Regisztráció Blogot indítok
Adatok
levente11

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felháborodtam. Nem kicsit, nagyon. A világ tele van fiatalokkal, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal, és az életükkel. A világ tele van fiatalokkal, akik hozzászoktak, hogy következmények nélkül megtehetnek mindent, és bármit.  Igen! Tudom! Liberális nevelés! De ez a szóösszetétel is magában…..
levente11 2018.05.17 09:43:04
@Holding:
Rendkívül kíváncsivá, már-már türelmetlenné tett, hogy egy nagy pofával trollkodó, Holding nevű butuska izé mit és hogyan akarja 'cáfolni' az általam írt tényeket.
Csak remélni lehet, hogy a 'szakmai' alapon történő válaszánál nem valamilyen balliberális holdudvarhoz tartozó közgizdász _okosságai_ kerülnek beemelésre, amellyel már az elején lenullázná magát az unintelligens arcot villantó Holding nickecske.

Várom. Hajrá, kisgyerek! :)
Előre jelzem finoman, lehet, hogy érdemes lenne kivenned a trolltartóból a tintást?
Rajtad áll, hogy elég lesz a válaszodra egy körberöhögés, vagy cafatokra szedem az előre borítékolható, már jól ismert, sokszor, sok helyen lejáratódott libbant lózungjaidat.
levente11 2018.05.18 21:38:44
@FlybyWire:
FlybyWire torz lelkű széllippsi nickecske briliáns szókincséből, itteni ámokfutásából idézek, csokorba gyűjtve:

- "Idióta."
- "Te meg még hülyébb."
- "Te hülye vagy bazmeg."
- "eddig te vagy a legnagyobb barom itt"
- "ilyen barmok nem voltak körülöttem sosem"
- "Barom"

A liberalizmus, a gyökértelenség, az iskolázatlanság, kimondom, a stílusbéli elcigányosodás ide vezet.
A liberalizmusnak köszönhető a lényegében visszafordíthatatlannak látszó lelki és szellemi lepusztulás is, amely téged is alaposan megtépázott.
Tömény butaság, agresszió, ordenáré hangnem. Ez jellemzi a jelenlétedet.
Inkább üsd ki magad egy jófajta kannás borral, attól lehiggadsz, bülbülke. :-D
levente11 2018.05.18 21:38:48
@FlybyWire:
Max. a fejed robbant fel az idegtől, mivel egy laza mozdulattal feltöröltem e blog padlóját a szellemileg alul táplált FlybyWire nevű félkegyelművel.
:)
Amikor 13 voltam, és az azóta porig égett BS oldallelátóján teli torokból énekeltem a Question of Time-ot vagy a Behind the Wheelt nem gondoltam volna, hogy 28 évvel később, pár villamosmegállóval arrébb meg énekelhetem az A Question of Lustot vagy a Strippedet. Minden alkalom egy időutazás, jó…..
levente11 2017.05.24 08:28:21
@Látens Inszinuáció:

Olvasva az eddigieket, egyértelmű, hogy te nem értetted meg a cikkírót.

Ami a zenei szagértésedet illeti, egy szóval jellemezném: csőlátó vagy.
Egészen örömteli dolog, hogy lassan nincs olyan évszak, amikor ne indulna új magyar sorozat, vagy ne térne vissza egy régi kedvenc. Idén év elején finálézott a Válótársak második évada, az azt követő héten startolt A mi kis falunk, egy hónapja nyitott ki újra a Csak színház és más semmi, és pár hete…..
Az Interpol első lemeze az egyik legjobb dolog, ami a popzenében történt a 2000-es években. A Turn On The Bright Lights az idén lesz 15 éves, aminek örömére a zenekar európai turnéján eljátssza a teljes albumot, az elejétől a végéig. Igen, Magyarországon is, mégpedig a Szigeten augusztus 15-én.…..
levente11 2017.01.24 22:00:10
@cardiobascuralis:

"Ha nincs ötlet, akkor jön...."

Na, mi jön?

Idézek a cikkből:
"Az Interpol egyébként az új lemezén dolgozik, ami várhatóan 2018-ban jelenik meg."

:)
Magyarország nincs köztük. Van viszont Bécs és Prága, csak hogy a két legközelebbit mondjam, de a fanatikusok képesek a kontinens bármelyik részére elutazni, és van bőven dátum, szóval lehet válogatni. Tehát akkor azoknak, akik egyszerre szeretnék a színpadon látni Axl Rose-t, Slasht és Duff…..
levente11 2016.12.06 09:55:44
@draz77:

Groupama cca. 25 ezres koncerten. De persze ez is kicsi lenne.
A helyhiány nem lehetett gond, nézd meg, hogy Prágában és az olaszoknál sem stadionban lesz, hanem kivitték a reptérre, ill. utóbbi esetben a Forma 1 pályára!
Nálunk is lehetett volna ott, vagy a Szigeten. Egyszerűen béna volt a koncertszervező.
Bécs mindig a 'legerősebb' jegyárakkal szokott kijönni, ált. a hasonló kategóriájú helyek is 5-10 euróval magasabbak, mint a német helyszíneken.
De pl. a prágai sima állónak is másfélszerese a bécsi sima álló.....
Ennek ellenére Bécs lesz az, ahol pénteken 09,30-tól – 12,00 óráig teljesen lefagy az oeticket szervere és amikor pontban délben beenged, már egy darab jegy nem lesz.:(
/Ugyanez volt 2009-ben is a U2-nál./
Persze kérdés az is, hogy szerdától a pre-sale-esek mennyit vihetnek el a teljes kontingensből.
levente11 2016.12.06 10:01:33
@satch:

„Valószínű amellett, hogy le vagyunk szarva még az is átok…”

Komikusan hangzik, amit írni fogok, de teljesen komolyan gondolva: még az is benne lehet a pakliban – ismerve Axl hóbortosságát -, hogy a botrányos 2006-os koncerten a LiveNation korábbi vezetője, Hegedűs László annyira összeveszhetett a Gn’R management-el, hogy a végén még nekik állt feljebb és esetleg Axl kikötötte, hogy akkor ide többet ne….
A Red Hot Chili Peppers az ujjai köré csavarta Budapestet, adott két felejthetetlen koncertet, azonban úgy tűnik, mindez nem elég Takáts Tamásnak. A Karthago legendás énekese nemes egyszerűséggel lehomokosozta az RHCP frontemberét...
levente11 2016.09.05 21:07:53
@Kajsz Botond:

Miért? Mert utálja a buzikat?

Jól teszi, lassan már kötelező lesz a heteronak mindenhol elnézést kérnie, mert jaj szegény buzikák jogai.

Clint Eastwood-nak igaza van, elég ebből a beteg PC világból!
levente11 2016.09.05 21:10:08
@Treff Bubi:

".....de valami végtelenül beszűkült és konzervatív ember...."

Ezek szerint te viszont nagyon toleráns, elfogadó, ájrópajiállampolgár lehetsz, aki kedveli a buzikat, mert az modern és még talán a pride-on is visszaintegetsz. :))

Inkább én is leszek "beszűkült és konzervatív", de a bibsik világából nem kérek!
A Lángoló Gitárok most egy olyan klip premierjét tartja, ami tulajdonképpen a semmiből bukkant elő. A videóhoz tartózó dalt Poniklo Imre, az Amber Smith jelenleg szólóban dolgozó énekese szerezte eredetileg, elő viszont a Moog énekesével, Szabó Tamással adja most. Poniklót…..
levente11 2016.08.28 00:25:16
@Emceze:

Poniklo hetero, tudtommal 2 gyermeke is van.

Ellenben Tonyóról úgy tudom, meleg. Illetve a régi gitáros, Bajor is necces, bár róla nem hallottam konkrétan.

Amúgy mind a The Moog, mind az Amber Smith nagyon jó zenekar, stílusosak, egyéniek voltak itthon. A sok blues és punk fikaturkásznak persze idegen volt ez a darkos indie, a nagyvárosi muzsika, a vállalható hatások a nagy bandáktól (Editors, Killers, White Lies, Bowie, Verve stb), nem is értette meg őket a magyar közönség. Ugyanígy idejártak köpködni a gyűrött pólós retro-alterosok is, fikazásában élen jártak itt sokan, persze NULLA konkrétummal.
A Thomas Mark után újabb producer-énekes páros állt össze egy EP erejéig. Most Szabó Tamás, a Moog énekese és Lechner Márk a Polar Dearből kezdett Nibiru néven új zenei projektbe. Ehhez meg is jelent ma az első, háromszámos kislemez, amit a két zenész sokáig személyes…..
levente11 2016.08.26 00:09:55
@Bibók Zsiga:

Valóban érdekes, hogy a zenei megosztókon, ncore-on, egyéb helyeken a mulatóst, ill. a 'tehetség'kutatók celebjeit sokkal többen hallgatják, mint pl. Moog-ot, Amber Smith-t és a hasonló kiváló zenekarokat.
Tehát nem biztos, hogy a jelenség e zenekarok bizonyítványa, sokkal inkább a 'műértő' közönségé......
Példátlan mészárlás történt negyven évvel ezelőtt Prágában, 1973. július 10-én: a huszonkét éves Olga Hepnarová teherautójával belehajtott a villamosra váró tömegbe. Ő volt az utolsó csehszlovák nő, akit hóhér végzett ki. Az esetről mozifilm is készül, 2014…..
levente11 2016.08.02 09:37:38
@Leonard Zelig:

Hozzászólásaid alapján egyértelműen beazonosítható vagy: olyan magyargyűlölő senkiházi körömpiszok lehetsz, aki szabadidejében gyilkos migránsokat pátyolgat, részt vesz minden drogos, idióta ’civil’ tüntin, támogatja a ’melegek’ házasságát, kint örömködik a pride-on és vicsorogva köpköd az interneten mindenre, ami MAGYAR, ami nemzeti, egészséges, erkölcsös, hagyományos családdal kapcsolatos, ami konzervatív, szép és jó. Még sorolhatnám, de felesleges. Liberális selejt.
Ugye beletrafáltam, te kis xarcsimbók? :-DDDDD
Augusztustól a VH1 Classic helyén MTV Classic néven indul új adó, amely a Music Television legjobb korszakát idézi majd meg, Beavis & Buttheaddel, MTV Unpluggeddal és persze sok klasszikus klippel. A csatorna az MTV fénykorára, azaz a kilencvenes évekre és a kora kétezres évekre koncentrál…..
levente11 2016.08.01 08:58:09
@kulup:

Valahol olvastam, hogy ez csak az amerikai VH1 Classic-ra vonatkozik, tehát Európában - egyelőre - marad a VH1 Classic, szerencsére.
Nekem ez a kedvenc csatornám, nem örülnék a változásnak, pedig a régi MTV-n nőttem fel, de tuti, hogy habosított verzióban kapnánk 'vissza'. Avagy inkább a mostani VH1-C emlékeztet a régi, zenét előtérbe helyező emtívire.
Félő, hogy Amerika a teszt és kedvező fogadtatás esetén 2017-ben Európában is meglépik a cserét.
Tíz éve hangzott el az elmúlt 25 év legnagyobb hatású politikai beszéde, az őszödi. Gyurcsány beszédének első értelmezését elvégezte a fideszes vágóasztal. A 25 perces szövegből a Kondor Katalin-féle állami rádió (majd nyomában a többi média) néhány kiragadott mondatot szajkózott orrvérzésig. Azt…..
levente11 2016.05.27 18:05:27
@nu pagagyí:

Ebben – részben - igazad van.
De egy épeszű baloldali ember nem szavaz soha többé gyurcsányra, tehát itt és most én elhiszem ezt az eredményt a Nézőpontnak.

Ha úgy vesszük, pont a jobboldal érdekét szolgálja, hogy ez a tróger gyurcsányi minél tovább itt maradjon az élen, klasszul távol tartja a többséget attól, hogy netán újra balra ikszeljen.:)
levente11 2016.05.28 00:14:16
@Figyel Castro:

Bár nem vagyok Orbán-rajongó, de azért ne legyünk már komolytalanok, legyünk tekintettel a TÉNYADATOKRA, választási eredményekre egy picit, elvégre elqró az, akit rendesen elhessegetett a bál környékéről is a nagyérdemű.
Ennek ugye oka van, de addig jó, amíg maga elqró és csőlátó hívei nem látják be.... :))
Gábor György elolvasta a Corvinus egyetem frissen kinevezett rektora, a Fidesz-közeli Lánczi András interjúját a 888-on. Miután magához tért a kábulatból, gondolatait megírta a Nyugati Fénynek. Lánczi András interjút adott. Nagyot, hosszút, jelentőset. Olyat, amilyen a magyar miniszterelnök…..
Karaktergyilkos támadást indított Stumpf András a Budapesti Fesztiválzenekar igazgatója, Fischer Iván ellen – akinek a cipője talpáig nem ér fel. A Mandiner nevű troll-etető szerzője egyúttal megvédi Tarlós Istvánt, aki az elmúlt napokban egy kocsmai tahó stílusában ugatott a világhírű együttes…..
levente11 2016.05.13 08:30:21
@pamut:

Igen, a vélt felsőbbrendűség ismét kiböffent a horgas orrúból. Ilyenkor milyen kis szánalmas lények vagytok, akik a gazdatest szívása közben még vissza is köpitek a végterméketeket a Magyarságra. Mindig ilyenek voltatok, nincs ezen mit csodálkozni.......

ivan fischer, mint 'kultúra'? :DDD
Aki a buzifesztiválok, az aberrált állatok fő-fő-szónoka, akik a kamionokon gyalázzák a kereszténységet? :PPPPP

EZ nektek a kultúra???

Hm, jellemző….

www.hirado.hu/file/sites/7/2015/07/DSZZS20150711011-1024x682.jpg

Az neked a kultúra, aki a milliárdos támogatások, ingyen pénzek felnyalása után fut a fajtesókhoz usa-ba spicliskedni?
valasz.hu/data/cikk/11/6364/cikk_116364/Fischer_Ivan.pdf

apropó!
Ha már a védenced a tudjukkik által szponzorált Európa-foglalók befogadására buzdít; remélem, párat befogadtál már az odúdba, nem a rasszista magyarságon fogod követelni ezt is, ugye?

www.origo.hu/kultura/figaro/20150908-fischer-ivan-menekult-menekultvalsag-migrans-karmester.html
Gábor György filozófus, vallástörténész nagyon kiakadt a Pesti Srácok alpári gyalázkodásán, ami a Budapesti Fesztiválzenekar remek koncertjét követte, és felháborodását megírta a Nyugati Fénynek. Hej, most megmutatta az újságírás fene oroszlánkörmét a Pesti Srácok nevű közpénzből összegründolt…..
levente11 2016.05.10 20:36:32
@pamut:

A darabjaira hullott, de hibáiból nem tanuló, továbbra is a magyart gyűlölő-köpködő, a migránsok védelmében felszólaló, a pride-on őrjöngő-tomboló, a cigóbűnözőket védelmező szélsőséges ballib tábor már csak ilyen rém ostoba trollokat képes megfizetni? :))))

Öcsike, xar jön a szádból, totálisan bűzös itt a jelenléted.:DDDD
Ha a DK, maszop, szedesz, Együtt és hasonló drogosok valagában tartod a nagy fejedet, akkor bizony te is migránsokat pátyolgató, magyargyűlölő, pride-on azonos neműek seggét taperoló liberális vagy. Hogy ez ciki és nem szívesen vállalod?

Szerencsére az utolsó választásokon a többségi társadalom a történelem pöcegödrébe hajított benneteket, szóval ne reménykedj, Magyarország soha többé nem kér belőletek.

www.jegyzetportal.hu/download/vallasok/mit_mondtak_hires_emberek_a_zsidokrol.htm

Már csak arra való vagy, hogy körbe röhögjék a kipás csúf pofádat az igazi magyarok.
:PPPPPP
levente11 2016.05.12 00:00:00
@pamut:

Klassz, hogy még örülni is tudsz annak, ahogy kínosan szénné égetted magad. :DDD

m.blog.hu/la/lajkolod/image/abszolut-seggfej-lajk.jpg
A Guardian egyenesen a maximálisra értékelte a lisszaboni koncertet, ahol először énekelt Axl Rose az AC/DC-ben, és a videók alapján valóban semmi gond nincs ezzel. Rose úgy énekel nagyon AC/DC-sen, hogy azért a saját hangja is megmaradt, de zeneileg egyáltalán nem zavaró, hogy nem Brian Johnson a…..
levente11 2016.05.08 22:33:44
@Látens Inszinuáció:

"és a többi.
Főleg ezt ajánlom a figyelmedbe:
youtu.be/19DacXdm0mU
illetve ezt:
youtu.be/7AiyrG_x2Gk
Ennyi."

Dzsízisz, ezek borzasztóan gyengék, hozzá sem lehet e trágyákat hasonlítani Axl-hez.
Botfülű tecccik lenni. :DD
levente11 2016.05.08 22:40:20
@NZperX:

Na, még egy balf*sz zsenike, aki úgy véli ért a zenéhez.
Botfülű vagy, mint a fentebb hisztiző 'látens b....' nickecske. :))
Az Alphaville együttest senkinek sem kell bemutatnom, hiszen ők adták elő a Forever Young című számot és a Big In Japant, melynek német változata a Japan ist weit (Sandra!), a magyar pedig a Bikicsunáj.A srácok neve tán már kevésbé cseng ismerősen: Hartwig Schierbaum, Bernhard…..
30/40 Anyák napja - filmkritika 2016.04.28 23:09:58
Úgy szokott az lenni, hogy minél öregebb az ember, annál inkább megereszkedik a bőre és ezzel együtt könnyebben megnedvesedik a könnycsatornája. A szentimentalizmus szépen lassan, tripla adagokban kúszik be az egyszeri halandó fejébe és olykor már azon is hajlamos elérzékenyülni, ha meglát egy…..
levente11 2016.05.02 08:46:31
Olvasom, hogy a "kritikusok", tehát a _filmesztéták_, _szagértők_ és egyéb entellektüelek jól lehúzták a filmet. Akik persze másolják is egymást, tehát ha lehúzta a rolling stone, akkor 'én sem írhatók jót, itt vidéken'.

Nos igen, ezen _kritikusok_ szemében ma már az nem _korszakalkotó_, ami nem tágítja a határokat, az emberi tűrőképességet, ami nem megy szembe a régi értékekkel, emberi normákkal, amiben nincs szexuális aberráció, kőkemény buzulás, vérfertőzés, drogozás, nemi erőszak, tehát mind az a szenny, amit a sajtójukon, médiacsatornáikon, filmjeiken keresztül tolnak le keresztbe az emberiség torkán, hogy ha két év múlva ilyet látsz, azon már meg se hökkenj, ez legyen a természetes. Fontos persze az is, hogy minden filmben legyenek halálos betegségek, hogy azért a félelemérzet is párosuljon.

Itt pedig az Édesanyák állnak a középpontban, ez pedig az aberráltak szemét biztosan nagyon csípi, ezért ez a film nem lehet más, mint "giccs", "nyálas", "unalmas" meg "lejárt lemez", stb.
Régi, szép hagyomány, ünnep, tehát tűzzel kell oltaniuk.
mult-kor.hu/mar-az-okori-gorogok-is-megemlekeztek-az-edesanyakrol-20160501

Aztán ha érkezik egy, a 80-as – 90-es évek bájaira emlékeztető habkönnyű szórakoztató film, akkor az már ezen degenerált _kritikusok_ szerint xar, punktum! Nincs benne olyan, ami tágítja a tűréshatárokat, tehát "nem korszakalkotó", "nem filmtörténeti".
Az Anyák napja c. film pedig szórakoztató, megnevetteti az embereket, ez viszont nem jó nekik. Ők zombikat akarnak, akiket lehet terelgetni.
Pedig a mai liberális elvárások szerint megjelenik itt is a meleg pár, antirasszizmus vonal is, akik aztán jól móresre tanítja a régi amerikai generációt, akik – mint azt tanították nekünk a liberális megmondók – nem toleránsként, nem befogadóként élték le az egész fránya életüket. Bezzeg manapság!
De a _kritikusoknak_ ez is kevés, nekik több kellett volna.

Mielőtt valamelyik kedves liberális fórumlakó őrjöngve nekem támadna, "összeesküvés elmélet" terjesztéssel vádolna, nekik gyorsan, eccccerűen összegezném:

Kiszámítható film? De hát az ilyen szórakoztatóan bájos filmekben pont ez a jó! ;-) Ma már annak is örülök, ha egy kiszámítható, EMBERI poént kapok, mondjuk egy aberrált, undorító mélyütés helyett.

Nekem tetszett, ahogy mellettem az egész mozi végig kacagott, röhögött, szórakozott.
/persze biztos vagyok benne, hogy közülük is lehúzzák majd néhányan itt a filmet, mert valahol ámerikában ezt a kottát rakták fel nekik erről a filmről...../
PoliPraktika Szakadhat-e a Jobbik? 2016.04.20 20:02:18
Vona Gábor pártelnök akciója, melynek célja a párt radikális szárnyának az elnökségből történő kiszorítása, borítékolható volt ugyan, de a döntésre érkező reagálások egyelőre korántsem kiszámíthatók...
levente11 2016.04.21 23:28:36
@Yandelvayasna Grldenwi Stravenka:

ne reménykedj öcsike, nekem, s szerencsére az egészséges többségi társadalomnak hányingere van a devianciát kedvelő, migránsokat pátyolgató szélsőliberális csürhéből, azaz a hozzád hasonlókból.
Ezt kellene tudatosítani a fejecskétekben, talán kevesebbszer égnétek be egy vitafórumban.
:)))
levente11 2016.04.22 08:07:16
@Yandelvayasna Grldenwi Stravenka:

Valóban, a buta trollok között mindenképpen a seg*arc többséghez tartozol.

:DDDD
levente11 2016.04.27 08:16:45
@Balt:

Most bukott le a két zsizsik érdekeltségű portál, a Hungarian Spectrum és Hungarian Free Press.
Már a nevükben is magyarnak hazudják magukat, holott tudjukkik üzemeltetik és egyiket sem Magyarországról.
Természetesen kamucikkek, kamuhírek, óriási hazugságok, történelemhamisítás. Ez a specialitásuk. Ja és a feljelentések, mint a hazai ballib újságoknál dolgozó sajtómunkásoknak, spicliknek.
30/40 Fábry - tévétükör 2016.03.26 00:07:09
Régen, hajdanában-danában egy Fábry Sándor nevű humorista képes volt arra, hogy megnevettessen egy országot. Vele született készsége révén érezte a poentírozást, válogatott szófordulatai bővelkedtek ívekben és dinamikában, filmgyári dramaturgként és forgatókönyvíróként rengeteg sztorit szippantott…..
Múlt héten ért véget a Válótársak első évada, az RTL első olyan heti, fikciós sorozatpróbálkozásáé amire nem mondta senki első blikkre, hogy óbazdmegnemár, és nem akarta a pokolba kívánni az egészet. Az idősávja (BK után) és a költségei (információink szerint 4-500 millió forintról van szó) miatt…..
Tíz éven át szórakoztatta a retró iránt fogékony nézőket a Kívánságkosár, a köztévé egyik kedvelt műsora, amiben még lehetett klasszikus Antal Imre-klipet látni, és nem volt olyan adás, amiben Karel Gott vagy Máté Péter ne búgott volna a tévét árgus szemekkel…..
levente11 2015.11.30 08:18:49
@Mc Master: Ez sokkal jobb. ;)

youtube.com/watch?v=gOous9bYvlc
Veled utazom címmel ma jelenik meg Ákos első 2013-as kiadványa. Az EP-nek is beillő kislemezen természetesen a címadó dal a főszereplő, ami nyolc változatban is hallható a csaknem 40 perces korongon. A 2084 című nagylemezről származó eredeti változat mellett van big beat- és…..
levente11 2013.04.08 13:02:51
@Plumper_: Mit akartatok kérdezni a művész úrtól? Hisz' tudjátok, hogy az a fantasztikus dal rólatok szól....
Még több ilyet várunk Akoshtól!