Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lupilui

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Áder János tegnap aláírta a rabszolgatörvényt, majd áldott karácsonyt, békés ünnepeket, nyugodt és boldog új évet kívánt Magyarország minden állampolgárának, de azért leginkább a munkavállalóknak... Megdöbbentő cinizmus, ugye? Orbán Viktor pedig, aki soha nem elégszik meg a második hellyel, péntek…..
Gyurcsány Ferenc nem kavicsot, hanem egyenesen sziklát dobott a magyar politika vízébe, amikor lényegében orosz ügynökké nyilvánította Orbánt. Ügyes stratéga? Egyszerűen csak tematizál? Esetleg igaza van? Próbáljuk meg szétszálazni a történteket.  Mit is mondott Gyurcsány Ferenc? Sok évvel…..
Botka első ígérete, miszerint március elejére maga mögé sorakoztatja a demokratikus ellenzéket, kudarcot vallott. Most 19-re kér lapot, megpróbálja egyedül, csak ebben már nemigen hisznek a szocialisták. A tegnapi, miskolci kampánynyitó előtt már számon is kérték, hogy amit tesz, bajba sodorja az…..
lupilui 2017.03.15 19:00:55
@Skankhunt42: Én tovább olvastam, de a 2. pont után nekem is sok lett, és lefordultam a székről a röhögéstől.
Egyre lazábban kezeli a számok szigorú világát a magyar miniszterelnök, ami annak a jele, hogy nem igazán veszi komolyan az állampolgárait. Miután többször bebizonyosodott, hogy komoly beruházások esetében is blöfföltek, amikor megbecsülték a költségeket, nem kell csodálkozni azon, hogy most már a…..
A budapesti olimpia ellen kampányoló Momentum mozgalom nem csak egy ügy mellett elkötelezett. Még az idén párttá kívánnak szerveződni, és programjukban helyet kapna a melegházasság bevezetése és az ÁFA-csökkentés is. “Jogegyenlőségre lenne érdemes törekedni, vagyis a meleg párok számára ugyanúgy…..
Tegnap a B1 blog folyamatosan frissülő információkat közölt a veronai buszbalesetről, amiben 16-an vesztették életüket. Néhány portál, többek között a 24.hu és az Origo is a lángoló buszról készült videót közölt le. Rosszul tették-e?  ..
Fekete és fehér. A különböző médiumok általában úgy mutatják be a menekültválságot: az egyik helyen csak elesett és reményvesztett családokat láthatunk, máshol pedig kizárólag dühöngő és balhézó menekülteket. Rendkívül nehéz az „arany középút” megtalálása, az…..
lupilui 2015.09.24 00:07:06
@Frankó Provolone: Igen 80 millió taggal azon munkálkodnak hogy, hogy az iszlám legyen az egyedüli vallás a világon. Ezt nem titkolják, nehogy valaki azt mondja honnan veszek ilyen butaságot.
És ugye hallottuk mit üvöltött a mutatóujjával hadonászva, ha nem engedik be őket a határon nagyon megbánják.
Olvasónk küldte az alábbi képeket, azt igazolván, hogy a HírTV Nagy Őszi Átalakítása a sztájlisztokra is hatással volt. Meg a dekoltázsokra. Mivel eddig sem nagyon néztem ezt a tévét (az ilyen perverzióimra elég volt az Echo TV, most meg az m1), nem tudom, igaza van-e, korábban…..
Valószínűleg tovább mélyül a válság az MSZP-n belül. Szanyi Tibor a Fidesztől minimum nem távoli Pesti Srácoknak az alábbi nyilatkozatot adta Orbán Viktor tegnapi európai parlamenti meghallgatása előtt: Én otthon támadom a magyar kormányt, Strasbourgban és Brüsszelben…..
Bár a hivatalos eredmény megszületésére jó pár napot még biztosan várni kell, kijelenthető, hogy a tapolcai (Veszprém 3.) választókerületben szinte biztosan győzött a jobbikos Rig Lajos. Az időközi választásokon megszokott módon a részvétel jócskán elmaradt a részvétel a…..
Kíváncsi vagyok, hogy mennyi idő alatt jönnek rá a megyei matrica rendszer kiagya(tlan)lói, hogy Budapest nem része Pest megyének. (Jó, mondjuk arról sincs fingjuk, hogy Szászhalombatta nevű település sincs hazánkban, de hát ahol Schmitt doktor álamfő lehet, ott ez még simán…..
A liberális sajtó alig várja, hogy véres összecsapásokba torkolló kormányellenes tüntetésekről szólhassanak a hírek, addig is csúsztatásokkal és féligazságokkal hergeli a közönségét. (Az írás azt sugallja, mintha rendőrök betörték volna két tüntető fejét - holott…..
Lehet, hogy McCain kissé túltolta a bringát azzal a neonácizással, meg lehet, hogy tényleg léket ütött az agyában Vietnam. De ettől még vitathatatlan, hogy az ember, aki kevesebb mint két hónapja még fényes diadalát ünnepelte az önkori választáson, ma agyonverve, szétalázva…..
lupilui 2014.12.05 00:31:38
Itt a folytatása annak az írásunknak, amelyben azzal a súlyosan diszkrimináló eljárással foglalkoztunk, ami gyakorlatilag ellehetetleníti azon külföldön élő magyar állampolgárok szavazását, akik itthon nem számolták fel magyarországi állandó vagy ideiglenes…..
Ha egy szóval kellene jellemeznünk a demokratikus ellenzék utóbbi pár hónapját, akkor a mozgalmasság lenne az. Az elmúlt hetekben pedig lassan beindult a választási hajrá. Eddig úgy tűnik, a fokozódó feszültséget legkevésbé az LMP viseli jól, az utóbbi időben két…..
lupilui 2014.01.27 18:33:23
@ésmi nem foglalt: Én nem érzem a bőrömön azokat a dolgokat amit írsz. Soraidban az MSZP hazugságkampányát érzem csak ki.
Már csak pár hónap és Tarlós mester átadja szeretett városlakóinak a négyes metrót, az elmúlt húsz év egyik legnagyobb elkúrását. Persze a bukásra álló kőbunkó főpolgi helyében bárki más ugyanezt tenné. Nem az ő saruk elsősorban, a fekália ügyes tálalásában és…..
lupilui 2014.01.07 21:24:36
@Erdőtársulás: igaz 73-ban komcsi korszak volt. De mivel az akkori elgondolás vastagon benne van az elkészült felesleges "mesterműben", tisztán látszik hogy kik irányították az egész Demszky éra alatt a főpolgármester kezét.
Ünnepi hangulatban ül otthon a közpénzen kitömött állam-polgár és olvassa a közpénzen kitömött Heti Választ, a háttérben szól a közpénzen kitömött heti Ákos a közpénzen kitömött Magyar Rádióból, Krisztus -- helyesen -- a feszületen, a közpénzen kitömött egyházak…..
UPDATE: a szavazás december 8. vasárnapig tart, utána értékeljük az eredményeket! Nyitott kérdés még minden oldalról, hogy ki vezesse Budapestet 2014 őszétől. Az Országgyűlésben, úgy tűnik, maradhat a rezsicsökkentés Fidesz, szocikkal és Jobbikkal fűszerezve, és már csak az…..
Mesterházy azt jelentette be a facebookon, hogy hétfőn aláírják a bizottság felállításáról szóló ívet. De kicsit érthetetlen amit mondanak. Egyrészt azt mondják ha kapnak egy Jobbik nélküli ívet aláírják. Ez alapvetően azért érdekes, mert nem egy íven kell gyűjteni az…..
lupilui 2013.11.30 00:21:48
@AntiKorrupt: Nem látok narancsdroid bérkommentelőket. Csak egy olyan hozzászólást, aminek a végén igaz hogy összefogást sürget a korrekt tisztázásra, de előtte vagy negyven sorban (megfűszerezve a sorokat pár mszp-s elsietett választási kampányából jól ismert és unalomig ismételt hazugsággal.) tényként ír le feltételezéseket amiket még nem bizonyított senki.
Ahelyett, hogy naiv ügyfél örülne, hogy többet nem kell pénzt dobálni a bevásárlókocsiba a Lidlben, panaszkodik, mert már bedobta, de nem lehet kiszedni: Mai napon a maglódi úti lidlbe tévedtem be. Bamba vásárlóként betoltam a 100ft-os pénzérmét a bevásárlókocsiba,…..
Az Együtt 2014 tegnap este közzétett a Facebook oldalán egy rejtett kamerás videót, amelyen egy férfi arról mesél, hogy a fideszes polgármester fejenként 5000 forintot ajánlott a közmunkásoknak, ha elmennek tüntetni Bajnai Gordon nyírbátori látogatása ellen. A…..
Kicsiben, de nagy ambíciókkal indult el az Átlátszó rádiós kiadása, egyelőre a Soundcloud közösségi portálon, a napi email-hírlevelünk, a Mutyimondó audió változatával. A rádiós kiadástól azt reméljük, hogy olyan közönséghez is eljuthat, amely eddig a magyar…..
lupilui 2013.11.23 23:00:15
@Lucky Larry Silverstein: Válasz Együtt2014PM- MSZP
EU szkeptikus vagyok. Nem konkrétan az unióval van bajom, hanem az erőltetett központosítással, történjen az bárhol, vagy bármilyen területen. A hatékonyság rákfenéje a centralizáció. A brüsszeli főnökeink a tévedhetetlenségük biztos tudatában mondják meg a frankót,…..