Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fox|

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt bármit is írnék, tessék megnézni a videót. Féltékenység, száguldás, Lada VFTS, Škoda 130 RS, szirénázó rendőrautó: Most jöhet az ömlengés. Elképesztően igényes meló ez, kétség nem fér hozzá. Javarészt M Modell autók játszanak a filmben, egész csinos darabok. És a szocialista típusok közül…..
  HÉTFŐN NAGY DEMONSTRÁCIÓ LESZ A TAXIPLUSNÁL (VAGY NEM) Ha a szervező kezdeti elszántságán múlna, május 4-én akár macskakövek repülhetnének a Taxiplus székházának ablakába, mint nyomatékos fizetési meghagyások: adják vissza a bérkocsis vállalkozóktól korábban "kaucióként" kicsikart kamatmentes…..
Belsőség Ahol nem lopnak 2014.05.27 10:16:03
Üdvözlök mindenkit Indiából. Kicsit megkésve ugyan, de jelentkezem e rövid, második résszel. Kérem, mielőtt még elhamarkodottan kommentelni kezdene, olvassa el ezt a pár sort és/vagy nézze meg sorozatunk első részét. Ők a kétkezi munkások egy építkezésen. Falusi, egyszerű…..
Fox| 2014.05.27 19:56:15
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja.Direktlink a letöltéshez...
Abban hiszek, hogy a suszter maradjon a kaptafánál. Ha Michael Jordan a világ legjobb kosarasa, ne menjen el középszerű baseballjátékosnak, mert hiába jobb ott is a fél mezőnynél, igazán szárnyalni csak a palánkok környékén tud. Ezen a témán rágódtam, miközben az aktuális…..
Fox| 2013.04.15 23:41:35
Felkeltette érdeklődésemet az index 2013.03.22-dikei cikke, miszerint milyenek lesznek az új budapesti taxik, és hogy mennyi lesz a tarifa. Mint ismeretes a taxik fővárosa New York City. A város szinte összehasonlíthatatlan Budapesttel, lakossága az agglomeráció nélkül,…..
Fox| 2013.04.08 23:09:52