Regisztráció Blogot indítok
Adatok
napvadászlány

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napok eseményeit elnézve sok minden eszünkbe juthat a polgárháború szélén táncoló Egyiptomról, legkevésbé talán a béke, és a barátság. Pedig mint Timi beszámolójából kiderül, belülről teljesen másképp néznek ki a családi emberi kapcsolatok, mint a jelenlegi…..
Egyiptomban megint (még mindig) feszült a helyzet, sok városban vannak harcok, és egyelőre nem úgy tűnik, hogy gyorsan megoldódik a helyzet. Ám Bálint szöveggel is ellátott kairói képriportja nem csak ezért érdekes, hanem azért is, mert a város egy olyan oldalát is megmutatja,…..
napvadászlány 2013.06.30 13:13:07
@Tökfőzelék1: anyus, te nagyon kompenzálsz valami miatt...érdemes lenne szerintem inkább ennak utána járnod, kurvára fárasztó már az elit egyetemezésed. Szerinted itt csak neked van jó munkád, jó fizetésed, "elit" egyetemed? Szerintem nem, csak aki kulturált, az nem villog ezzel, és nem néz le senkit, akinek nincs 3 diplomája, 7 nyelvvizsgával...mert mindenkinek a munkájára szükség van. Szerintem.
Határátkelő La vida Erasmus 2013.06.26 06:55:00
A mai poszt alcíme akár az is lehetne, hogy könyvbeillő fordulatokat hozhat egy spanyolországi Erasmus-félév, mert szerzője, Ana valóban meg is írta egy könyvben élményeit. A mai poszt nem a könyvből való, külön ide, a blogra írta. Olvassátok, és szóljatok hozzá! Mi nők,…..
A mai poszt alighanem kavar majd némi vihart, de a történet érdekes, és a belőle következő morális kérdéseket majd alighanem alaposan kivesézitek. Noha Angliában és Norvégiában játszódik, szerintem ez a legkevésbé érdekes része. Jöjjön tehát Zoltán története! „Most…..
napvadászlány 2013.06.14 20:05:45
@hagyma: aranyosak vagytok Maryvel, komolyan:-)
napvadászlány 2013.06.14 20:06:55
@én már a fény gyermeke vagyok: vinnyogok a kommentjeiden..:D
napvadászlány 2013.06.14 21:34:47
@váj mí: ne bántsd már, egyszer (inkább előbb, mint utóbb) remélhetőleg ő is rájön, hogy az excel táblákkal tűzdelt pénzügyi jelentéshez nem lehet esténként hozzábújni. A karrier csak egy dolog, nem az tesz boldoggá (engem legalábbis).
Igazi egzotikus élményben lesz ma részünk, hiszen Malajziára mehetünk, ott is egy paradicsomi szigetre. Hogy miként kerül egy magyar család Penangra és milyen is ott az élet, valamint hogy miként kerül mókus a szárítógépbe – nos, mindez kiderül Sisi írásából. (A képekért…..
Reményeim szerint új sorozat indul mától, ugyanis arra kértem az országfelelősöket, hogy írjanak arról, milyenek a családi, baráti kapcsolatok az adott országban, hogyan viszonyulnak egymáshoz az emberek – egyszóval próbálják meg ezúttal az emberi viszonyokat kidomborítani. Az…..
napvadászlány 2013.05.17 09:38:12
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: nagyon jó a poszt, élvezet volt olvasni - köszi!
Bevallom, örömmel olvastam a mai történetet, mert kicsit más szemszögből mutatja be Magyarországot – kicsit talán másképp láttatva a mindennapokat. Írója, Móni, angol férjével 36 év után költözött vissza Magyarországra, és bár akad, ami nem tetszik neki, most mégis…..
napvadászlány 2013.05.13 15:40:35
@mirx: nem erről van szó, tőlem mindenki mantrázhat, amit csak akar...de 100 hozzászóláson keresztül ragozni a pénzt szerintem unalmas. (...és azért persze mindig ott a hangsúly, hogy "naperszenekedkönnyű". Nyilván nem mindenki ugyanannyiból él, de miért is kéne? Más lehetőségek, más végzettségek, más családi háttér...nehogy már annak kelljen szégyellnie magát, akinek jobban megy a szekér:-)
napvadászlány 2013.05.13 15:55:39
@váj mí: ...és mi lenne, ha te nem akarnád megmondani, hogy én hogy lássak egy posztot...:-) Na, további jó acsarkodást (a 80 e Ft bűvöletében), én megyek egy jót edzeni....Szép napot mindenkinek:-)
Kevés nehezebb helyzet akad annál az ember életében, mint ha öt év után kényszerből el kell hagynia azt az országot, ahol már berendezkedett és otthon érzi magát. Így járt mai szerzőnk, Zsófi is, aki a jelek szerint egyre csökkenő reménnyel próbálja a diákvízumát…..
Még véletlenül sem lett a Határátkelőből gasztroblog, csupán annyi történt, hogy Sámán (aki eddig két posztot írt, itt és itt olvashatjátok el őket) újabb izgalmas és sajátos megközelítésű írással jelentkezett. Ez sem rövid, de ezt is érdemes elolvasni. A poszt végén…..
napvadászlány 2013.04.17 21:46:56
@Jess G: és a fb-fogadót még 1x kötve-fűzve újra leírja majd +1 posztban a határátkelő....jájjjj
napvadászlány 2013.04.17 23:17:55
@Saman: szerintem az a te nagy bajod, h. azt hiszed, hogy valaki vagy (nagy V-vel...), pedig csak egy senki (kis s-el). Frusztráltságodban játszod itt a megmondó-messiást. Jóccccakát
Talán emlékeztek még Kata kalandjaira, melyek legutóbb Csehországban, meglehetősen kalandos körülmények között szakadtak félbe (aki nem emlékezne, itt pótolhatja). Ma folytatódik a sztori, eljutunk Hollandiába és kiderül, hogy ott sem minden fenékig tejfel,…..
napvadászlány 2013.04.16 13:07:39
@seggwatta: már miért lennék azért beképzelt, mert jóindulatúan írtam a poszterinának,hogy érdemes lenne neki valaki nagyobb (élet)tapasztalattal rendelkezővel beszélnie? Az még senkinek sem ártott.....Jajj....
napvadászlány 2013.04.16 18:27:31
@charlieharper: én remélem, hogy összejön neki,tényleg:-) Lehet, h. ha a drogos részt nem hangsúlyozta volna, akkor kevesebb jelzést kapott volna szerintem egy nő (amíg nincs komoly kapcsolatban-kötelezettséggel stb) addig nyugodtan huncutkodjon, próbálgassa az élet örömeit - csak legyen diszkrét...)
A blog indulása óta már sokszor elmondtam, hogy szeretnék mindenféle véleménynek helyet adni, így azoknak is, akik a maradás, vagy (mint ebben az esetben) a hazaköltözés mellett érvelnek. Finoman szólva is túlzás lenne azt állítani, hogy Nyba írásának minden részével…..
napvadászlány 2013.04.15 12:48:12
@tsabus: rejtély, h. miért nekem írtad ezt, én pont azt fejtegettem, h. mindenki éljen ott-és-úgy, ahogy neki megfelelő:-)csak ne akarja másnak erőszakosan megmondani a tutit, mert mindenkinek magának kell tudni a lehetőségeit, vágyait...stb.
napvadászlány 2013.04.15 13:34:05
@gazell16: muszáj azt a kurva politikát mindig-mindenbe belekeverni? Hánynom kell attól, h. már minden erről szól, nem lehetne visszábbvenni a jobból-balról dumából? Szerintem mindkettő ugyanolyan balfasz....
A "nagymagyaroktól", akik fennen hirdetik az igét, mindig megkérdem: mondd, hol vásárolsz? Erre mindegyik nagy büszkén rávágja: hát a tescoban...erről ennyit:-)
napvadászlány 2013.04.15 17:50:42
@jobbrolbandita: csak a tények kedvéért:Soros Orbánt pénzelte-taníttatta
Időről időre érkeznek olyan levelek, történetek, amelyek kissé árnyalják a külföldi életről szóló képet. Zsófi mai írása is ilyen, ő Németországban találkozott olyan megalázó jelenségekkel, amilyenekkel szerinte Magyarországon egy külföldi nem szembesül. „Több…..
napvadászlány 2013.04.12 22:40:17
@sargabicikli: bocs, tényleg nem kötekedni akarok, de hol volt a nagy szereteted, amikor vadul minősítgettél a posztban?
napvadászlány 2013.04.12 23:58:13
@rajen: szerintem ne akarj balettra tanítani olyat, aki még a polka alaplépéseit sem ismeri:-)
napvadászlány 2013.04.13 00:21:19
@dirtyfreebird: ezek bunkó beszólások voltak! Mit fáj neked, ha valaki muszlim v. akár piréz?
Hannibal Lecter olyan eleme a popkultnak, mint Drakula, tudjuk, hogy egy mocskos állat, mégis szorítunk neki valahol, mert egy finom úriember, aki csak akkor eszi meg a postást, ha az előtte lehugyozta a begóniáit. Az meg nem szép dolog, ebben egyetérthetünk. A kannibál pszichiáter…..
A Viasat keresett már Topmodellt régen, de a műsor több sebből vérzett, így nem lett folytatása, pedig a kamera előtt való csípőtekergetés legalább olyan nemzeti sportunk, mint a labdarúgás. A csatorna most, hogy a két nagy kertévé elkezdte a torkunkon lenyomni a kvázireality…..
Ha jól számolom, a mai a 600. (huhhh...) poszt a blog történetében, ami elképesztő szám, és őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy idáig elérünk veletek együtt valaha. De hát itt vagyunk, és nem is akármilyen írással. Piefke posztja Szlovéniáról szól, annak is egy…..
napvadászlány 2013.04.09 22:31:01
@moTmeN: igen, köszi, sokan mondják,h. Montenegro gyönyörű, ott még sajna nem jártam, de egyszer biztos megnézem.
Az utóbbi években egyre jobban megfigyelhető, hogy a hírességek, a gazdagok egyre nagyobb hányada fordít hátat Manhattannek, és választja a sokkal nyugalmasabb, csendesebb, (és ami nem utolsó szempont: valamivel olcsóbb), de még mindig a belvároshoz közeli Brooklynt. Most Ethan Hawke…..
napvadászlány 2013.04.08 12:12:13
@ob.szerver: ezen jót röhögtem:-)
Ass blaster London 2013.04.06 22:41:12
Ebben az írásban nem lesz szó projektekről, menedzsmentről állásinterjúkról és egyetemi végzettségről. Ez az írás egy szakmunkásról szól akinek még érettségije sincs viszont van egy szakmája amit fantasztikus módon szeret és professzionális szinten művel. Ez az írás…..
Előre szólok, hogy hosszú lesz a mai poszt, de feltétlenül érdemes végigolvasni, mert nagyon érdekes szemszögből, nagyon érdekes tapasztalatokkal világítja meg Sámán (akinek előző írását itt olvashatjátok) az angliai munkavállalás tapasztalatait. Mintája 27 emberi sorsot,…..
napvadászlány 2013.04.07 20:35:45
@szerengeti: tévedsz, már régóta kommentelek, igaz, régebben más néven...
napvadászlány 2013.04.07 20:38:19
@spangola: rád, irigykedni? a történeteid után....khm, feladom....megyek filmet nézni inkább..:-)
napvadászlány 2013.04.07 20:47:56
@dirtyfreebird: banshee