Regisztráció Blogot indítok
Adatok
judit 53

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!     V. Tibor vagyok. Holnap mennék második körös interjúra egy céghez. Az első körben tett a pályázókat fogadó HR-es hölgy egy érdekes kijelentést. Azt mondta, hogy a sikeres pályázóknak egy egy hetes betanulási időt kell eltölteniük, amely…..
A Magyarországi Zsidó Hitközösségek Szövetsége (Mazsihisz) a február 9-ei közgyűlésen döntött arról, hogy a jelen körülmények között nem kíván részt venni a Holokauszt-emlékév kormányzati programjaiban. A szervezet továbbá egy határozatot is megfogalmazott, amelyben arra…..
judit 53 2014.02.21 16:52:57
@Pipas: Elég beteg dolog volt, ami történt.
Szemüveges vagy ? Akkor a következő üldözendők legyenek a szemüvegesek!
Hoppá, elfelejtettem, én is szemüveges vagyok...
judit 53 2014.02.21 17:41:28
@Gérard Duchemin: Nagy Zsoltnak:
Ez az ő színvonaluk, igaz magyarjaink színvonala.
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!Teljes elkeseredésemben írok önöknek. 27 éves vagyok.Nem dohányzok/iszok/bulizok.Nincsen gyerekem.Van érettségi + angol,német nyelvtudás + takarító/pénztáros/bolti eladó szakma.Régen diákmunkáim is voltak.3 év takarítóként dolgoztam meg 3 év…..
Több olyan liberális értelmiségi van ma Magyarországon, akit élvezettel olvasok. Valakit csak mazochizmusból vagy kávé helyett, másokat pedig azért, mert érdekesek. György Péter, a liberális kurzus állócsillaga az egyik kedvencem, mert benne az elismerésre méltó tudás keveredik…..
A comment:com és a TV2 viszonya nem nevezhető, izé, felhőtlennek, ezt a blogon párszor boncolgattuk már, éppen ezért fogadtuk örömmel azt az olajágat vagy elásott csatabárd alakú műanyag békegalambot, amit a csatorna nyújtott egy hete: menjünk be a gyárba, és nézzük meg, hogyan…..
Folytatódik a Magyar Abszurd, amelyre az életünk megy rá. Lássuk csak az utolsó pár nap eseményeit, hogy megértsük, miféle pusztítást végez az országban ez a rezsim, amely az Európai Unió egyetlen diktatúrája. Rendőrök agyonvertek egy embert, majd a halottat, aki már nem csak…..
“lakáson belül nem szégyenlős, az átlagosnál szabadabb gondolatvilágú szobatárs” (tipp: Gergő) "Csokolak bennetek a viszont látásik fáj (?) szivem Károly"(De ez tényleg aranyos - utolsó kép!) "Vorás szebévín, miégs kelemels, cseends,…..
judit 53 2013.04.09 01:43:48
@morbiczer:
Nálam sincs ajtó a fürdőszobán kb 20m2,mosdó, zuhany, kád és persze teljesen szeparálva (ajtóval ) a wc.
Akik eljöttek hozzám, mindenkinek nagyon tetszett.
Ez már csak egy ilyen kemény világ, ez a celebes: Bálint Antónia után a Tóth Gabi is zokogva távozott az RTL II Szombat esti láz című táncos vetélkedőjéből. A műsorban permanens villantásközeli állapotban táncoló énekesnő valóban sokkal jobban mozog, mint Szilveszter gazda,…..
judit 53 2013.04.09 01:33:53
@Rodzservaltersz:
Tóth Gabi az egyik legtehetségesebb fiatal művész.
Sokoldalú,színpadon is remekül megállja a helyét.
Az utolsó smink pocsék volt, de erről nem csak ő tehet.
A KARD Gáz helyzet 2013.04.08 20:02:59
A szabad véleménynyilvánítás ügye újabb kihívás előtt áll. Eddig a sajtószabadság miatt viaskodott az ellenzék a kormányoldallal, most viszont szélsőségesek felbukkanása miatt hirtelen egy platformra kerültek. A morális elveken és indulatokon egyaránt alapuló szellemi…..
Lou most odabasz a büdzsének, mert Európába kell jönni a soron következő börtönbandáért, ami a műsor történetének egyik legnagyobb deficitje lesz, ami eredetileg a Vujity Tvrtko és Frei Tamás kettős oknyomozását hivatott megszégyeníteni. Olaszba látogatunk, azon belül…..