Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hashim

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Kedves Munkahelyi Terror blog! Nemrég, tavaly év végén ért véget az első kalandom, ami a munka világát illeti. A gimnáziumi érettségi után és az egyetem előtt pár hónapig a családi vállalkozásunkban dolgoztam, de úgy…..
Hashim 2017.05.03 11:27:31
@dr utcai arcos: Kisebbségi komplexus szagot érzek :)
Hozzáteszem, a Call Centeres munkák adták a karrierem alapját, ennek köszönhetem hogy most a helyemen vagyok. Toljátok nyugodtan, stressztűrés, monotonitástűrés kezdőknek című történet

Üdv,
Egy sikeres üzletkötő az Y generációból
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Munkahelyi Terror! Munkahely váltást terveztem, ugyanis nem voltam megbecsülve munkahelyemen. A munkámat mindig lelkesen elvégeztem, de ez a munkáltatómnak sose volt elég, mindig talált valamit, amibe…..
Horror-Mirror Wolves előzetes 2014.02.13 20:10:35
David Hayter, az X-Men: A kívülállók és a Watchmen - Az őrzők írója szállította le a Wolves forgatókönyvét és a rendezői székbe is beleült. Lucas Till játssza Cayden Richards-t,  suli rögbicsapatának az irányítóját, ami ugye azzal jár, hogy övé a gimi legdögösebb csaja…..
Remélhetőleg holnapra kész lesz az a bizonyos toplista, addig is íme néhány meglepően jól sikerült darab. Avagy ezeket eddig én miért láttam? Ráadásul végre sikerült egy kicsit Amerikán kívülre is tekinteni. Az egyszerűség kedvéért haladjunk ábécé szerint! 1.…..
Úgy látszik a Gonosz halott feldolgozása máris hatással lett a filmiparra: ugyanis az alábbi alkotás szintén egyszerre akarja vegyíteni a paráztatást a gore-ral. Állunk elébe! A történet annyi, hogy a főszereplő lányka nagyon bánatos a kishúga elvesztése miatt, ezért egy…..
Valamelyik nap eszembe ötlött, hogy basszus, egyre nagyobb az elmaradásom 2013-as filmek terén, ideje tömbösíteni! Jöjjön három film az idei évből! Az egyiket láthattuk moziban, a másodikat itthon csak DVD/BD-n adták ki, míg a harmadik (egyelőre) elkerülte hazánkat. 1.…..
Így februárra csak megjött a nagy betűs TÉL, mindenki pánikban, és nem győzzük a fűtéssel. A horror világában azonban vannak sokkal rosszabb helyek, cudarabb időjárási viszonyokkal. Íme három film, három különböző kontinensről. Következzen két csontfagyasztó thriller és…..