Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kántor Mihály

21 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux bond 24: spectre 2014.12.04 14:27:05
Miután a Bond filmeket gyártó Eon Productions tavaly visszaszerezte a S.P.E.C.T.R.E. nevet Kevin McClory producer örököseitől, egyenes út vezetett a mai bejelentésig: a Sam Mendes rendezésében készülő új Bond film a fiktív terrorszervezet nevét viseli. Napvilágot látott a…..
A Marvel a Phase 2 biztonsági játszmája után ismét kitereget a nagyközönség elé néhány, viszonylagosan ismeretlennek mondható hőst, így eljött az idő, hogy egy kis útmutatóval szolgáljunk hozzájuk. Az "elolvasom" mögött mindent megtalálsz, amit a Phase 3 új szereplőiről…..
...még nem ez, de az Elolvasom mögött megtaláljátok a taktikai ruháját is. Emellett elejtünk pár kósza gondolatot is a színésznőről, aki már többet sertepertélt szuperhősök körül, mint a legtöbb kollégája. Barbara "Bobbi" Morse AKA Mockingbird az Agents of S.H.I.E.L.D.…..
Bár e két hírnek már van pár napos szaga, de hátha valaki még nem olvasta. Az egyik szaftos spekuláció, a másik viszont konkrétan spoileres, így inkább az egészet az "elolvasom" mögé rejtettük. Jena Malone, mint Robin (vagy Oracle) Még augusztusban történt, hogy Jena Malone…..
A miszticizmussal és legendákkal átitatott louisiana-i mocsárvidék számos horrorfilmnek és thrillernek nyújtott már hálás kulisszát, nem lesz ez másként a Jessabelle-lel sem ahol ezt már az előzetesben felrajzolják. A címszereplő fiatal hölgy egy balesetet követően tér vissza…..
A Comic-Con apropóján a Warner végre az arcunkba robbantotta az első mozgóképes anyagot George Miller évek óta készülő Mad Max filmjéből. Mivel gyakorlatilag forgatókönyvük sem volt, mindössze sztoriboardok alapján kezdték el a filmet, így az előzetest sem a csavaros…..
aeon flux lara croft ideje 2014.06.10 22:30:00
A játékbejelentések terén amúgy is elég izmosra sikeredett E3 Lara Croft rajongóit kényeztette a legjobban: nem egy, hanem mindjárt két folytatást is bejelentettek. Rise of the Tomb Raider Az ifjú Lara Croft kissé befordult a Yamatai-sziget traumatikus élménye után és ezt…..
aeon flux H. R. Giger (1940 - 2014) 2014.05.13 11:28:09
74 éves korában egy tragikus baleset okozta sérülés következtében, elhunyt Hans Rudolf Giger. Leghíresebb teremténye generációknak okozott álmatlan éjszakákat, páratlan stílusú, szürreális művei filmeseket, játéktervezőket és képzőművészeket inspiráltak vagy épp…..
...de legalább is megvan rá a terve. Tavaly nyáron Kevin Feige, a Marvel Moziverzum főpápája azt nyilatkozta, hogy 2021-ig felrajzolták a képregényfilmjeik ívét, ám egy, a napokban adott interjúban már egy olyan tervrajzól mesélt ami 2028-ig nyújtózik. Ott lóg az irodája…..
A Moviehole névtelen, de állításuk szerint alaposan beásott forrása azt állítja, hogy a Terminator Genesis nem csak az eddig bejelentett (és jól ismert) karaktereket fogja szerepeltetni, hanem konkrét jeleneteket is visszahoz a korábbi filmekből. Hogyan lehetséges ez? A részletekért…..
A Facebook, az Instagram, valamint az új Mad Max forgatása körül sündörgő jótét lelkek szentháromságának köszönhetően tűnnek fel újabb és újabb képek a filmből, aminek forgatása elvileg már véget ért. Miután a filmet egy évvel eltolták, a Warner marketing gépezete sem…..
aeon flux a wonder woman vajon ki? 2013.12.04 22:35:00
Nincs több "Anne Hathaway alakítja Selina Kyle-t, akiről majd a filmben kiderül hogy a Macskanő" húzás, nincs még egy "John Harrison a főgonosz akiről majd a filmben kiderül hogy Khan" manőver, Zack Snyder egyenesen lenyilatkozta: Gal Gadot alakítja majd Wonder Womant az egyelőre…..
Nemrég adtuk hírül, hogy a Warner kiváló lépése okán újabb egy évet kell várnunk George Miller következő Mad Max filmjére, melynek forgatása már 2012-ben(!) elkezdődött. Ennek megfelelően nagyon lassan szivárognak érdemes képek a forgatásról, ám itt egy újabb Tom Hardyról,…..
A Walt Disney és a Netflix közös összefogásban négy sorozatot indít 2015-ben, melynek szereplői ismert és ismertebbnek mondható figurák lesznek. A tervek szerint a sorozatok egy nagyszabású, közös minisorozatban kulminálnak majd - már ha élhetünk ezzel a kiterjedés jelzővel egy…..
Kántor Mihály 2013.11.08 09:18:01
@Németh Barna: fogalmam sincs kik ezek a szereplők a Trónok harcából, de azt tudom hogy röhögve meséltek nekem egy nagy csatáról amit végül nem mutattak meg. egy szuperhős filmtől amúgy sem vérfertőzést, vérontást és pedofílíát várok, hanem látványt, ahhoz pedig kell a 200 millió. ebbe a Netlixes kalandba pedig olyan szereplőket válogattak össze akiket kevésből is ki lehet hozni. nem lenne muszáj, de pont kapóra jön.

A Marvelnek egyelőre nincsenek R-rated tervei, az erre a célra alapított Marvel Knights leányvállalatuk is tetszhalott állapotban van: rajzfilmeket csinál.

Criswell predicts: kapunk egy low-budget PG-13 tévésorozatot. pedig ha szuperhősökről van szó, a big budget PG-13 jobb mint a low-budget PG-13. Ülni is jobb mint állni, de persze feküdni lenne a legjobb.
- SPOILERMENTES - A világ legdrágább videojátéka marketinggel együtt 260 millió dollárt emésztett fel, és eme sorok írója is csak és kizárólag a marketing gépezet munkájának köszönhetően állt másfél órát sorba szeptember 16-án éjfélkor egy konzolokra specializált…..
A View Londonnak adott interjúban ismét rákérdeztek a színésznő szerepére, aki eddig több-kevesebb sikerrel hajolgatott A csodálatos pókember 2-re irányuló kérdések elől. Általános feltételezések szerint a Macskanő Marveles megfelelőjére, a Fekete Macska szerepére volt…..
Bár már az első forgatási képeken szerepelt Shailene Woodley, mint Mary Jane Watson, Pókemberünk jövendőbeli barátnője, ám úgy fest az ott forgatott jeleneteknek búcsút mondhatunk. Az Entertainment Weeklynek adott interjújában a színésznő megerősítette, hogy a jeleneteit…..
A csodálatos pókember 2. forgatásán lekapott lesifotón Emma Stone (azaz Gwen Stacy) a Titanicért Oscar-díjat kapott kosztümtervező, Deborah Lynn Scott ruhájában feszít. S bár a ruhát Scott kisasszony készítette, az inspiráció közel 40 éve készült.Vigyázat! A klikk után…..
Ha a képregényrajongók idegrángást kaptak a Vasember 3. egyik kulcsfigurájának átértelmezésétől, ettől Az acélember pletykától hosszabb szanatóriumi beutaló is képbe kerülhet. Tulajdonképpen az is lehet, hogy a Warnernek illene orvost biztosítania az első néhány vetítésre,…..
Cikksorozatunk nem lenne teljes, ha nem ejtenénk szót a Resident Evil játékuniverzum bővebb családjáról, melyek között találunk méltán vagy méltatlanul mellőzött mostohagyereket, belterjes dementiától szenvedő torzszülöttet és halva született utódot egyaránt. Egy ilyen terjedelmes mitológiával…..
A magát őrületesen bennfentesnek valló Latino Review tévedett, amikor azt állította, hogy Christopher Nolan átvette a DC-filmek felett az irányítást, és az Igazság Ligája is az ő tálalásában érkezik majd. Az Entertainment Weeklynek adott interjújában Jeff Robinov, a Warner Bros.…..
Phase 2 – ez a neve a S.H.I.E.L.D. titkos csodafegyverének, amit az ügynökség végül krónikus Tesseract-hiány miatt nem vetett be a Bosszúállókban. Néhány hét múlva azonban a Disney és a Marvel kilövi moziuniverzumának második fejezetét, mely szintén a Phase 2 nevet viseli és amit a korábban már…..
Az Avatar-folytatások forgatókönyvén dolgozó James Cameron néhány hónapja már kijelentette, hogy az új filmek bejárják majd Pandora óceánjait is, és Cameront ismerve ezen nincs is semmi meglepő, hisz mikor épp nem filmeket forgat, filmtechnológiát forradalmasít vagy éppenséggel…..
Kántor Mihály 2013.04.08 09:58:56
@Zalaba_Ferenc: Camerontól új sztorit az Abyss óta nem láttam. A James Bond paródiáját nem láttam, a Titanic based on real events, az Avatar meg techdemó. valaki a kezébe nyomhatna egy jó forgatókönyvet.