Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TrollSlayer

0 bejegyzést írt és 424 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
…amelyet nem fogsz elhinni, ha rákattintasz erre a linkre! 1. Görögország PIN-kódja 9858. 2. Kevesebben védték a Thermopülai szorost, mint ahány Forintba egy Euró kerül. 3. Felkerült az eBay-ra az Akropolisz és Rodosz. 4. Gattyán György áruháza majdnem 3000 évvel…..
TrollSlayer 2015.07.02 12:28:18
Hacktion, Első generáció, A hálózat csapdájában, CSI: Cyber - mindegyiken röhögünk a hackelés és számítógépes baszkurálás rémesen kínos, erőltetett ábrázolása miatt. A moziban is van negatív példa elég, nem sorolom, mert minek. A hackelés és a hackerek világának…..
A Fox már korábban bejelentette, hogy foglalkoznak egy újabb 24-évad ötletével, de azt nem mondták a kis hamisak, hogy Kiefer Sutherland maximum lélekben lesz a stábbal, mert JACK BAUER NÉLKÜL JÖN AZ ÚJ ÉVAD. És ráadásul még az a verzió sem jött be, hogy Yvonne Strahovski…..
Meghatározó emlékképek. Mert azért alapszinten mindenkivel előfordulhatott olyan 5-10 évesen, hogy egyelőre nem a szőrös hónaljú, sminkelt, tűsarkú cipős, tupírfrizurás, vörös körmű felnőtt nők (C. C. Catch), hanem inkább a vele egykorúak fogják meg. Persze akkor is voltak…..
Öt meccs, öt győzelem, 11:2-es gólarány, 15 pont, biztos vezetés az aktuális Európa bajnokkal is megerősített C csoportban. A franciaországi Európa bajnokságért folytatott selejtező mérkőzéseken folytatódik a szlovákok szenzációs sorozata! Telt ház a zsolnai stadionban,…..
A vasárnapi zárva tartás sajnos elterelte kissé a figyelmemet arról, hogy az egyik brókerbotrány elterelte a figyelmemet a másik brókermizériáról. De. Felkaptam a fejem arra a hírre, hogy egy börtönviselt közmunkás lett a Quaestor vezérigazgatója. Nem Hírcsárda. Magyarország…..
TrollSlayer 2015.03.26 09:36:36
@CSENDES: Ezentúl keményen spóroló kisemberek vagy keményen szívó kisemberek néven szerepelnek.
A vasárnapi nyitvatartás megszüntetése felrázta a mindennapjainkat, de milyen múltra tekint vissza a magyar élelmiszerkereskedelem? Az első KÖZÉRT 1948-ban, a kommunista hatalomátvételt követően nyitott meg és a Budapest Székesfőváros Községi Élelmiszerárusító Üzemének jogelődjeként működött. A…..
TrollSlayer 2015.03.26 09:31:47
@Void Bunkoid: Óóóó Tényleg azok a darálók, az egész ABC-ben terjedt a kávéillat. Darálás után megütögették a gépet, hogy ne maradjon benne őrlemény. Voltak, akik alulról bele is turkáltak. A régi kasszagépek zakatolása és a darálók hangja adta meg az alapzajt a boltban.
Úgy emlékszem hogy nem is lehetett kapni darát kávét, csak szemeset, vagy ha volt is jóval többe került mint a szemes. A szemes kávé tetején volt egy kis fehér kártyalap szerű kartonlap, azzal söpörték össze a megdarált kávét a daráló aljáról. A sárga, papírzacskós szemes OMNIA-t mindig a saját csomagolásába darálták bele.
Talán még dió- és mákdaráló is volt.

De ne feledkezzünk meg a zacskós tejek mellé kirakott rongyról sem!
Az ugye mindenkinek megvan, hogy a Jobbik tör előre. 2009 óta lehet azon röhögni, hogy Vona és a Jobbik saját magát az aktuálisan soron következő választások potenciális esélyeseként pozicionálja. Persze, a politikai racionalitás szempontjából tökéletesen érthetően. Pontosan…..
TrollSlayer 2015.03.26 09:19:40
@BiG74: Nemzeti Rákellenes Nap :) Bár gondolom a kis náci nem erre gondolt....

1993 óta a Magyar Rák Liga szervezésében tartják a Nemzeti Rákellenes napot dr. Dollinger Gyula sebész, egyetemi tanár szü­le­tés­napján, aki 1902-ben megalakította az első Országos Rákbizottságot.
Egyetértesz ezek többségével? 1. A szabadságot inkább az értékteremtésre való lehetőségként éled meg, nem a másokkal szembeni jogodként arra, hogy ne szóljanak bele az életedbe. 2. A közösségeid sorsa legalább olyan fontos számodra, mint a sajátodé. 3. Az államtól…..
A Between egy olyan kanadai sorozat, amiben egy kisváros lakosságából a 21 éven felüliek mind meghalnak, a kormány meg emiatt szépen karantén alá vonja a területet és int, hogy tessék túlélni. A Netflixen heti (!) sorozatként indul majd májusban, aki kimaradt A bura alatt (egy bura…..
comment:com NapiBori 2015.03.19 13:00:00
A keleti országrészben eső várható. ..
TrollSlayer 2015.03.20 16:15:26
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Hát öreg, irigyelek, h ezt tudod :)
Barna hajú lányok Gianna Michaels 2015.03.18 15:34:00
..
TrollSlayer 2015.03.19 10:24:16
„Vannak dolgok, amelyeket nem szabad megváltoztatni” – érvelt a melegházassággal szemben a nyíltan homoszexuális olasz divattervező pár, Domenico Dolce és Stefano Gabbana az olasz Panorama magazinnak adott interjújában. Kijelentésük vihart kavart, mindkét oldalon. Ebben a…..
TrollSlayer 2015.03.19 09:19:49
@Ad Dio: Házasodhassanak-a a melegek? Minden további nélkül. Nemcsak az életközösség alatt fennálló érdekeik védelméről szól egy házasság, hanem az összetartozás nyilvános vállalásáról, egymás anyagi és erkölcsi támogatásáról is.

"Cél-e hogy egyneműek nevelnek gyermeket? Nem hiszem. Több okból is hátrányosnak tartom a gyermekre nézve." Nem tudom mire gondolsz. Szvsz a gyermekvállalás elméletileg nem kéne tiltani, de a gyakorlat sajnos másképp alakul. Ha vki meleg, saját egyéni döntése h coming out után nyíltan a társadalom elé álljon, megvívja kis és nagy harcait a mindennapokban. Vállalja az ezzel járó negatívumokat is. Ám gyereket a társadalom megölné, – mindenféle értelemben, épp csak fizikailag nem – rászállnának és neki nincsenek meg az önvédelemhez szükséges képességei. Társadalom nem elég érett még ehhez.

BTW ebből a posztból tudtam meg, h a DC két élő, aktív tervezőt takar. Azt hittem a márka olyan kijegecesedett védjegy mint a Chanel :P
TrollSlayer 2015.03.19 09:20:27
@TrollSlayer: DG, még leírni sem tudon :P
TrollSlayer 2015.03.19 10:17:06
@maxval bircaman szerkesztő: Istan szava a szeretetről és megbocsátásról szól. Ezzel az általános tanítással a homofóbia, mint a gyűlölet és a kirekesztés egyik formája hogy fér össze?
Röviddel azután, hogy a miniszterelnök elvállalta az ajkai nyilvános vitát az MSZP elnökével, Tóbiás József visszalépett, ugyanis beszorult a pártszékház egyik vécéjébe és nem tud kijönni. "Többen próbáltuk kinyitni, de úgy néz ki, nagyon beszorult az ajtó a keretbe,…..
Megéreztem, hogy kell adnom egy lökést az MTVA sajtóosztályának ahhoz, hogy elkészüljön a Tökéletes Sajtóközlemény: sikerült a magyar sajtó jelentős része és a szakemberek által is egyöntetűen bukásnak tekintett március 15-i nézettséget kihozni úgy, hogy a naiv olvasók…..
A 80 milliárd forintból gazdálkodó közmédia véletlenül elfelejtette tájékoztatni a lakosságot arról, mekkora pofont kapott Paks2 az Európai Bizottság és az Euratom rosszallása miatt, aminek a tényét ráadásul Giró-Szász András kormányzati kommunikációért felelős…..
"Ne lopjatok többet, mint mi jól esik - mondá az Úr - és megteremté az következmény nélküli vagyonnyilatkozatot az ő igen nagy kegyelméből" Mészáros Lőrinc egy amnéziás félnótás - gondolhatnánk, ha nem tudnánk, hogy az uralkodócsalád nem bízná egy ilyen emberre az…..
Szögezzük le: Orbán mégis azért uralkodhat, mert miközben lassan oszlik a homály, nincs, aki eszközöket adjon ellenében a társadalomnak. A kisebbség a többség megosztottsága és bizonytalanságai révén játszhatja el az összességet. Mától ez másképp lesz. Az ún. baloldal…..
Még 2010-ben a kisebb és az olcsóbb állam ígéretével kezdte meg tevékenységét Orbán Viktor és kormánya. A plebejus és a puritán jelszavakkal hatalomra kerülő Fidesz-KDNP azonban egyáltalán nem tartotta be az ígéretét, sőt a 2014-es országgyűlési választást követően sem…..
TrollSlayer 2015.03.06 16:29:29
@DocBulywood: Pécs ugyan, már Vácon is dübörög a a zorbáni oligarchia.
"A gyáli közvilágítás korszerűsítését is Orbán Ráhel férjének cége végezheti annak ellenére, hogy nem az övék volt a legolcsóbb ajánlat."

hvg.hu/itthon/20150306_Gyalon_a_dragabb_ajanlattal_nyert_tendert
Paczolay Péter vezető alkotmánybíró küldetése lassan véget ér, ő pedig egy beszélgetésen anekdotákba csomagolva kihirdette végrendeletét. WTF?! - nézel most ki a fejedből értetlenül, mint egyszeri akarnok az illiberalizmusodért hülyéző német kancellárra, hogy az ember akinek…..
TrollSlayer 2015.02.06 15:30:57
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150206_Igazabol_ezt_akarta_irni_Bayer_Zsolt_csak

Ameddig engem és cimboráimat (de leginkább engem) fizettél, hogy nyaljuk fényesre üzlettársad seggét, addig jó arc voltál. Most, hogy már nem tűnik annyira üzlettársadnak, és nem akarsz ezért fizetni, szar arc vagy.
"Bayer Zsolt egy geci... Orbán Viktor is egy geci." (Simicska Lajos)   ..
A Microsoft legújabb operációs rendszeréről egészen vad információk szivárogtak ki - íme, ilyen lesz az új Windows! Windows 10 specifikáció - a fontosabb tudnivalók 1. Az új Windows felelős az M0-s fizetővé tételéért. 2. Ha a 10-es Windows forráskódját visszafelé…..
TrollSlayer 2015.01.22 15:06:26
TrollSlayer 2015.01.22 15:07:31