Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Álnaív Kispolgár

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát nem sikerült a bravúr! Pedig úgy szorítottam a Puskás akadémista vitézeinek... mind Nemzetünk hősei egytől egyig: Bacelic-Grgic, Castillion, Pajovic, Lopa, mind. (Zsidai gyanús egy picit, de hát ezek mindenütt ott vannak.) Szomorú vasárnapon vagyunk túl, a Nemzet sárba tiprásának másnapján.…..
A múlt vasárnap éppen azon morfondíroztam boltba menés helyett, hogy milyen jó is, hogy 12 csapatosra lett leszűkítve fodbalunk ékköve, a nemzeti bajnokság. Egy. Persze most még nem úgy néz ki, mert elesett például Pécs és Kecskemét, de a jövőben mindez a vidéki fellegvárak…..
Kérném szépen, én azt már a múltkor is megmondtam, hogy nem nagyon értek én ehhez a mai fodballhoz. Persze az Öcsiék idejében még én is kijártam a meccsekre a brigáddal, de hát az egy más világ volt akkor. Emlékszek, hogy még kollektív totószelvényeket is vettünk, és…..
Na mondjuk az sem tegnap volt, amikor én utoljára írtam ide, de hát egyszerűen nem értem rá, kérném tisztelettel, mert folyamatosan a rezsidémonnal kellett harcolnom. Ha nem figyeltem volna oda, akkor a végén még elszedtek volna mindent, de hála az istennek meg tudtam védeni a kis…..
Van amiben egyetértenek a szurkolók. Kérem szépen, én már a múltkor is megmondtam, hogy sem a fodballhoz, sem a nagypolitikához nem értek. Csak annyit tudok, hogy az Albert Flóriék óta már nem érdemes meccsre járni, a fejesek dolgába pedig egy magamfajta kisember amúgy sem…..
Ez igen, le a kalappal! Ugye hogy megmondtam, hogy a zártkapus meccs meghozza a várva várt pozitív változást? Pontosan úgy történt, ahogy megjósoltam, hiába tűnt drasztikusnak a büntetés, most már a klubok is partnerek a rasszizmus elleni ádáz küzdelemben. Köztük is élen…..
Én vagyok az ismét! Mondjuk már elég régen írtam, mert mostanában folyamatosan munkát keresek. Egyelőre még sehogy sem találok, de nincs is ezzel semmi probléma! Nemsokára majd egymillió új munkahelyet létesítenek, és akkor majd már én is biztos sorra kerülök! Addig pedig…..
Melyik NB1-es futballmérkőzésen sikerült megbotlani a legelső lépcsőfokban?..
Végre-valahára komolyan odacsapott az MLSZ ezeknek a fránya rendbontó huligánoknak! Bár bal kezemben partvisnyél van (a fölöttünk lakó gyerek már megint hangosan hallgatja azt a borzalmas sátánista zenebonát, valami Méden Áron nevű süvölvénytől, elrománosodott székely lehet),…..