Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yerena

107 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
yerena blogja Gondoltam arra 2011.09.17 23:04:00
hogy végül is az én blogom,és bármit leírhatok.Talán éppen azt is,hogy Mózes ma 13 éves,és amikor született az apja épp egy egy másik hölgy kegyeit-vagy ki tudja mit rajta-kereste.Na és miért kellene ezt elfelejtenem még annak ellenére is,hogy "szeretve vagyok".Ubi tu…..
Szikrázó hóesésről álmodtam-Láttalak,jöttél felém arcodhoz simulósapkábanés szemüvegeden cseppekkéváltoztaka hópelyhek. Kéken és szelídennéztél felém,bár látnimár nem engemakartál... ...én mégismélyen szemedbe néztemés úsztamtengerszín…..
yerena blogja Ilyen vagyok... 2010.11.06 01:02:04
Ilyen vagyok,igen-a redőnyök között szűrődő fénybenmár nem fáj semmi sem,és azt sem bánom,ha nem vagy mellettem- Igen,ilyen vagyok-nem beszélgetek,ha nem akarok,én így tudok szeretnihangtalanul,csendesenakkor is,ha nem vagy mellettem- ..
yerena blogja 2010.10.12 00:00:06
nem tudokírnimárésnemisakarokéleteméletedbe"belefagyott"    ..
Ez a hűvös este ma kedvem kerestenekem ragasztott sok csillagot az égre.Nekem élesztett fel hervadó virágotnem tudhatta,én márzúzmarákat látok.Ez a hűvös este mégis melengetett,kézen fogott gyorsanés el is engedett.Érezte holnap már nem leszek a társamagamnak születtemerre a…..
yerena blogja Jézus és én... 2010.09.07 00:23:01
Na "mitadisten" Ismét beletaláltam versesdobozomba:),és épp nem a legújabb macskánk aludt benne-merthogy minden eddigi macskánk megtalálta fekhelyül-de ez a "mostani" úgy rendezte át az írásokat,hogy kezembe akadt néhány,úgymond vallásos kézirat.Mikor…..
yerena blogja Laura 2010.09.06 23:37:27
Eldöntöttem,visszatérek kicsit "írásaim közé",kezdeném vagy talán folytatnám egy tegnapi rövid történettel,mikor is Márti BESZÓLT Laurának.Mint általában,Laura reggeltől estig beszél-kérdez-érdeklődik-magyaráz,és főként hétvégén,mikor is szeretnénk kissé…..
yerena blogja Hiányzik még... 2010.05.23 01:53:45
Hiányzik még egy vers életemből,talán az utolsó,hogy elmondjam Nekedmennyire szeretlek nap nap után,mikor megfáradt szívem,és testemnyugovóra tér,és visszakapom tőled,ami kimaradt,és még beleférkemény életem szelíd oltalmába.Hogyan mondhatnám szépenés szelíden,hogy…..
yerena blogja Mankó nélkül... 2010.05.22 22:53:30
Szóval mióta elestem,és nem hittem volna,hogy még tudok mankó nélkül útra kelni,kellemes csalódás ért az elmúlt heteket tekintve.Mint utóbb kiderült,sikerült úgy elesnem,hogy a csípőm olyan "kellemes" helyzetbe került,azóta nem fáj.Nem tudom meddig tart ez az…..
 Először is ott kezdeném,hogy Márti Visegrádon "osztálykirándul",Mózes "családlátogatáson" Kunszentmártonban,Laura "máralszikésnemcsacsog",András "meccsetnéz"...szóval "ittülökalaptopelőtt".Gyorsan elmesélem,hogy Laurának…..
yerena blogja Egyszercsak... 2010.05.12 21:53:09
Egyszercsak valami megszakadt-nem tudok szavakra szavakat.egyszercsak valakit szeretek-félek,a boldogság eltemet. Egyszercsak valami elveszett-mit kulcs-csomót hiába keresek.egyszercsak teljesült az álmom-velem van,de mégsem találom...   ..
yerena blogja Elestem... 2010.03.20 00:51:27
...pedig soha nem gondoltam volna,hogy velem is megeshet...Egy héttel ezelőtt történt,vagyis múlt héten csütörtökön öt óra tájban,amikor is elindultam elszántan egy csomaggal a postára.Kiléptem az ajtón,és nem vettem számításba,hogy esett még némi hó és a terasz,amin át…..
yerena blogja Piros fürdőruha... 2010.03.08 17:09:41
Az éjjel azt álmodtam,piros fürdőruhában sétálgattam,és nagyon jól éreztem magam makulátlan alakom miatt:)Mikor felébredtem óriási csalódással kellett szembenéznem...nincs piros fürdőruhám,és bizony már az alkatom sem a régi:(:)..
yerena blogja Február 13... 2010.02.13 23:18:44
Ma nagyon boldog voltam...vagyis vagyok.Kezdem a tegnap estével,mikor is Mártival "nem voltunk álmosak",és kissé belehúztunk az éjszakába.Bár tudtuk,hogy másnap nagy nap igérkezik,ugyanis Laura névadójára készültünk.Éjjel két órakor meg is beszéltük,hogy nyugovóra…..
yerena blogja Meggyógyultam... 2010.02.08 01:21:40
...legalább is már kezdek reménykedni,mivel ma az elmúlt napokhoz képest fölöttébb jól éreztem magam...Az egész-nagyjából három héttel ezelőtt-egy egyszerű megfázásnak tűnt.Egy hét után már kezdtem kissé aggódni,mert a köhögési rohamoktól nemhogy én,de a közelemben…..
yerena blogja Főiskola... 2010.02.01 22:51:07
Barátnőmmel Pálmával elhatároztuk,hogy főiskolára jelentkezünk.Eddig rendben is van,csak meg kell keresni a megfelelő tanintézményt,ahol talán mi is tudunk érvényesülni.Pálma talált is egy iskolát,ami mindkettőnknek útba esik,és talán a feltételek sem annyira…..
Mostanában nem igazán van bejegyzésem...No nem azért van, mert "elszálltam", nincs olyan dolog, melyekről nem tudnák véleményt alkotni, csupán lusta vagyok.Sok dolog történik meg velem ez idők között, barátaim mellettem állnak, ki-ki a maguk módján, de nem vonok le holmi…..
Különleges dolog történt ma velünk.Épp egy hírdetést írtam,miszerint cicát szeretnénk.Alighogy sikerült elküldenem,szólt Henrik,hogy macskanyávogást hall a garázsban.Azonnal lerohantunk,és egy nyakörves jószágot pillantottunk meg a dobozok között.Kezembe vettem és…..
yerena blogja Épp ideje... 2010.01.04 22:37:00
Épp ideje,hogy írjak néhány sort.Fájdalmasan ért véget az év régi barátom halála miatt,amit talán nem is lehet kiheverni valójában.Bár megfogadtam nem írok róla,és szelíden őrzöm emlékét,de hát mégis...hosszú évek emlékeivel kellett megküzdenem,melyek csak özönlöttek…..
yerena blogja Mégis... 2009.12.05 00:33:15
Mégis írnom kell Hozzádbár próbáltam elrejtenibánatom.De már látomés érzem,hogy ugyanúgy nemélhetem életemés ugyanúgynem jönneka holnapok.Mit mondhattam volna még,amit már soha el nemmondhatok,és mit mondhattálvolna még nekem...Elveszett koszorúkközött ballagok,amíg…..
Csak állok szótlanulszavaid előtt,és már nincs erőmfejet hajtani akaratodnak.Nem szólnak zenékés nem repülnekaz éterbenegymáshoz lágyan,szelíden szóló szavak.Egyedül maradtam hát,de a magánybanrejtőzhet még ezernyiapró varázsés csillagok,fények,de amikor feléjük…..
yerena blogja Elhatározás... 2009.11.09 23:24:44
Ma elhatároztuk,hogy mindenki lefekszik legkésőbb kilenc órakor,mert az már tarthatatlan,hogy milyen nehezen lehelünk lelket egymásba reggelente......hogy-hogy nem,az imént találkoztam Mártival a konyhában,miközben Mózes lépteit hallom a szobájából...és Laura…..
yerena blogja Egy másik vers 2009.10.29 01:43:41
...hát a "balatoni" vers még várat magára,kedves Etelka,mert újabban sajna nincs időm "ihleni".Na nem mintha a tehetségem hagyott volna alább,de mire elmerengenék csendes magányomban,kénytelen vagyok szembesülni családom "terjedelmével",s bizony még azzal…..
yerena blogja Manapság... 2009.10.20 23:21:41
Valóban régen írtam,de történt egy kis baleset.Na nem velünk,hanem sajnos véletlen "megöntöztem" a klaviatúrát...és nem a zongorán...Szóval javítani kellett a laptopot,így jónéhány estét társasjátékozással töltöttünk./Laura nagy örömére/Az elmúlt hetek…..
yerena blogja Szerda este 2009.09.16 22:41:33
A konyhában ülök és épp most szóltam Laurának,hogy aludni kellene már,mire közölte velem,hogy szeretne repülni még egy kört...Közben jött Márti.Az előbb a rádióból szűrődő zene összekeveredett az emeletről sodródó klarinét-hangokkal és a harmónia ellepte a…..