Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agi.kovacs11

120 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vagyok önmagam. Nem érzem magam jól a bőrömben, teljesen el vagyok keseredve. Szeretek valakit, akivel lassan 4 éve vagyok kapcsolatban, de még nem éltünk eddig együtt soha, ritkán találkozunk, szeretjük egymást, gyűlöljük egymást, szerelmeskedünk, veszekszünk. Mintha már…..
Kedves Olvasóim!  Ha egy hasonló lélegzetvételű dolog érdekelne titeket, mint a blogom, akkor most már a Facebookon elérhetitek!  Az oldal szárstílusokkal, utcai divattal, cipőkkel, táskákkal és minden női dologgal foglalkozik. Nézzétek meg minél többen!…..
A H&M kollekciójában megtalálhatjátok ezeket a csodás 'kis feketéket", melyekben tündökölhettek egy egy rendezvényen, vagy buliban. Már csak a megfelelő kiegészítők hiányonznak hozzájuk! Nektek melyik tetszik a legjobban?  ..
Mind azt sokan tudjátok, a híres énekes, Bruno Mars ma koncertet ad Budapesten a Papp László Sportarénában.  Az énekes nagy rajongótábornak örvend szerte a világon, Magyarországon is rengetegen szeretik szívhez szóló dalait, könnyed stílusát. Sok rajongó, köztük én is,…..
Ági szépségblogja Napi Outfit 2013.11.07 11:58:10
A mai nap szettje iagzán csajos, őszi színekben gazdag összeállítás. A legjobb példa arra, hogyan dogjunk fel egy farmer-pulcsi outfitet.  Hasonó darabokat itt találtok:  Kabát: Bershka / H&M Pulcsi: New Yorker Táska: Pull & Bear Csizma: Deichmann Óra: Six Sál:…..
Ági szépségblogja Kabát trendek 2013.11.07 11:54:47
Kis szünet után visszatértem a blogoláshoz és mi lenne a legjobb téma mint a 2013-as kabát divat. Az ősznek lassan vége szakad és beköszönt a tél, eljön a "kabátos" időszak. Szemezgessük hát végig, hogy milyen kabátok trendik idén. Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy…..
Ági szépségblogja Napi Outfit 2013.11.06 20:12:39
A mai nap szettje egy igen sportos csajos kombináció. A szűk jeggingget ha hosszú bő pulcsival kombinálod, sosem lőhetsz mellé. Viseld Converssel, vagy balerinával, most tél közeledtével pedig csizmával is. Ehhez hasonló darabok itt: Cipő: Converse Jegging: C&A Táska: New…..
Mint minden nyáron, most is beköszönt az esküvőszezon. Májustól egészen szeptemberig sokan összekötik az életüket és mint tudjuk, a nők életében ez egy nagyon nagyon fontos nap, ezért most hoztam nektek egy összeállítást, melyben megleshetitek a legszebb menyasszonyi ruhákat,…..
Ági szépségblogja 2013.06.07 17:52:58
A mai nap szettje púdrees árnyalatokban gazdag, csinos nyárias összeállítás. A virágmintás leggingsek most nagyon menők, viseljétek őket hosszított, egyszínű felsővel, ami mindenképpen fedje a feneket, vivel a leggings még mindig nem nadrág!  A blézer helyett farmer kabát, vagy…..
Palvin Barbara idén is tündökölt a cannes-i filmfesztuválon, bár nekem a tavalyi sminkje melyet a rendezvényen viselt, jobban megfogott, ezért is hoztam el nektek.  A sminkalap és az alapozó felvitele után nagyon vékony tusvonalat kell húzni az alsó szemhéjra és a felsőre. Ennek…..
Ági szépségblogja Napi Outfit 2013.05.30 14:32:16
A mai nap szetjjét Rihanna ihlette. Az éneskenő stílusa kifogástalan, most is remekül válaszott összeállítást és megmutatja mindenkinek, hogy pulcsiban is lehet elegáns és divatos.  Hasonló darabok itt:  Cipő: Deichmann Nadrág: Tally Weijl Pulcsi: H&M Nyaklánc:…..
A cannes-i filmfesztivál divatbakijairól ha már szó esett, akkor illik megemlíteni a legszebbeket, legjobban öltözött hírességeket is. Most ők következnek! Jessica Biel egy Marchesa ruhában.  Eva Longoria kétszer is jól választott ruhát, leszámítva azt a fekete…..
Egy másik magyar szupermodell is tiszteletét tette Cannes-ban, ő nem más mint Mihalik Enikő.  Szerintetek is csodaszép? ..
Bátran kijelenthetjük, hogy Sharon Stone még 50 felett is borzasztóan dögös. A színésznőt sokan bírálják, mert a képen látható Roberto Cavalli ruhák túl kivágott és a közvélemény szerint neki már nem kellene ilyet viselnie. Mindkát ruhát egy napon viselte. Lehet a két…..
A sztárok általában stylistok segítségével választanak ruhát egy-egy vörös szőnyeges eseményre, de sokszor mellényúlnak. Ez idén sem volt másként, a cannes-i filmfesztivál legszörnyűbb ruhái következnek.  Hölgy nevét sajnos nem tudom, de ebben a ruhában úgy néz ki,…..
Már megírtam korábban a mi magyar topmodellünk, Palvin Barbi hogyan szerepelt idén Cannes-ban. Most nézzük mit viselt még a filmfesztiválon, egy következő bejegyzésben pedig kitérünk az idei extrém narancs sminkjére és a tavalyi cannes-i sminkre is.  Barbi ezt a durva…..
Ági szépségblogja Napi Outfit 2013.05.29 15:52:21
A mai nap szettje ragyogó, akár a napsugár! Az összeállítás pofonegyszerű, ugyanis nem kell más csak egy színes magaderekú szoknya, egy fehér trikó és egy színes balerina. Kiegészítőkkel még jobban fel tudjátok dobni. A összes hasonló darabot a H&M-ben megtaláljátok.…..
Ha ti is imádtátok a Gossip Girl Serena Van der Woodsenjének a szettjeit, akkor most jól figyeljetek!  Blake Lively stílusa kifogástalan, mindig aktuális. Blake nagyon szereti a narancsos árnyalatokat, már többször is láthattuk rajta. Nézzük ezek közül a…..
Ági szépségblogja Napi Outfit 2013.05.23 22:59:45
A mai nap szettje kicsit hűvösebb napokra való, ám így is nagyon csinos. Hasonló darabok itt:  Táska: Tally Weijl Cipő: Deichmann  Pulcsi: Tally Weijl Nadrág: H&M Óra: Paris Hilton ..
Ági szépségblogja Napi Outfit 2013.05.22 15:14:53
A mai nap szettjét Blake Lively inspirálta. A farmer egy menő inggel és színes bőrdzsekivel egy igazi nőies, kényelmes szett. Válasszatok a farmerhez színben illő sálat, vagy táskát!  Cipő: Zara Nadrág: H&M  Kabát: Pull&Bear Táska: H&M Ing: New…..
Palvin Barbara, a legnépszerűbb magyar topmodell is megérkezett a cannes-i filmfesztiválra. A tavalyi szettjéhez képest most fiúsabbra vette öltözékét, a haját is vagányabban viseli. Ami megállapíthatunk, az az, hogy Barbi most is, mint mindig, gyönyörű volt.Nézzük meg hogyan…..
Ági szépségblogja Napi Outfit 2013.05.19 08:30:21
A mai nap szettjét Blake Lively inspirálta. Nagyon trendinek számítanak manapság a mintás nadrágok. Válassz hozzá színben illő selyemtrikót, magassarkút! Készen is van a tökéletes megjelenés.  Hasonló darabok itt:  Cipő: Humanic Nadrág: H&M Táska: H&M Felső:…..
Ági szépségblogja Napi Outfit 2013.05.17 09:01:16
Légy Hófehérke!  A mai nap szettje egy fehér, vagy inkább csontszínekben gazdag összeállítás. Végy egy szűk nadrágot, kombináld egy lenge fazonú inggel, tűrd be a kicsit az inget, hogy látszódjon a nadrág öv része. Dobj fel pár kiegészítőt, viseld balerinával, vagy…..
Emma Watson is megérkezett Cannes-ba és mint mindig, most is tündökölt! Visszafogott stílusához hű maradt, egy  bordó ruhát viselt fekete magassarkúval. A haja és a sminkje is visszafogott volt, nagyon illett a színésznőhöz. Nézzük meg Emma csodaszép…..