Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edd China

0 bejegyzést írt és 424 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olaszok időről időre feltalálnak valami olyasmi, ahol az a lényeg, hogy a terméket, mondjuk az új farmert habkő-darabokkal berakjuk a mosógépbe, és lesz belőle valami, ami kicsit úgy néz ki, mintha már használt lenne, de persze használat a büdös életben nem okos ilyesfajta…..
A konyha ördöge a TV2 állatorvosi lova. Minden benne van, ami egy jól megcsinált, sima főműsoridős, normális nézettséget hozó realityhez kell, az alapötlete nem új, hanem egy többször átgyúrt, kismillió országban (Nagy étteremátalakítás néven többek között nálunk is)…..
Edd China 2015.03.09 01:00:45
A köztévé új hírcsatornájának „Akkor. Amikor.” szlogenjét több helyről támadták, így úgy döntöttünk, segítünk a március 15-én induló Hír TV-pótlék stábjának.   1. Az új szlogen egyszerre ütős, és magyarázza meg érthetően a megújult útdíjrendszert.…..
Edd China 2015.03.03 01:15:11
@Kristóf Tarnay: ZSÍÍÍÍÍRRR :D:D:D:D:D:D:D:D:D Megragadtad a lényeget :D
Ma este bemutatkozott a Samsung soron következő csúcskészüléke, az S6 és extravagáns tesója, az S6 Edge. Az előző évekhez hasonlatosan már egy ideje mennek a találgatások, hogy milyen is lesz a legújabb Galaxy. Végre megtudtuk.  Samsung Galaxy S6 Az első és legfontosabb,…..
Edd China 2015.03.03 01:07:02
@fingerbangs: minek ragasztgatnál gusztustalan csöves fóliát a kijelzőre, amikor gorilla glass 4 borítja?
Meg amúgyis: aki ilyen telefont vesz ne fillérbaszóskodjon már holmi kijelzőfóliával!
Mintha vennék egy Ferrarit, de dízel legyen vagy hibrid, hogy ne fogyasszon sokat... bazz...

Egyébként elég jó tokok vannak hozzá, még az edgehez is. 1:15-től ha érdekel: live.cnet.com/Event/Samsung_Unpacked_Galaxy_S6?Page=0
Olvasónk kálváriája egy el nem készülő építkezésről szól, amelybe anyagilag és lelkileg is belerokkant a család. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az alábbi témákban várjuk a…..
Edd China 2015.03.02 22:57:19
Kiváló pályaművek érkeztek az Év Végi Hiénára, aminek a feladata és nyereménye igen inspirálónak bizonyult: emlékművet kellett állítani a konyhában fellelhető eszközökből az 1980-as Dakart Vespákkal teljesítő csapatnak, a legjobb pedig megkapja a gyönyörű Vespa kulacsot…..
Edd China 2015.01.07 22:55:19
@Zomborácz Iván: Az is sajtból. Meg a Dakart jelző pont is.

De a link fölé odaírtam:
"Kocsonyás-sajtos-tésztás-paprikás-Vespás Dakar, 1980"
1980-ban négy őrült francia motoros nekivágott a Párizs-Dakar ralinak. Vespákkal, egészen pontosabban Vespa PX 200-asokkal. Statisztikailag nagyon jól szerepeltek: a négyből ketten célba értek, ami ugye 50%-os sikeresség, miközben a mezőny többi része lényegesen rosszabb arányban…..
Nagy levegő és... Tulajdonképpen ez a „diéta” adta az ötletet, hogy próbáljam meg összeszedni az agyament ötleteket, áltudományos táplálkozási javaslatokat. Talán az egyik legjobb példa az emberi hülyeségre a lúgosító étrend mellett. Megpróbálok óvatosan fogalmazni,…..
Edd China 2014.11.27 01:28:43
Ro 80 blog 133 2014.06.09 18:30:29
Vettem némi benzint, legyen bőven. A Wankel szereti hörpölni. Aztán kivettem a fakockát a kipufogó eleje alól, kerestem helyére ideiglenesen krokodilt. Az jobban bírja az esetleges vörösizzást. A biztonsági előírások maximális betartásával belelógattam a benzincső végét a…..
Kevés metropolisz "büszkélkedhet" megszüntetett metróvonallal - kis túlzással London e kevesek közé tartozik. A vonal nem más, mint az East London Line, mely közel 65 évig volt a londoni metróhálózat része - ma pedig az Overground hálózat elemeként találtak neki új feladatot. A…..
Edd China 2013.07.24 07:54:04
Ezt ismered: www.abandonedstations.org.uk/ Nagyon jó oldal szerintem.

Nálad a külföldi járatok bemutatása a legjobb, mint a legutóbbi villamosé.
Lombardia egyik legszebb városkája Bellagio. A Comói-tó csücskében fekszik, Olaszország egyik legfelkapottab üdülőhelye. Nagyon szeretnék ott lakni, nagyon. Az ötödik képen látható a távolban a Moto Guzzi gyár is. ..
Edd China 2013.05.14 21:38:01
Na, lefeleződött a kínálat, már csak öten vannak versenyben, Fruzsi a naiv, Aljona az orosz, Luca a szőke, Szandra a csöcsös meg Alexa, aki csak ott van a műsorban. Az eddigiek alapján arra, amire elméletileg keresnek luvnyát, bármelyik szereplő képes (értsd: illegesse magát a Hot!…..
Edd China 2013.05.09 01:25:19
Barna hajú lányok Kiki 2013.04.28 07:34:00
..
Edd China 2013.04.29 01:59:21
@vernarancs: Én értem, és nagyon jó:D:D:D
Azon túl, hogy szörnyen csúnya a hosszított lengővilla és a traktorgumi, nem nagyon tudtunk mit felhozni a bugyuta amerikai divat ellen. Az országban, ahol a kanyarokat csak bizonyos régiókban, kísérleti jelleggel tartják, kialakult egy divatirányzat, ami az egyenes sprinteléseknek…..
Még hogy nem lehet parkolni a Belvárosban? Ugyan már! Csak kreatívan kell csinálni. Úgy, mint ahogy az a Járókelő.hu fotósorozatán látható. A bejárat előtti helyet szépen lefoglalják négy kamumotorral és amikor kell, a bankvezető (vagy sofőrje) odacsörög, hogy el lehet tolni a…..
Sokan és sokszor vitáztak már arról, hogy szabad-e gyereket motoron szállítani. A törvény megengedni, amennyiben eléri a lábtartót, sőt, léteznek fixen felszerelhető motoros gyerekülések is. A japánban készült videó megnézése után mi is elbizonytalanodtunk – rossz nézni,…..
Kedves Filmrajongók! A nagy sikerre való tekintettel új évi ajándékként meghosszabbítottuk a Bluray blog Születésnapi Filmvadászatának harmadik játékát, a FilmFestést. A játékra 2013. január 20-a éjfélig fogadunk el megfejtéseket!!! A Blu-ray Blog „Születésnapi…..
Vannak úgynevezett értékeket közvetítő műsorok, és most nem azokra gondolunk, amiket a kinyúlt garbónyakba motyogó professzorok néznek hajnal kettőkor a köztévén, hanem mondjuk a XXI. századra, vagy az On the Spotra, és vannak olyanok, amik szimplán csak szórakoztatni akarnak,…..
Így nyerj Mikulás Rallye nevezést! Hogy mi?! A Citroen 2013-as felállása. Azaz egészen pontosan a Citroen Total Adu Dhabi World Rally Team.  Talán rövidítve még hülyébben néz ki, mint hosszan kiírva. A lényeg, hogy a Mikulás elhozta a Citroen és Abu Dzabi házasság hivatalos…..
Sokat nem fűznék hozzá az alábbi videóhoz. Ha valaki nincs hozzászokva, hogy a motorjáról oldaldobozok lógnak két oldalra, ismételgesse az első pár napban: széles vagyok, széles vagyok. Én már fél éve használtam a rendőr Kawát, mikor sorok közti lavírozáskor megkaristoltam a…..
  Ma este tízkor indul a Discovery Channel új sorozata, a Hogyan találtuk fel a világot? Ehhez kapcsolódóan játszunk egyet az Urbanistán. Az ötrészes sorozat minden részében egy-egy meghatározó találmányt ismerhettek meg. Az első rész a felhőkarcolókról szól,…..
Edd China 2012.11.22 03:29:43
Edd China 2012.11.24 00:48:12
@~dá~: igyekszem nem elmulasztani! Várom a játékot én is!
Zsolt nem adja fel egykönnyen. Négy napon keresztül harcolt a Marina parti konditerem ügyfélszolgálatos trolljával emailben, aki egyre durvábban szólongatott be neki egy teljesen hétköznapi kérdés megválaszolása helyett: Alábbi levelet az adatvédelmi okokból szükséges…..
Amióta PWRacing Ákinál regenerálódik az Időnként Kissé Elátkozottnak Tűnő Datsun 260Z, aka Hangyász, azóta olyan, mintha én egy közel fénysebességgel távolodó űrhajóról szemlélném a dolgokat. Míg nálam egyet rebben a másodpercmutató, Baksán elkészül egy fél…..
V10 / 5.733 cm3 / 650 PS / 630 Nm / 0 - 100 km/h: 3,7 s / 0 - 200 km/h: 9,7 s / Vmax: 335 km/h (klikkelj a nagyobb képekért) ..
Mármint az a hülye, akiket a trashblogok (update: sikerült) annyira szeretnek: a szánalmas, kelet-ázsiai hülye, aki a robogóján szállítja az egész családját, a bejárati ajtó keretét, vagy egy fejős kecskét.  Én még nem tartok a kecskénél, de valószínűleg csak mert…..
Edd China 2012.05.19 02:28:22
@bakter123:
:D:D:D:D Ez jó volt, nekem átjött :D:D:D:D