Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SamuRaj Kolompár

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen se volt még, hogy a kitáblázott kedvezmény kevesebb legyen a ténylegesnél. 1%-ot nyugodtan megadhatunk a vicces kedvű Auchan-alkalmazottnak: Egy őszinte akciót küldök a maglódi Auchanból! Vegyen mindenki sokat belőle (igaz, akkor már nem -0% lesz a…..
Feriék rutinosan azonnal kiszúrták, hogy kisebbek a tojások, mint múlt héten, és tényleg: Ma vásárolt M-es (53-63g) tojás dobozában átlag 48g-os tojások voltak. Csak azért mértük meg, mert láthatóan kisebbek voltak, mint a múlt héten vásárol ugyanilyen tojások. Ez kb 10%os…..
Dani egy újabb helyet talált a Bartók Béla úton, ahol fizetővendégek sem kaphatnak egy pohár vizet: Tegnap a fent említett helyen jártunk egy ismerősömmel. Kértünk egy Sacher-szeletet és két gombóc fagyit pohárban. Majd kértem a pincérnőt, hogy adjon már egy-egy pohár vizet…..
Csak pihen. Ezt a képet egy szokásos bevásárlásunk alkalmával lőtte férjem dunakeszi Auchanban idén augusztusban. Nem küldtem el az áruháznak a képet, nem reklamáltam, de gondoltam veletek megosztom. (Többek között ezért se igyuk a dobozos sört a dobozból ;)) Sajnos a kép nem…..
Leonito szerint, ha akarják, ki tudják írni századra pontosan, hány fillérbe kerül egy darab édesítő, de általában nem akarják: A minap lőttem ezt a 3 fotót a csömöri Auchanban. A 300 darabos édesítőre rá van írva, hogy 3 forint egy darab, de az ára 989 és így 3,3 forint.…..
Naiv ügyfél fia megelégelte, hogy 5 hete várja a hivatalos bocsánatkérést a CBA-tól, miután lopással vádolták édesapját. Emailben az alábbi üzenetet juttatta el nekik: Tisztelt CBA,Családom rendszeres vásárlója a  szám alatti élelmiszer üzletüknek és mélységesen…..
SamuRaj Kolompár 2013.05.23 09:18:01
@Kicsi a bors, de őrült: hülye, a CBA magyar és nem multi!
már bocs a szóhasználatért.
SamuRaj Kolompár 2013.05.23 23:06:08
@Kicsi a bors, de őrült: akkor viszont én hülye :-) megint a sorokat olvastam nem közte....
SamuRaj Kolompár 2013.05.24 23:06:35
@Metamorfi: nézz utána, mert nem vagy tisztában a multi jelentésével.
Tegnap köszöntöttük a Budapest Airport új fizetős poggyászkocsijait, erre most olvasom, hogy egy hete megnyílt a fapadosoknak épített gigakonténer váró is. Az eső már a télire felállított sörsátrakba sem esett be, de ez már következő szintű technológia. Leülni ugyan…..
Egy újabb sikeres akció, ezúttal egy Tesco Expresszből: Csak egy apróság, amit a szombathelyi un. "Kisteszkóban" kaptam lencsevégre. A 2 literes kóla darabja 299 Ft, de akciósan, összecsomagolva a kettő együtt 649 Ft. Utóbbi ráadásul büszkén hirdeti magáról, hogy Szenzációs…..
Judit egy teljesen hétköznapi adminisztrációs hibával találkozott a Baumaxban. Mint mindig és mindenhol itt is érdemes egyeztetni a tényleges terméket a címkével, mert már minden megy. Másik növény, másik címke, másik ár, latin elnevezés, igazi közösségi összezavarós…..
SamuRaj Kolompár 2013.04.24 22:58:17
@vénszivar: nemtom, te vagyok aberáns, nem szeretem ha túrnak, de ettől hangos minden, hogy a multi hogy át akar verni.... lófarkat! Lenéznek minket a gazdáink és nem akarnak átvern, semmi köze a multihoz, sőt! Ha mélyebre ásunk akkor proli magyar veri át a proli magyart.

@Kellemes Zérókomponista: alázatot??? volt olyan kedves vásárló aki azzal kezdte, hogy "hé köcsög...."

blokknézegetés? Igen, mert tévedni emberi dolog, és csupa olyan fröcsög itt aki tökéletes, rendben van, de én pl. nem vagyok az. Lehet, sőt biztos hibázok egy-két alkalommal és akaratlanul ismeretlent "átverek". Egyszerű, megnézem fizetés után a blokkot, a saját áruházamban is!
Egészen elképesztő akciók futnak az Auchanban. Rátaláltak az ismerősen hangzó nevű Periel mosószercsaládra. Minthogy a gyártója egy tavalyi alapítású cég, lehet, hogy még nem teljesen forrt ki az arculat: Régebben a Pannonnal foglakoztam, most csak kérdéseim vannak...…..