Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fapisztolybolt

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 26 emeletes toronyház lakói előszőr csak azt hitték, hogy valami ideiglenes látványosság készül a házukon Peking Renji Hegynél, amikor is szép lassan sziklák, fák és bokrok kerültek fel a 45B. számú épület tetőszerkezetére. Csak jóval később lett világos a számukra,…..
A közlekedési eszközök túlnyomó többsége már csak működés szempontjából is fantasztikus: ott van például a repülő, egy kibaszott nagy vasdarab, ami lebeg a levegőben. Fantasztikus. Aztán ott vannak a biciklisták, akikről már közöltünk leleplező cikket, de valahol az…..
Az első hazai telefonhálózat igen hamar  – az 1877-es világelső bostoni hálózat után négy évvel ­– 1881-ben megkezdte működését Budapesten. A telefónia korai időszakában - az előfizetők alacsony száma miatt - térképeken is lehet ábrázolni (lásd a fehér…..
A Guardian újságírója elmerengett azon, hogy milyen csúnya a Pennsylvania Station New Yorkban és ha már így tett, gyorsan összeszedte a világ 10 legrondább pályaudvarát. Közéjük sorolva a budai Délit is (meg mint idő közben a tájkertes Aesculus felhívta a…..
Egy szingapúri reklámügynökség készítette az alábbi kampányt Liking isn’t helping (A lájkolás nem segít) címmel. A hirdetések arra hívják fel a figyelmet, hogy vannak a virtuális dolgoknál fontosabb dolgok is az életben, és a Facebookon milliók által lájkolt képek nem segítenek az olyan fontos…..
Elkészült ByeAlex új videoklipje a korábban megjelent Nekemte című dalhoz. A rengeteg szuggesztív elemet tartalmazó kisfilmben az előadó mellett állandó gitárosa is feltűnik, aki eleinte látszólag nagy gondban van, amiért nem tudja hogyan kell befűzni a filmet az analóg…..
Tegnap kinn voltam a Budavári Sörfesztiválon (itt olvashatjátok a beszámolt róla), ahonnan hazafelé indulva különös jelenségre lettem figyelmes. Fényképezőgéppel, fényes nappal, sörözés nélkül sem vagyok egy Cápa Róbert, hát még este, telefonnal, telekézművezett fejjel.…..
Amikor a Samsung úgy döntött, hogy az Androiddal a fedélzeten buldózerként megy végig a mobilpiacon, valószínűleg az alábbi két lehetőséget vette számításba. Vagy feltalálja az állítható képernyőméretet, vagy minden lehetséges méretben előáll egy készülékkel. Az…..
Pénteken óvatosan jeleztük a Lángoló Gitárok Facebookján, hogy Kanye West féltve őrzött, június 18-ára várt Yeezus című nagylemeze kiszivárgott a netre. Ez annyira nem nagy szám, minden albummal megtörténik az ilyesmi a mai világban, most viszont a teljes magyar népesség…..
fapisztolybolt 2013.06.16 12:26:53
Manapság számtalan felhasználási módját ismerjük a kartonpapírnak. Mégis legtöbben csak úgy gondolnak rá, mint egyes termékek csomagolására és szállíthatóságára alkalmas anyagra. Érdemes azonban szétnézni a világban, mennyi használati tárgyat vagyunk képesek gyártani…..
fapisztolybolt 2013.06.14 19:27:26
A Trónok harca legutóbbi epizódja, a harmadik évad kilencedik része olyan mértékű felháborodást váltott ki a nézők körében, amire régóta (na jó, 2011 óta) nem volt példa. A sorozat alapjául szolgáló regényeket író George R.R. Martin neve egy napra a gyökérség nemzetközi…..
fapisztolybolt 2013.06.04 16:55:21
És a két műsorvezetőről is, akikkel kezdjük a sort. És megmutatjuk Gesztit is. Mert rendesek vagyunk. ..
Megint lövöldöztek az USA-ban, ezúttal az ottani Anyák Napja alkalmából. Lassan már az ingerküszöbünket sem ütik meg az ilyen hírek, annyi hasonló történt náluk az elmúlt időben. Miközben mondjuk egy átlag magyar értelmetlenül áll már a fegyverviselési jog előtt is, az…..
Május 3-án jelentette be a családja, hogy eltűnt Maribel Ramos, egy 36 éves, Irakot is megjárt egyetemista (a képen jobbra). Pár nappal később Maribel barátnője Emily C. nyitott a Yelp közösségi oldalon egy topikot, hátha valaki tud segíteni plusz információval a…..
 Az ötvennyolcadik Eurovíziós Dalfesztivál a döntőjéhez érkezett, amiben Magyarország is szerepel. A második elődöntő eredményhirdetésekor ByeAlex-ék jutottak be először a döntőbe. Persze ez nem jelenet semmit, mivel a továbbjutó tízből Magyarország lehetett az első,…..
Amikor a vicces hangú ismerősötöktől kaptok emailt, ti is az ő nevetséges hangján szoktátok elolvasni a levelet? Fejhangon, cincogva, erős akcentussal vagy esetleg rajzfilmhőshangon? Én minden alkalommal, miközben éppen próbálom visszafojtani a kitörő nevetést. Ha nem a megfelelő…..
fapisztolybolt 2013.05.17 23:47:36
@Kemencés Szittya Buci: A Comic Sans szerintem is kellemes betűtípus.
Furdancs Blog Lakóbiciklik 2013.05.17 10:00:00
Most aztán tényleg itt a jó idő, elővehetjük korunk városi emberének egyik legkedveltebb divatkellékét, a kerékpárt. A bringa a praktikum mellett olykor az önkifejezés egyik eszköze is. A mai gyűjteményt nézegetve, nem biztos, hogy könnyen eldönthető, hogy a fotókon szereplő…..
fapisztolybolt 2013.05.17 23:40:44
@rezsoatya: Kétségtelen, de szerintem lenne rá igény is. Mondjuk egy nagyobb dombon combos lenne feltekerni vele.
Megoldásnak szerintem a trike a legjobb, olyan ami felül fedett is és inkább egy fotelből lehet tekerni mint nyeregből. Hasonló ami a rajzon is van.
Reményeim szerint új sorozat indul mától, ugyanis arra kértem az országfelelősöket, hogy írjanak arról, milyenek a családi, baráti kapcsolatok az adott országban, hogyan viszonyulnak egymáshoz az emberek – egyszóval próbálják meg ezúttal az emberi viszonyokat kidomborítani. Az…..
A hamis munkáltatói igazolás szokott ebben a műfajban inkább játszani, olyan ügyről a Zugügyvéd még nem hallott, hogy bemondásra elfogadták a bankszámlára jóváírt jövedelmet. A csalás kinézhet az alábbi ügyből mindenesetre. Tisztelt Zugugyved! Egy korabban felvett…..
Az Európai Műsorsugárzók Uniója (EBU) és a 2013-as Eurovíziós dalfesztivál rendezői ma hajnalban nyilvánosságra hozták, hogy a szombati döntőben melyik ország hányadikként lép majd színpadra. Magyarországnak idén szerencséje volt ebben is, ha a korábbi évek tapasztalataiból…..
Három év külföld akár sok is lehet annak, aki szíve szerint maradt volna Magyarországon, de nem akart egész életében albérletben élni, szeretett volna egy kis anyagi alapot összeszedni magának. Csaba szociálpedagógus egy főleg autista gyerekeket tanító iskolában, ami nem lehet…..
Működött a waw-faktor, több ezren figyelték szájtátva Los Angeles egyik alternatív fesztiválján, amint egy emeletnyi magas kerékpár szeli át a várost. A hetekben tartott CicLAvia fesztivál fő látványosságát Richie Trimble szolgáltatta, amikor felmászott a 4,5 méter magasan…..
Ez alkalommal egy igazán lenyűgöző fotógyűjteményt ajánlunk figyelmetekbe. Létezik egy Todd McLellan nevű kanadai filmes/fotós. Ez a figura néhány évvel ezelőtt a világ elé tárta a Things Come Apart (Dolgok darabokban) elnevezésű projektjét. A kezdeményezés pont azt takarja,…..
Először három alacsonypadlós szóló kocsit készítenének kísérleti jelleggel. Ha ez beválik, akkor újabb tizenötöt építene a BKV. A minap jelent meg a közbeszerzési értesítőben (TED) a BKV legfrissebb tendere, amely szerint PKD (Partly knocked down azaz részben összeszerelt)…..