Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vecseisz

79 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
[update: 2019. december:] Idén is készül belőle, máris rendelhető! Sok hónap munkával elkészült a titkos projektem, a Világevő Térkép, egy kulináris térkép a nemzetközi konyhák leghíresebb ételeivel, amire nagyon vágytam. Íme. Külöleges igények (például konyhai fali csempe), testre szabott céges…..
vecseisz 2018.11.18 06:11:54
@világevő: Le a kalappal a türelmed előtt! Még végigolvasni is kimerítő volt. (Nyilván bennfentes vagyok mostmár így én is, szívesen vállalom a szerepet, bármikor át lehet hívni kajálni például. :D )
Minden Homár sztorik esszenciája lehetne William számhordozó története, amiben szerepel két mobilszolgáltató és a fogyasztóvédelem is. Eredmény meg nagyon kevés ahhoz képest, hogy manapság a számhordozás nem számít egy nagyon ritkán…..
vecseisz 2016.07.16 19:40:05
@William Kidd: Szia, megkérdezhetem, hogy mi lett a vége? Mert én most pont ugyanebbe a cipőbe lépek, számhordozás, pont át fogok csúszni a következő számlázási hónapba (amúgy vicc, hogy mindenhol két hetet mondanak a hordozásra, az sem kevés, erre most közölték, hogy a 07.16-án indított hordozási procedúra 08.11-re fog lezárulni...), pár nap miatt meg baromira nincs hangulatom kifizetni egy egész havi előfizetési díjat, pedig már nekem is közölte a Telenor call centerese, hogy ha átcsúszok, így lesz. Ügyfélbaráti hozzáállás, és akkor még próbáltak marasztalni, a továbbra is kedvezőtlen csomagjaikkal...
Köszi a választ!
Szilvórium Üzenet a palackból 2014.04.21 14:17:14
Az idei termés különösen jó volt Finom, formás gyümölcsök (Lesz majd szép, testes bor) Cukrozva eltetted steril üvegekbe A cuki fajtába, a bébiételesbe Kis színes vászon szépen rágumizva Szekrény tetejére felsorakoztatva Csinos rendben állnak, fogyasztásra…..
Szilvórium Átléptél felettem 2014.04.21 14:13:32
Átléptél felettem S én hiába nem feledtem azt a pár Napot, órát vagy tán csak percet, Amikor magadat végre nem rejted Nem félsz a hidegtől, ha kitakarnak éjjel Nem látod az éjszakát sem tán vaksötétnek S nekem sem kell kerülnöm, hogy szemedbe nézzek Nem kell szégyellnem…..
Szilvórium Genezis de komolyan 2014.03.28 11:26:57
Egy ismerős felvetésével indult: "Ha Ádámot teremté az úr, Ádám bordájából lett Éva, gyermekeik Káin és Ábel, Ábelt ugye megölte Káin. Akkor Ábel kit kúrt meg, hogy elszaporodtunk?" Első válaszom persze az volt, hogy Darwint de aztán belegondoltam a sztoriba, hogy most…..
Szilvórium Idő 2014.03.18 12:21:18
"- Te is észrevetted -kérdezte egyszer Sziddhárta-, te is megtanultad a folyótól azt a titkot: hogy az idő nem létezik? Vászudéva arca mosolyogva felragyogott. - Igen, Sziddhárta -bólintott-, azt hiszem, arra gondolsz: hogy a folyó egyszerre van ott mindenütt, eredeténél és…..
Találtam egy érdekes cikket Szendi Gábortól, egy könyvről: "A hagyományos életformát felváltó fogyasztói társadalom kialakulása az emberi nem alkalmazkodóképességének határait feszegeti. A fejlett civilizáció működési elvei és életfeltételei olyan folyamatos…..
Szilvórium Agyatlan medúzák 2014.03.15 17:35:07
"A lenézett, "agyatlan" medúzák némi tekintélyre kezdenek szert tenni. A legújabb kutatások ugyanis kimutatták, hogy e látszatra oly szerény szervezetek sokkal összetettebb, összerendezett cselekvésre képesek, mint hittük. A tudósok újabban nem a struktúra, hanem a…..
Szilvórium Gyerekek és szellemek 2014.03.13 14:14:13
Kidobósozás közben:- Meghaltál! Álljál ki!- Nem! - De meghaltál, ki kell állnod!- Nem érdekel!- De meghaltál! Láttam!- Nem!..
To be, or not to be: that is the question: Whether 'tis nobler in the mind to suffer The slings and arrows of outrageous fortune, Or to take arms against a sea of troubles, And by opposing end them? To die: to sleep; No more; and by a sleep to say we end The heart-ache and the thousand natural…..
Szilvórium Tiszta ideg 2014.03.08 18:23:43
Nem az a valami, ha nem baszom fel magam, hanem ha észreveszem, amikor kezdem magam felbaszni és meg tudom kérdezni magamtól, hogy tényleg ezt akarom-e. - Igen, mert amúgy is feszült vagyok és le akarom vezetni. Akkor hajrá, hadd szóljon!- Nem, mert csak felesleges feszültséget…..
Szilvórium Álom 2014.03.08 00:07:59
Az élet álom. Az álmodó elméje dönt arról, hogy éppen szép vagy rém. A külső körülmények viszonylagosak.   ..
Miután már lényegében elköltöztem az albérletből, még volt egy utolsó köröm, kidobálni a szemeteket, takarítani kicsit, szóval afterpartizni visszatértem, hogy semmiképp ne legyen hiányérzetem. Takarítgatás végén lehordtam az összes ganét, megyek le a kukához, kezemben pár…..
Szilvórium Bulanap 2014.03.07 19:28:33
Jön a bulanap! :D Ma kb hasonló hangulatban ünnepeltek engem az ellátóban... :D (Egy hajléktalan ellátóba járok önkénteskedni, ahol reggeli, ebéd, tea, kávé, mosási és fürdési lehetőség, meleg és jó szó kapható.) Az egyikük: Csak mi ketten, mi ketten! Ne is törődj…..
Szilvórium Tök ciki 2014.03.07 17:41:19
Én vagyok az egyetlen, akinek 30 éves korára esett le, hogy amikor azt mondjuk valamire, hogy "tök" valamilyen, az a "tökéletesen"ből jön, egy egyszerű rövidítés?! Őrület! Köszönöm édesanyámnak, tanáraimnak és barátaimnak, hogy elkísértek ezen az úton...
Szobámat a plafonig zsúfolom most Múlt időim végtelen kietlenségével, Beköltözöm a légszomjas időtorlaszok Tértől távoli, kitartó jelenlétébe. Nyirkos penésszel lepi be képeim a falakon Az a reggeli flakon, hogy ne hányj a naptól, Folyó bor a Dunaparton, összefolyó esték,…..
Szilvórium Csillagoltás 2014.03.03 20:36:33
Megfulladok, ölelésed emléke úgy szorít Virágok hullajtják elnemnyílt szirmaik Névtelen csillag bújik az éj űrjében Felnemfedezésre váró, kihúnyó fényében Évek távlatából sötétjére ébred Kérdésre kéretlen választ remélve Nézi, jön-e onnan még sok vagy…..
Szilvórium Helyszínelők 2014.03.03 18:27:00
Nagyanyám rendszeresen beszélgetett a tévével, sokszor röhögtünk azon, amikor kérdezett valamit és a műsorban szereplők válaszoltak. Ma nekem is sikerült ez a hajléktalan ellátóban. Asztaltakarítás közben megy a Miami helyszínelők és kérdezi tőlem az Irénke: - Ez már…..
Olyan pontos vagyok, hogy hozzám órát lehetne állítani. Napórát. (Mire lemegy a nap, odaérek. Kivéve, ha esti program, mert akkor mire felkel.) Azon gondolkodtam, hogy ha megtanulnék teleportálni, vajon akkor is elkésnék mindenhonnan? Szerintem igen...    ..
Szilvórium Véletlen 2014.03.02 15:55:29
Ha azt mondom, hogy hiszek a véletlenben, akkor tulajdonképpen mégis fenntartom akár annak a lehetőségnek az esetlegességét is, hogy nincsenek véletlenek, nem? Van is, nincs is, egyszerre, nem időben egyszerre, hanem térben. (Ahogy a képen.)Van, amit a tudat vél. Amit meg nem vél, az…..
Szilvórium Kampánykérdés 2014.03.02 15:27:20
Mai napi bölcs helyzetjelentés egy 8 éves kisfiútól a választási kampányokkal kapcsolatban, a Csörsz utcában: Mit jelent az, hogy Összefogás 2014-ben? (Az apuka válasza se rossz: az csak politika.)   Update: Azóta már szó sincs Összefogásról."Módosítják az Összefogás…..
Szilvórium Nosztalgia 2014.03.02 04:36:36
Apróhirdetés a Plus diszkontból:(Jó rég volt de megőriztem az utókornak az üzenetet.)Fotó? Díszállat? Lelki ügy? Tanácsadás és segítség. Hívjon fel! Tamás, 20/347-1205..
Szilvórium Korrupt háborúm 2014.03.02 04:23:38
  Minden jog fenntartva, tanúk elhallgattatva Vágyak lefizetve, remények zsírral vastagon bekenve A percek megszámlálva, légmentesen zárva Leltározva, raktározva, tekercselve, bizonyítékok eltüntetve Megiszom a magamét, kiöntöm, ami maradt, eldobom a poharat Átöltözöm,…..