettséget, talán már a NATO fekete báránya vagyunk? Vajon a katonai szövetségben is aggódnak-e a magyar demokrácia állapota miatt? De egyáltalán, minek vagyunk benne a NATO-ban? Mire jó egyáltalán ez az…..
Napolit Nonprofitok a politikában 2013.04.30 09:35:02
Az Egyesült Államok egy lépéssel előttünk jár a pártpénzek láthatóvá tételében, a kiskapukat nyitva hagyva azonban ők is újabb problémával szembesülnek. Mivel Magyarországnak szintén az átláthatóság irányába kell elmozdulnia, érdemes lenne megfontolnia az…..