Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vigyüktúlzásbaadolgokat

0 bejegyzést írt és 4447 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő dilettantizmussal navigálta bele magát a kormány a zsákutcába járványkezelés címszóval. Azt mondhatnánk, baromi vicces, és már csak egy szivart kérünk, csak hát sajnos emberek fognak meghalni és tönkre menni a balfaszság miatt.  November második hetében egyik napról a másikra lépett…..
Az egyetlen jó, amit Bayer Zsoltról el lehet mondani, hogy őszinte. Nincs kétségem afelől, hogy amiket mond, azt valóban úgy is gondolja. Az esetek 99 százalékában ez talán hasznos a Fidesznek, hiszen kell egy nagydumás szélsőséges, akivel meg tudnak fogni néhány tíz, vagy rossz esetben százezer…..
vigyüktúlzásbaadolgokat 2020.12.09 10:11:45
@Fánkevő Fáncsi: Pedig igaza van, és nem csak azért, mert most ezt a jelszót adták ki a Habony-központban (tényleg Habonnyal mi van mostanság? Nem mintha hiányozna.)

A magyar közéletben a lelkiismeret nélküli politikusok évtizedekig megmaradhatnak, mert bármely bűnt simán kimagyarázhatnak a rajongótáboruk felé (a választók el akarják hinni). Viszont sokan kihullottak csak azért, mert nem lopták meg gátlástalanul az országot, nem voltak képesek arccal a kamerába belehazudni a közönség szemébe.
Aki hibázik, rossz döntést hoz, később esetleg megbánhatja. Van, aki csak azt nézi, hogy mit szólnak a többiek, és az ilyen bármit megtesz, hogy megőrizze a látszatot.

Ilyen esetekben általában nem a gyermekbántalmazókról van szó vagy erőszakos bűncselekményekről. Inkább kikapós politikusokról, akik egyáltalán nem azok a példás családanyák és apák, mint mutatják magukat. (Bödőcs: " -Hát lopom én a pénzt, édes fiam? - Igen, apa.")

Most persze a Habony-kommandó abban reménykedik, hogy kimagyarázhatják ezt az esetet, és az egybitesek körében ez sikerülni is látszik. Normális embereknek viszont már elegük van a sokadik hazug pártból a rendszerváltás óta. Kérdés persze, hogy kik vannak többségben?
Bájos magyarázat házibulinak nevezni egy gang bang party-t, de nem ez az, amivel Szájer József milliók arcára csalt mosolyt. Önmagában azzal, hogy lebukott, de még inkább, ahogy magunk elé képzeltük, ahogy kezét véresre súrolva az ereszcsatornán menekül a rendőrök elől, táskájában a nyilván…..
vigyüktúlzásbaadolgokat 2020.12.06 17:53:01
@nincs1agy: Valamikor talán képesek voltak menedzselni az országot a "fiatal demokraták", de hol van az már?

Normális értelmiségiek úgy menekülnek tőlük egy évtizede már, hogy lasszóval nem tudnád ott tartani őket, pl. Ángyán. Olyanokra gondolok, akik letettek már valamit az asztalra. Az olyan futóbolondok persze végig ki fognak tartani, mint a néhai Makovecz Imre volt. Hát, ha ő képviseli a fideszes szakértelmet, akkor inkább kösz, nem.

Az mszp-seknél pont fordítva, technikailag megvolt a képesség, mint a szakácsnőnél, aki gazdag konyhán szorgoskodik. Ott viszont fájóan hiányzott bármilyen eszme, elv, erkölcsi értékrend, ami utat mutatott volna, hogy merre vezessék az országot. Az valóban nem program, hogy arra megyünk, ahol többet fizetnek. Bár ez egyszer a kalandozó magyaroknak már bevált:) (persze csak egy ideig) ...
vigyüktúlzásbaadolgokat 2020.12.06 17:53:26
@nincs1agy: Az sajnos egyre inkább biztosnak látszik, hogy a hulladék réteg átmentette magát, amelyik az ötvenes évek óta számtalan rendszert kiszolgált. Rákositól Antallig terjed némelyik "szép" ívű karrier.

Viszont ti jobbosok őszintén lőttök mindenre, ami mozog, és valaki rábélyegezte, hogy "komenista". Mást nem is láttok az emberből, csak hogy élt és mozgott-e a Kádár-rendszer idején? Ha nem valami bunkerban élt, mint a fent említett csendes-óceáni katona:), akkor már gyanús.
De főleg nálatok az a gyanús, aki a rendszerváltozás után se tagadta meg a múltját! Azt aki ruhát cserélt, boldogan fogadjátok, és az általad felsorolt Lendvai-félékkel karöltve piszkoljátok. Olyanokkal kerülsz így egy platformra, mint Gyurcsány meg Lendvai meg az a Pesti srácos vén trotty, ezzel az ész nélküli komenistázással.
Tudod, madarat tolláról, embert barátjáról ...

Ja, még egy példa. Kiszely nevű tudós úr sztár volt a kilencvenes években, a régi újságok szerint, amit itt lapozgatok (Petőfi-kutatás). Ha kinyitod a netet, megtudhatod, hogy 2008-ban olyan ügynökmúlttal bukott le, hogy pl. Várszegi Asztrik is majdnem elsírta magát tőle. Merthogy a bencésekről sokat jelentett a tudós úr. Na most akkor melyik a komcsi, melyik a hiteles? (költői kérdés)
Ezt volt képes kitenni a Facebookjára a magyar kormány: Szeretnénk, ha mindenki korlátozás nélkül tudna találkozni karácsonykor. A kormány 8-10 nap múlva hoz erről döntést. Hozzá Orbán komoly feje, a megfontolt vezető, akinek majd mindezt köszönhetjük. Nos, ha a korlátozás nélkül azt jelenti, hogy…..
vigyüktúlzásbaadolgokat 2020.12.04 13:44:41
@Etniez: Minden sorral egyetértek! Arról nem tehet Orbán, hogy elindult ebben az évben egy világjárvány, és az első hullám úgy sikerült, ahogy. De már az első hullám idején elkezdte a piti kis módszereit, amit itt a posztoló is észben tart: reggel mást mondok, mint este!

És az ember azt hinné naivan, hogy itt van egy halálos járvány, ez majd talán újra embert csinál Orbánból, aki volt valamikor régen (volt?). Hát sajnos úgy néz ki, hogy ezzel nem számolhatunk. A piti kavarás, ami nyáron ment, sőt a felelőtlenség és az össze-vissza hozott intézkedések! És most, hogy itt a második hullám: a teljes fejetlenség. Mikor otthon fekvő lázas betegeknek háromfélét mond három háziorvos: Menjen, teszteltesse le magát a félegyházi járványkórházban!, Ezen mindenkinek át kell esni!, Hívja ki a mentőket! stb.

Annyit azért hozzátennék, hogy vastagon benne van minden kormány, sőt az egész társadalom, hogy idáig jutott az egészségügy és a közállapotok az országban. Pl. a posztoló is jobban tenné, ha mások kritizálása helyett valami pozitívat is írna, pl. jó példákat szerte a világból, amit az emberek saját erőből is megtehetnek! Én pl. mindig látványosan betartom a másfél méteres távolságot, mégha meg is sértődnek egyes ismerősök (elsősorban nem magam miatt, hanem a másik érdekében).
Csak röviden: annyira megfordult a néphangulat, hogy még az izlandi meccset is elengedte Orbán Viktor. Erre azért nem számítottunk, az eddigi hozzáállása alapján azt vártuk, hogy pénteken jelenti be a normális szigorítást.  Az elmúlt hetekben már a narancshitű szektán túl a laikusoknak is tök…..
vigyüktúlzásbaadolgokat 2020.11.28 22:32:19
@HaD: Ha a demokrácia azt jelenti, hogy negligálom az állami előírásokat és a közösség érdekét, akkor az látjuk milyen következményekkel járhat.

Pl. van, aki otthonmarad, mert megteheti, aztán a kollegák szakadjanak meg pl. a kórházi osztályon vagy a boltban. Van nálunk olyan "kéztöréses", aki gyanúsan azóta hiányzik, amióta kitört a mizéria.
Persze, az is lehet, hogy az ilyenek a szocializmusban meg a közösségi élet nagy szószólói lennének, állandóan arról szónokolnának, hogy kinek mit kéne csinálni társadalmi munkában. Aztán megjelennének a nótázáson és pörköltfőzésen, mikor a többiek már konkrétan megcsinálták a buszmegállót vagy ami volt a vállalás.
Vannak ügyek, amelyeket jobb hagyni a francba, mert tuti bukók. Ezeket inkább agyonhallgatják azok, akik szarul jönnek ki belőle. De Magyarország más. Ha valami rájuk nézve nagyon ciki, az Orbán-propaganda annyira magabiztos, hogy a sunnyogás helyett az aljas, gonosz ellentámadást választja.  Mert…..
vigyüktúlzásbaadolgokat 2020.05.01 12:19:31
A normálisak leginkább a bolondok házában vannak, amíg ki nem ürítik a koronavírusra hivatkozva ...
Példa: Magyarország a 2. világháború idején. Volt egy politikusi réteg, amelyik a Mussolini-féle olasz fasizmusban hitt, amivel modernizálni lehetne az országot. Volt egy fanatikus katonatiszti réteg, aki meg volt győződve, hogy az új Németország uralja majd Európát az elkövetkező évszázadokban. Ezek ugye a keleti kommunista áradat jelszavával sikeresen maguk alá gyűrték a tehetetlen konzervatívokat, kiküldtek 200 ezer magyart a Don-kanyarba stb. És akkor még a szétszabdalt társadalomról nem is beszéltünk, úgymint az üzletelgető nagytőkések, a feudális arisztokrácia, a diplomás munkanélküliek stb, a munkások és a legszélesebb rétegként a parasztság.
Akkoriban az ország szétszakadt normálisakra és hívőkre. Ha a normálisaknak lett volna is vezetője, az hogy felelt volna meg az elvárásoknak? Pl. földosztás kellett volna, de a grófok magántulajdona szent tehén volt. Pl. meg kellett volna nyitni az iskolákat minden gyerek előtt, de mit kezdenek a végzettséggel? Még a dzsentri gyerekek közt is sok volt az állástalan katonatiszt, jogász stb. Nyugdíj, munkanélküli segély kellett volna még a napszámosoknak is, de hát azon meg fölháborodnának az angol közgazdászok stb.
Plusz az akkori világban ki se tudott tántorogni másfél millió emberünk, így a szociális feszültségek helyben csapódtak le. Ez a kelet-európai országokban hasonló volt.
A háborús vesztes Németországban más volt a társadalom, viszont ott meg a békediktátumok szorították a vezetést. Magyarország mindkét halmazban benne volt, ami az 1. vháborús vezetést is minősíti ...
vigyüktúlzásbaadolgokat 2020.05.01 12:20:25
@19540511: Vajon a magyar lakások hány százaléka alkalmas súlyos betegek ápolására? A gettókban lévő összeomlás előtt álló házak, komfort nélkül, ahol 10 ember van egy szobára, eleve kiesik. De egy másfél szobás "lakóparki" lyukban (hitel, albérlet min. havi 100 ezer), a beteg lefoglalja az egyik szobát, és akkor hova mennek a háziak a gyerekkel együtt? Ráadásul ha még neadj Isten koronavírusos is van a családban, arra még a Cecília asszony is azt mondta, hogy külön mosdó, teakonyha kéne neki. Ez teljes képtelenség a legtöbb magyar családban, mert kevés az ilyen lakás. Ez akkor is probléma, ha nincs otthon ápolt beteg.
Aki a magyar lakáspolitikát és eü-t alakította az elmúlt 30 évben, azok közül egy sem gondolt az ilyen helyzetekre, de most nem is ők isszák meg a levét elsősorban ...
Már egy éve történt, de csak most derül ki, hogy senki sem felelős azért, mert meghalt egy hetvenéves néni. Nem látták el időben, órákat ült a Honvédkórház sürgősségi osztályának folyosóján, majd amikor hazament és rohamkocsit hívtak hozzá, már nem lehetett megmenteni az életét a Szent Imre…..
vigyüktúlzásbaadolgokat 2018.03.14 08:13:10
Bocs, de nekem egy kicsit egyoldalúnak tűnik a poszt, mint Lázár Fruzsina cikke. Megértem, hogy borzasztó érzés lehetett neki. De egy év múlva, most előjönni az okokkal, a Simicska-lapban ...?

Nekem az mno-nyílt levelet olvasva az volt az érzésem, amit itt néhányan leírtak hogy a háziorvos szerepe jótékonyan a homályban van hagyva. Mi az, hogy nem volt elérhető fél napig, fél nappal azután, hogy beküldte a pácienst? És tudván tudta, hogy oltást kapott az idős hölgy. Illetve egy dokinő a folyosón megvizsgálta a néhai beteget, tehát ott miért nem volt idő tájékoztatni az előzményekről? A mentőápoló sajnos már egy súlyos állapotú beteget látott. Ezeket mint laikus mondom.

A sürgősségi ügy szerintem teljesen más dolog, ami elfedi az alapbajokat. De ilyenkor mindenki tudja verni a tamtamot, amitől persze nem változik semmi! És ez már a választás témájához is átköt minket. Választás előtt k. okos mindenki, hogy le kell váltani a kormányt, és akkor itt lesz a Kánaán!
Szerintem hosszú távú kezelésre (változásra) van szükség. Pl. háziorvosoknak ötvenszer el kell mondani mindent, mert nem figyelnek oda. A kedvenc betegek is hiába duggatják őket bonbonnal-virággal, ha béna az orvos, nem tudja őket megmenteni. Nálunk sajnos a háziorvos házastársa halt meg rákban, hát ez se jó reklám.
Tehát eü-ben is, politikában is, sokszor elmondani mindent, de önismerettel, a valódi problémára figyelve. Ehhez sajnos/szerencsére öntudatos betegekre (polgárokra) is szükség van, akik nem várják a csodát a dokiktól (a vezetéstől). Ezzel minden politikai rendszer eddig adós maradt az elmúlt száz évben.

Bocs a tőmondatokért, de nincs több időm írni, indulok a munkahelyre.
Botka bedobta a törülközőt - köszönjük neki. Amúgy sajnáljuk, de így volt helyes és korrekt.  Mi régóta egyetlen szemszögből figyeljük a politikát: az ország szempontjából kulcsfontosságú, hogy Orbánék ne folytathassák az agymosásos országrombolást 2018 után. Az MSZP-ről régóta azt gondoljuk, hogy…..
vigyüktúlzásbaadolgokat 2017.10.05 16:23:49
@api99: Én érdeklődve vártam annak idején, hogy a fidesz hogyan fogja elszámoltatni Gyurcsányt?

Elveszik a villáját, és beleköltöztetik özv. Szabó Pálné, szemfelszedő kisiparost? Esetleg a Népi Kukoricapattogtatók Egyesületét?

Simicskát hogyan fogjátok elszámoltatni, miután hatalomra segített benneteket (ha sikerül)? Elveszitek az autópálya Butykospálinkás és Boroshordó közti szakaszát? Érdekelne.
Halottról jót vagy semmit. Rendben. Akkor a halottról semmit. Ám arról, amit itt hagyott, amit szanaszét barmolt, amit lezüllesztett, arról azért lehet írni. Meghalt Arthur Finkelstein, a Fidesz fantasztikus kampánytratégája, a mocsokkampány, a hányadékkommunikáció pápája, aki az ember…..
vigyüktúlzásbaadolgokat 2017.08.22 08:10:11
@legeslegujabbkor: Mindenkivel előfordulhat, hogy átveri egy szociopata.

Ez a Finkelstein állítólag már az USA-ban rég leszerepelt, mert ott leleplezték a módszerét, nem lehet vele szavazókat szerezni. Mondjuk nem nagyon látszik, hogy az amcsi szavazók azóta sokat okoskodtak volna.

Szóval ez a Finkelstein ezt a bukott módszert el tudta adni Kelet-Európában, ahol ez újdonságnak számított. (Pedig itt se
szűkölködtünk ebben a hagyományban. Azt hinné az ember, hogy a sztálinizmus meg nácizmus után ide jönnek az amcsik mocskos trükköket tanulni. De hogy a demokrácia hazájából tanulnak majd ilyen módszert az itteni politikusok, ezt senki nem gondolta.)
Na de, tíz-húsz év fidesz törtetés után még van képe az ún. "demokratikus" ellenzéknek azzal védekezni, hogy ők csak a mocskos gyűlöletkampány áldozatai?
Szerintem itt egyszerűen arról van szó, hogy a balliberálisokat a saját fegyverükkel győzték le.

Bocs, de kimaradt a cikkből Finkelstein híres okossága, hogy "mondj egy kicsi igazságot, mikor valami nagyot készülsz hazudni"!
Elkezdődött a Tesla 3 sorozatgyártása, amit -- itt hely hiányában nem részletezendő okokból -- az utóbbi száz év legnagyobb autóipari fejleményének tart a szakma. Ezzel egy időben Magyarországon egy bukott szaniterkereskedő a gimnáziumok bezárását helyezte a magyar iparfejlesztés stratégiai…..
vigyüktúlzásbaadolgokat 2017.07.07 12:48:34
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Előző kommentemet a szerző eme soraira írtam. Hafr nem tudom, hány szalag mellett dolgozóval beszélt, de ők általában gazdag szülők elkényeztetett fiacskáinak tartják a legtöbb mérnököt meg menedzsert, hehe.
Inkább azoknak a vezetőknek van megbecsültsége, akik végigjárták a szamárlétrát, és mondjuk szakmunkás végzettséggel esti iskolán, munka mellett szerezték meg a technikusi, mérnöki végzettséget. Vagy más módon látszik rajtuk a gyakorlati ismeret és élettapasztalat.

"pontosan tudom azt is, hogy a kétkezi munkások (ideértve a szakmunkásokat is) a szalagok és a gépek mellett maguk is jobban megbecsülik a gépbeállító és a sori mérnököket, nem beszélve a fejlesztőkről, ... Ők pontosan tudják, mi egy mérnök szerepe a gyáraik piacon maradásában, és mi az övék. Tudják, ki hoz létre nagyobb értéket: a mérnök,"
vigyüktúlzásbaadolgokat 2017.07.07 19:16:57
@legális: "a mérnökökről kialakult képedről meg vitatkozni is fölösleges."

Te meg még szöveget se tudsz olvasni! Azt írtam, hogy a "LEGTÖBB" mérnökről és egyéb íróasztal mellettiekről lesújtó a szakmunkások véleménye. A legtöbb szerinted azt jelenti, hogy mindenki?

Azt is odaírtam, hogy kit kedvelnek: akinek van gyakorlati tapasztalata. És a gimnázium tipikusan nem az a hely, ahol a tudományokat életszerűen tanítanák, hogy a poszt témájánál maradjunk.

Tehát pl. mérnöknek érdemes egy erős szakgimnáziumból menni, ahol a fizikát tanulja magas óraszámban, és netán igazi laboratórium is van.
vigyüktúlzásbaadolgokat 2017.07.07 19:18:09
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Mi baja van egy parasztlegénynek a munkás-paraszt kormánnyal?
Vagy annak beismerése, hogy nem csak az ország nagy része, de a legfelvilágosultabbnak gondolt Budapest is csak arcoskodik, de amikor tehet magáért, akkor szarik az egészbe. De ugye a cím bizonyul igaznak? Géza mester már körbejárta, hogy mi a tét, mi a vissza nem térő lehetőség. Ezt a népszavazást…..
Évek óta basz az ideg, hogy nem hallgattam az okosabbakra és kihagytam a legjobb befektetést, ami Magyarországon lehetséges volt. Van ugyanis egy csávó, aki már vagy 20 éve elképesztően ügyesen kezeli a befektetői pénzét, aki bízott benne, minden évben nagyon jól járt. Tankönyvek szerint ilyen…..
Most komolyan senki se köszönti ma Sólyom Lászlót, miközben Árpibával minden kerek szülinapján tele volt a padlás? Igazságtalanság, helyre tesszük. Isten éltesse tehát Sólyom Lászlót 75. születésnapján. A jeles nap apropóján jó egy kicsit kiszakadni a mocskos hétköznapokból, visszagondolni a…..
vigyüktúlzásbaadolgokat 2017.01.04 00:56:58
@Vajk a Vitéz Várjobbágy: A demokrácia szerintem az, amikor mindenkinek van választójoga, nőknek és szegényeknek is. (Svájcban mikor kaptak a nők szavazati jogot?)

A francia abszolutizmus meggyengült és Mária Antónia férje összehívta a rendi gyűlést. A harmadik rend képviselőinek nem volt szavazattöbbsége, ezért átmentek a labdaházba, és kimondták, hogy "mi vagyunk a NEMZET". Ezen mint jobbágy, te miért vagy kiakadva?

Van valami kifogásod az ellen, hogy te is a nemzet tagja lettél?
vigyüktúlzásbaadolgokat 2017.01.04 01:58:40
@Vajk a Vitéz Várjobbágy: Orbán áldozatos munkája a vidékért -

írta Ángyán József a néhai Bolye Ferencnek ajánlva.
Kemény év volt 2016, jó hogy vége, az egyetlen gond, hogy 17 még veszélyesebbnek néz ki. Magyarország a gazdasági adatok rövid távú javulása ellenére még lentebb csúszott, mert a maffiaállamra épülő irányított demokrácia rendszere a nélkül épült tovább, hogy a legkisebb társadalmi ellenállásba…..
vigyüktúlzásbaadolgokat 2017.01.02 20:53:10
@jet set: Ezt jól mondtad!
vigyüktúlzásbaadolgokat 2017.01.02 20:59:07
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Másképp mondva.

Legyen bennünk méltóság, ne a heti hetes színvonalán picsogjunk azon, ha megfogják a karunkat.

Legyen bennünk szerénység, mert talán a lövészárkokban nagyobb szenvedést álltak ki az emberek, mint manapság a blogger a meleg szobában.
vigyüktúlzásbaadolgokat 2017.01.03 14:54:02
@1ghost: Köpködni tudsz, de olvasni nem!

Azt írja jet, hogy nem kell neki senki, aki az elmúlt 100 évben benne van, mint politikai elit. A fidesz is benne van, meg a többi köpködő, címkéző s.ggfej is.
Kitaláltuk Mikivel, hogy írunk az idén is mindenfajta összegző listát az évről, de viszonylag gyorsan szembesültünk azzal: képtelenek vagyunk faszalistát írni. Mert Dárdai meg a Gyárfást kinyíró lyány ott lett volna, de a többi nyolc helyet sehogy se tudtuk megtölteni. Marha jó volt plö a…..
vigyüktúlzásbaadolgokat 2017.01.01 20:58:55
@rasztaszív: Számomra nem elfogadható Horthy nácizása.

Erre felelj, vagy kopj le.
vigyüktúlzásbaadolgokat 2017.01.01 23:41:13
@rasztaszív: Szóval komcsizni nem lehet senkit szerinted, de nácizni bárkit. Haverodnál ugyanez, csak fordítva.

Ha ez a ti magányügyetek, akkor senkit nem érdekel, de ilyen barmok vannak a közéletben is ...
vigyüktúlzásbaadolgokat 2017.01.02 14:33:57
@rasztaszív: Valami konkrét érv?
Pont egy hete ilyenkor gyártották a Népszabadság utolsó számát, amiről persze akkor még csak kevesen tudták, hogy az utolsó lesz. De a hóhérok segédei ugyanabban az épületben már nyomtatták a kirúgási papírokat és már rendelték másnapra a motoros futárokat, hogy kikézbesítsék az iratokat. Minis Mici…..
vigyüktúlzásbaadolgokat 2016.10.17 12:01:03
@morpho: Témánál vagyunk: a magyar ember tehet mindenről.

Egyszerű a világképed, nem gondolod? Főleg miután Orbán "nyert" egy szavazást, ami érvénytelen.
vigyüktúlzásbaadolgokat 2016.10.17 17:01:51
@Gábor Dombai: "nem kell az életét vagy a szabadságát féltenie, márpedig nem kell, addig sajtószabadság van."

Akkor én megkérdezném az újságírót, hogy miért visnyogott a magyar ellenzék a Kádár "diktatúra" ellen? Ott se csuktak börtönbe senkit, még Heller Ágnest sem, legnagyobb büntetésként elűzték az országból az ellenzékieket, esetleg kiadták a könyvüket.

Ha ilyen erkölcsi érzékkel dolgoztak az újságírók a Népszabónál, akkor ezeknek a megszüntetés kevés, ezeket sóval kéne behinteni ...
vigyüktúlzásbaadolgokat 2016.10.17 18:36:40
@Attilajukkaja: Állítólag van olyan népszabis újságíró, aki szerint múlt héten szűnt meg a sajt.szabadság Magyarországon (vagy most is az van).
A Népszabadság bedózerolása vagy kemény számítás eredménye - 2018-ig nem lehet belőle olyan engedelmes szócsövet csinálni, mint a Magyar Idők, akkor viszont ellenzéki szócső se legyen -, vagy puszta bosszú. Gondosan kidolgozott undorító bosszú. Hajlok az utóbbira, bár van…..
vigyüktúlzásbaadolgokat 2016.10.12 21:47:35
@Merlot: Ha olyan kis pont vagyok, akkor miért itt rontod a levegőt?

Miért nem tüntetsz a TV székház előtt a DK-sokkal, Orbán lemondását követelve? Ja, azért nem, mert gondolom a bátor ellenzékkel éppen a pártlap miatt égeted a gyertyát, nem az autót. Azt már rég elfelejtettétek, hogy Orbán "nyert" egy érvénytelen népszavazást ...
vigyüktúlzásbaadolgokat 2016.10.12 22:12:02
@Kuviklacz: Most nincs kedvem könyvet írni.

Állítólag vannak nemzetközi egyezmények, amit az Eu megkövetelhet a tagjaitól. Kit érdekel, hogy Magyarországon ma egy tankönyvből választhatsz, megszűnhet a templomod, kötelező hittant tanulni stb., engem ugyan nem érdekel, de az EU-t se nagyon.
vigyüktúlzásbaadolgokat 2016.10.17 11:43:51
@Kuviklacz: Az eu egy gittegylet.
Persze hogy mi is kéjes vigyorral szemléltük a részvételi adatokat, jó látni a zavart az erőben. Eddig soha nem mentek helybe ennyire a lófaszért a fiúk, örömteli, hogy az ordenáré hazugságokat és uszításcunamit egyre kevesebben kajálják be. Az okostojás kutatók által várt billegés helyett alig 40…..
vigyüktúlzásbaadolgokat 2016.10.04 16:17:08
@pamut: Ha nem vagy valamelyik ellenzéki párt vezére, akkor semmi lehetőséged nincs rá, hogy előnyt kovácsolj a bojkottálók győzelméből.

Én a helyedben az örömködés mellett arra is rámutatnék, hogy merre menjen tovább ez a sok otthonmaradó. Pl. menekült kérdésben mi legyen a következő lépés?
vigyüktúlzásbaadolgokat 2016.10.04 17:06:43
@pamut: Az erkölcsi, emberi győzelem szerintem is megvan.

Viszont ne ess abba a hibába, hogy most már minden második magyar keblére öleli majd a muszlin menekülteket, mert nem egészen erről szólt a bojkott. A bojkott a csuti lemmingnek szólt inkább, hogy lássa, nem menetelünk mögötte sűrű sorokban, mikor éppen rohan a tenger felé.
vigyüktúlzásbaadolgokat 2016.10.04 18:00:57
@1234567890987654321: Nem csak a muszlim horda miatt halt ki fél Magyarország, hanem mert a főurak ide-oda ugráltak a két nagyhatalom között.

Ellenálltak egy olyan pillanatban, mikor 26 ezer embert tudtak százezerrel szemben felmutatni (Mohács), viszont beálltak a török mögé, mikor esély lett volna a Habsburgok alatti országegyesítésre (15 éves háború). A mai muszlimok ha meg is indulnak Róma felé, mint az Oszmán Birodalom (kicsi az esély), akkor ugyanolyan megosztott elit réteget találnak itt, mint anno, csak sokkal tehetségtelenebbeket.
Most hogy Orbán Viktor is végignyilatkozta az összes lakáj- és szennymédiát, amelyet az utóbbi években megvásároltak a cimborái, már az önnön inváziójukól sokkot kapott poloskák is tudják, van tétje a vasárnapi rendezvénynek. Persze nem az, hogy akkor gyönnek-e a migráncsok vagy se, mert ha gyönniük…..
vigyüktúlzásbaadolgokat 2016.09.30 22:21:43
@prognosys: Olyanokat kell megválasztani, akik már a saját szakmájukban letettek valamit az asztalra.

Orbán ugyanolyan, mint a panyókára vetett öltönyű Kovács László, aki az adófizetők pénzén élt (jól) egész életében. Az ilyenek a pártiskolából kerültek rögtön az ország irányításába, legföljebb ma nem kisz-nek hívják az ilyeneket.
vigyüktúlzásbaadolgokat 2016.10.01 11:14:19
@prognosys: Válasszuk szét az ideológiát és a pártot.

Egy jobbos lehet normális, ugyanis nem mind nyalja Orbán seggét, és nem Vona rajongó. Ugyanígy a ballibek közt is van, aki már csak köp, ha meghallja az mszp vagy szdsz szót.
vigyüktúlzásbaadolgokat 2016.10.01 11:16:38
@misimisi: "EU ámblokk, Brüsszel ámblokk, Junkersz (sic), Merkel, Obama, Fico, Tusk, Szanyi, Navracsics(!), Gyurcsány (még szép), Schultz, és Ferenc pápa."

Mondjuk tényleg megvan az esély, hogy ezek is hazudnak, Merkelt és Ferencet leszámítva pedig tehetségtelenek is.
Értem én, hogy nincs könnyű helyzetben a méltán népszerűtlen ex-miniszterelnök és az ő tudása alapján is a lehető legtermészetesebb, hogy jelen helyzetében nem tud mást tenni, mint szítja az amúgy teljesen jogos Orbán-ellenességet és okádja a többi riválisát. De miért olyan sunyin és álságosan, hogy…..
vigyüktúlzásbaadolgokat 2016.09.14 09:53:19
@Brendel Mátyás: "2007-ig nem látok különösebb hibát Gyurcsány politikájában"

Volt egy választási győzelem, amiről az ellenzék már másnap azt harsogta, hogy elcsalták. Aztán tömegek az utcán, akikre rátelepedett az ellenzék vezére, meg a csicskásai.

Mikor Orbán bontotta a kordont, az mikor volt? Nem mondom, hogy Orbánból mártírt kellett volna csinálni azzal, hogy rendőrök hurcolják el kerítésbontás közben, mint az egyszeri ligetvédőt. De az mondjuk tök jó lett volna, ha új választást írnak ki, és Orbán nyakába esik a szar, pl. a gazdasági világválság után.
vigyüktúlzásbaadolgokat 2016.09.16 07:58:54
@Brendel Mátyás: A szarból legalább Orbán se tudna Várat építeni!
Vannak ezek a jószándékú kisformátumú politikusok. Szeretik, féltik, vagy inkább visszasírják a demokráciát, éleslátóan elemzik a maffiaállam kialakulását és komolyan hisznek abban, hogy mivel a társadalom józan többsége rühelli Fidesz-rezsimet, csak össze kell állnia néhány nagy demokratának…..