Regisztráció Blogot indítok
Adatok
johnny drama

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Immár a harmadik szezonban van szerencsénk elkészíteni a Mol Liga csapatainak játékosportréit. Ahogyan a 2008/09-es és a 2009/10-es bajnokságban, úgy idén is csapatonkénti bontásban mutatjuk meg a képeket, ezúttal minden indulóról ismét készült csapatkép is. A játékszabályok…..
johnny drama 2010.10.30 17:56:50
Folytatom a jégkorongot, teljes lendülettel. Jövő héten bekapcsolódom a Dab.Docler edzéseibe, minden munkát elvégzek, amit a többiek, mondta blogunknak Erdélyi Péter, aki nem titkolta, pszichológusra is szüksége volt a történtek feldolgozásához. A pozitív doppingteszt miatt…..
johnny drama 2010.06.23 17:06:12
@munkagep:
ha félreteszed a klubszimpátiádat, akkor kérdezd meg ugyanerről a világbajnok bírkózót, Kiss Balázst, ugyanazzal, a boltban kapható kiegészítővel borult meg, mint Hetler, ami tavaly még rendben volt.
Erdélyi mondjuk ilyesmivel nem nagyon védekezhetett :P De sok sikert neki a visszatéréshez, mindenki hibázik.
johnny drama 2010.06.23 17:08:45
@johnny drama:
ja igen, elfelejtettem, hogy állítólag.
Modorosblog Az Idétlen Nevű 2010.04.07 07:00:00
A három névvel rendelkezők nagy része önként és büszkén viseli három, vagy annál is több nevét. Házasságkötés esetén Modor-Nyelvész, esetleg Nyelvészné Modor, Modor Tiborné Nyelvész - ezt lehet természetesen a nemesi előnevekkel ill. doktori címekkel is cziffrázni,…..
johnny drama 2010.04.07 17:58:46
Először nem nagyon akartam elhinni – mondta Peterdi Imre, a Vasas Bp. Stars csatára videós kollégáinknak arról, hogy nem került be a ljubljanai világbajnokságra készülő válogatott bő keretébe. A svájci A csoportos torna legeredeményesebb magyar hokisa tudja, hogy felemás…..
Ilyet én is akartam már írni, de valahogy nem volt meg a keret. Ám jött ez a levél Éterfy Robitól - már a névért is tisztellek -, és ő előállt egy kész párbeszéddel - talán még sehol meg nem örökített magyar nyelvi bravúrokkal. Hurrá!Szegény budaiak többet kaptak, mint…..
Hosszú hétvége nincs BS-TH filmek nélkül, a délutánt tehát kezdjük a Coolon: Az ördög jobb és bal keze (16:35), meg folytassuk is ott: Az ördög jobb és bal keze 2. (18:45). De a pofozógépek helyett választhatjuk a sárga embereket is: A Simpson család (16:50, 17:20 Comedy…..
johnny drama 2010.03.15 18:45:02
@Giovanniii:
A Gagyi Mami második részét bármelyik napon bármilyen időpontban leadni surmóság. Nem akarok azzal sznobozni, hogy aki szórakozni akar olvassom el egy könyvet, mert én is a tv-t bámulom, de Martin Lawrence-nek is csak jobb filmjei vannak, mint az említett.
Persze, ha úgy vesszük ez is egy előrelépés az ünnepi Bud Spencer filmek után.
Kedves Tibor, Bátorkodom figyelmedbe ajánlani egy számomra elviselhetetlenül modoros dolgot, ez pedig a modoros generációs duma. Persze már így 30 évesen is mindenki kibaszott öreg, meg sokkal értékesebb ember, mint aki 10 évvel később született, de ami most jön, még a szokásos…..
Az I. Decathlon Vasárnapi Hokikupát április 11-én és 18-án két fordulóban rendezik meg. Az Icecenter szervezésében zajló eseményen nyolc csoportban összesen huszonnégy csapat lép jégre. A játéktéren keresztbe játszanak a háromfős csapatok. A tornán kizárólag amatőr, tehát…..
Tél fut az éjen át, nyílik a hóvirág - és a Modorosblog, olvasóival karöltve próbálja továbbra is lekövetni az aktuális történéseket. Ha már nosferato kolléga ilyen népszerű szerző lett itt nálunk, nem maradhat ki a B-oldal másik prominens egyénisége, Interstellar Overdrive…..
Egyelőre nem indul el Gyárfás Út TV-je. A Nap-kelte producere műsora tavaly szeptember végi megszűnése után úgy döntött, hogy saját televíziót indít Út Tv címmel. A csatornát az ORTT be is jegyezte, viszont még a nagy kábeltévés szolgáltatók kínálatában nem szerepel az…..
Két mérkőzés kezdődött el, egy fejeződött be rendben az OB I. mai fordulójában. Leginkább az újpesti hívek bánkódhatnak. A mérkőzés feléig teljesen nyílt volt a Vasas–Újpest, helyszíni emberünk beszámolója szerint a játék képe alapján nemigen lehetett volna…..
johnny drama 2010.02.08 13:25:50
Pék nyilatkozata:
www.youtube.com/watch?v=8E-zsZPLFb0&feature=player_embedded
Továbbra sem kedvelem, de a Volános részben igaza van! Hogy egy példát is mondjak más sportágból, a Cardiff City se megy haza a félprofi walesi ligába bohóckodni, mindenki tudja, hogy ők a legjobb csapat ott, azért játszanak az angolokkal.
johnny drama 2010.02.08 14:27:37
@legion of doom: Persze az is hülye kiírás volt, de itt most nem egyszerűen arról van szó, hogy 1 meccs vagy több meccs, hanem, arról, hogy van egy csapat aki, ha komolyan veszik a meccseket össze-vissza fog verni mindenkit, mert más dimenzió az a csapat, meg a másik négy(öt). Mondjuk az már a tőle megszokott hülyeség volt, hogy legalább akkor a légiósok ne játszanak a Volánban. Nem nagyon fér bele egy légiós kapus, amikor a harmadik sorunk tegnap volt, hogy úgy jött ki, hogy Zalavári,Simon-Rusznyák,Rafaj,Roczanov... nevek nélkül nem megbántva senki közülük van aki még csak a jövő reménységének sem mondható jóindulattal sem, idén innen Rafaj és Roczanov mutatott valamit, de most ők is sérülés után jönnek vissza.
Modorosblog A forgalmi vizsga 2010.02.05 07:00:00
  -Pulsay Krisztián, tessék. -Szevasz Krisztiánkám, oktató József vagyok. -Á, jó napot kívánok, Józsi bá. -Szia. Azért hívlak, mert kiírták a forgalmi vizsga időpontját - jövő hét kedden, reggel 9-re kellene valahogy elkéretőznöd az iskolából. -Nem gond, Mutti ír…..
johnny drama 2010.02.05 16:35:22
@niyabinghi:
SIKK ó apám tényleg. Nekem is játszott, pedig férfi oktatóm volt. Kölcsönösen nem voltunk szimpatikusak egymásnak, forgalomig azért minden ment elsőre, ott már kellett tejelni, gyanítom nem a vizsgabiztosnak ment a nagyrésze, ez van.
Modorosblog Felsőoktatás 2010.01.25 07:00:00
 -Na csákány, Bandesz. Ezer éve nem láttalak. Jól áll ez a kis szakállka, már akár huszonötnek is kinézel. Megvan még az a bizonyos telked a Holdon? Artézi kút meg rézsű is lesz rajta? Befektetésnek kiváló... -Ne szopassál, kiscsávó, íjé - azaz így jártam. De te is…..
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
comment:com Csodálatos Júliák 2009.11.02 16:30:00
Kezd izgalmas lenni a Mesterszakács, még nem késő bekapcsolódni (az előző rész ismétlése: 19:15, folytatás 19:40 Viasat3). De akiket a főzős realitynél jobban érdekel az ismeretlenekkel való szexrandik lehetősége, ne hagyják ki a Szex telefonhívásra (20:00 HBO) című mozit. A…..
Na ilyen is rég volt, de akkor most kaptok pár kis modormorzsát, kis pellengért! Elnézést mindenkitől, akik már hónapok óta reménykedve lesik a Modoros hasábjait, de először mindig azt próbáljuk meg kitalálni, hogy a beküldött, rövid anyagokat hogyan tudnánk felhasználni -…..
Egyelőre nem erősítették meg az Airlock Alpha információit, (és volt már olyan, hogy tévedtek) de mi ettől még megírjuk: úgy néz ki, az NBC-nél megelégelték a Hősök vesszőfutását, és ha nehéz szívvel is, de arra kérték a készítőket, hogy írják meg a sorozatzárót,…..
Pár éve Houstonban fogtam egy ceruzát, meg egy noteszt, és beálltam a sorba. Hogy akkor most kiderítsem, hogy ki volt a gyilkos, mivel gyilkolt és miért. Interaktív Cluedo a Helyszínelők dizájnjával szkinnelve: ennyi csak a CSI interaktív kiállítás, de ez pont elég ahhoz, hogy…..
johnny drama 2009.10.13 20:26:41
@Mr.KANE:
Megtaláltam, 3500 a teljes, 2500 a diák/nyugdíjas, szerintem korrekt.
Aki követte az Entourage, azaz a Törtetők eddigi eseményeit, nem lepődik meg azon, hogy egy Matt Damon kaliberű sztár is vendégszerepel a Hollywood berkeiben játszódó insider-sorozatban, akik meg nem láttak még egyetlen epizódot sem, hátha most kedvet kapnak. Ez a jelenet az…..
johnny drama 2009.10.07 20:22:39
Miután labdabiztoséknál letudtam a megtisztelő gálamérkőzést, folytatom ígéretemhez híven itthon, korlátozott mennyiségű modorossággal. A múltkori kötetlen, párbeszédes poszt után itt az ideje, hogy kicsit egzaktabb módon is kitárgyaljuk a hazai futballmeccsekről ismert…..
Egyre több infót fúj be a szél a bulvárlapok postaládájába a Tv2 őszi műsorairól. A múltkor a Blikk írt egy tervezett realityről, amelyben celebek ténykednek majd különböző - tőlük amúgy távol álló - munkakörökben, Szőke András például áruházi eladóként,…..
B-oldalék is foglalkoztak már a témával, mi se maradhatunk ki. Zwilling kedves olvasónk volt olyan rosszindulatú, hogy pellengérre kívánja állítani Madonna egyik elkötelezett hazai rajongójának kommentárját, íme: Főnököm, Amolyan bréking nyúz jelleggel szertném megosztani…..
johnny drama 2009.08.01 14:00:42
@e_e:
A "pop hercege" "él és virul" (Justin Timberlake), a "pop királya" hunyt el.
Két román lap, az Adevarul (ami románul igazságot jelent, de hát nekünk meg ott van ugye a Népszabadság) és a Click is hosszú cikkben kért bocsánatot azért a transzparensért, amely a Steaua Bucuresti és az Újpesti EL-selejtező mérkőzésén lógattak ki a román nemzeti zászló…..
johnny drama 2009.07.22 15:42:03
@szabóZ:
ez nem igaz, az uefa hivatalból kezdeményezett eljárást, mivel az ellenőr 4 pontban tett említést rendezési hiányosságokról (román szurkoló beszaladt, kővel dobálták a magyarokat, kiírás, és még valami, azt hiszem a botrányos beléptetés, amikor elvették a telefonokat is, hogyha úgy alakul akkor ne lehessen videózni) szóval ez nem több mint egy álszent pr írás, mivel be vannak sz.rva.
Legyenek is, nem csak az újpestiek, hanem külön-külön a kispestiek és a fradisták is várják a román szurkolókat Pesten, sok-sok szeretettel.
johnny drama 2009.07.22 16:00:53
@fromme:
ja, hát aki csak az indexből, meg a mindenhonnan átvett mti cikkből tájékózódik, annak könnyű eladni mindent.
Azt elég csúnyán hallgatja a meccs előtt undorítóan uszító román média (egyébként ez érvényes a visszavágóra is, miszerint magyarok halálosan fenyegetnek... ez nem igaz, a románok üzenték, hogy senki nem jön majd haza élve), hogy meccs alatt, egy nőt sikerült keményen fejbedobni, akit a helyi mentők csak vonakodva, órás várakozással láttak el. Európai Únió... persze. És akkor a személyi szabadság korlátozásáról még nem is írtam egy szót sem. Meg különben is mit kellett volna kiabálni a románoknak, azt még sem lehetett mondani neki, hogy svédek, svédek :)
johnny drama 2009.07.22 18:01:04
@tóbiás:
Románia eu tag, kicsit lemaradtál :)

@kitiltott:Aki szerint meg a szurkoló nem ember... Most ez milyen szint? Kb olyan, hogy aki rockzenét hallgat az nem ember, vagy aki nem jár színházba hetente az nem ember.
Az apukám meg erősebb, mint a te apukád.
A sportriporterekre már jó régen felfigyeltünk, és Joey Adonis figyelmét se kerülhette el a közvetítésekben használt klisék tömkelege.A modoros magyar sportközvetítés Kishazánkban az elmúlt években gombaszámra szaporodnak a különböző tematikus sportcsatornák, amivel persze…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.06.24 09:20:00
Az MTV nyolc új műsortervre bólintott rá, melyek között van egy Jamie Foxx viccesműsor, egy reality Mark Burnett istállójából, amiben Audrina Partridge szerepel majd, egy Seth Meyers (SNL) ötletéből készített animációs sorozat egy idétlen szuperhősről, valamint egy…..