Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tobber

7530 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ..
Tobber életblogja Lelki béke 2024.04.19 14:38:26
Nem lehetek túl okos, életemen át hajkurászom a tudást, a kultúrát, a még kellemes mennyiségű szociális életet, szórakozást, elismerést munkában és persze szülőktől, tanulom az új hobbikat és nyelvet és fejlődöm a meglévőekben, harcolok a rossz genetikámmal. Erre tegnap a terapeutának elmélkedem,…..
Tobber életblogja Napok 2024.04.02 14:22:52
Itt süt a nap és esik. Nagyon szimbolikus. Ismét megköszönöm a leveleiteket, aggódásokat. Ugye mindenki kapott választ? :) Hiszem, hogy akkor is menni kell, ha nem akarom, ezért három pszichológiai előadást kihagytam, DE terápia heti kétszer, egy vagyonért, gyógyszerek, de főleg mindenféle emberi…..
Tobber életblogja Most 2024.03.07 17:56:06
Dupla antidepresszánssal, retard szorongásoldóval egyelőre egészen elviselhető. Az egyedüli programokra nem mentem el, jó a tudat, hogy lenne mit csinálni, ha lenne erőm. De a nyelv megy, a meditációt hivatalosan megtanultuk, heti két krízisterápia pipa, most döbbenek rá, hányszázezer ment el olyan…..
Hajnali háromig gondolkoztam, hogy mégis befejezem. Elképesztően hiányzik Kócos és nincs célom, nincs örömöm. Rámsóztak egy hatalmas munkát, amikor totálisan el vagyok maradva másik 10+-szal ÉS offline feladataim vannak a héten, lelkileg nem bírom. Az éves értékelésemet magamnak 95% körülre lőttem…..
Tobber életblogja Szitu 2024.02.14 17:14:31
Ja, hullámzik, most épp pocsék. Próbálok frontin nélkül meglenni, nehogy hozzászokjak, az antidepresszánst, meg a retard frontinszerűséget persze szedem. Megint nem tudok aludni, nem mentem el a hétfői előadásra meg a tegnapi meditációra, olyan igazságtalanul beszélt velem a főnököm, inkább…..
Tobber életblogja Képekben 2024.02.12 10:19:37
A depresszió képekben. Januárban ennyit gyalogoltam. Ha mentem is valahová, munkába vagy terápiára, csak autóval bírtam, de leginkább a hálószobában kucorogtam. Ez meg a tegnapom. Egyetlen nap. Le kell jönnöm a mobilról, sorozatokról, mondjuk tegnap a politikai posztokat bújtam, izgalmas…..
Tobber életblogja Haladás 2024.02.02 16:32:24
Ha még remekül nem is alszom, meg most épp a düh szakaszában a fenébe kívánom Kócost (azaz ahogyan ezt lerendezte, amennyire értéktelenként kezelt és főleg a susmusoló testvére miatt).   De heti kétszer az irodából dolgozom, ott elsodornak a kollégák. Heti két terápián veszek részt a krízis alatt,…..
Tobber életblogja Six feet under 2024.01.21 16:17:37
Ott vihogtam fel a Sírhant műveken (becsszó vicces sorozat), ahol Claire kiakad Russellre: -I have been through this before. I'm not some nurse who's here to take care of the misfits. ...  ..
Tobber életblogja Hír 2024.01.21 09:21:08
Gondolom, lesz, akinek jó hír, soknapnyi bőgés és szenvedés után döntöttem, hogy ma nem teszem meg.Gyakorlatilag azzal megölném a szüleimet is. Lelkileg, de talán fizikailag is. 79 éves apu és tropa, Anyu 77 és fárad nagyon és még nem is lépett durva szakaszba apu betegsége(i, merthogy van néhány,…..
Tobber életblogja Emailjeitek 2024.01.20 23:10:52
Te jó ég, most találtam meg egy hónappal korábbi emailjeiteket a spamben! Nem tudom, miért tett hirtelen szinte mindenkit oda, éjjel válaszolok. És köszönöm ismét...
PRO   a szeretetnyelve. gondoskodott, aggódott, ölelt, figyelt, sosem bántott, gyümölcsöt kockázott, tenyerén hordozott. kifejezni nem jól tudta, de a tetteiből lejött, mennyire imád   elfogadott ilyen külsővel, belsővel, szép sem vagyok, túl csajszis sem   finom reggeliket…..
Tobber életblogja Örkény 2024.01.19 15:38:24
INFORMÁCIÓ Tizennégy éve ül a kapubejáratban, egy kis tolóablak előtt. Mindössze kétfélét kérdeznek tőle. - Merre vannak a Montex irodái? Erre így válaszol: - Az első emeleten, balra. A második kérdés így szól: - Hol található a Ruggyanta Hulladék Feldolgozó? Amire ő így felel: - Második…..
Tobber életblogja Napi 2024.01.18 15:37:18
Elkezdett hatni az antidepresszáns. Mármint eddig is hatott, a mélypontok az első hetek szedése miatt mélyültek. Általában két hónap alatt áll be, ötödik hétnél tartok.   Nem állítanám, hogy jól vagyok, de robotpilótaként tolom a munkát (lassít a szorongásoldó, de lexarom).   Elkezdtem egy…..
Tobber életblogja Nulla 2024.01.11 15:21:48
Reggel felkeltem, felöltöztem, összepakoltam, kihúztam a hajamat, majd rájöttem, hogy nincsen idegrendszerem a pesti dugóhoz és parkoláshoz és h.o.-ban maradtam.   A pszichológusom rám akarta hívni a mentőket. Szerinte olyan állapotban vagyok, hogy be kell feküdnöm kórházba.   Meggyőztem, hogy…..
Az évet pszichológussal kezdtem, aki segítségével megtaláltam a mostani terapeutámat (aki egy hónap szabin van, de ez meglátszik, ugye.) Depresszió és generalizált szorongás. Nem beszéltem róla Kócosnak. Nyilván látta, hogy nem vagyok már hurráhappy, de rákérdezhetett volna. Gondolom, ezt…..
Tobber életblogja Életjel 2023.12.23 14:17:07
Végtelenül hálás vagyok a leveleitekért, a biztató szavakért. Ugye mindenkinek válaszoltam?? Kócost megkértem, hogy ne jelentkezzen, nem jelentkezett. Lehet, hogy egyébként sem. TCsV közbe akar kavarni, hogy ráír, milyen makacsak vagyunk, de nem látom értelmét. Ha már nem úgy szeret, ha már nem…..
Tobber életblogja K 2023.12.14 21:45:57
Köszönöm a leveleiteket. Nagyon. Nem is tudjátok, mennyit jelentenek. Engedjétek meg, hogy 1-2 nap múlva válaszoljak, nincs erőm..
Tobber életblogja Szakítás 2023.12.11 14:15:51
Nem vagyok jól.   Eddig sem voltam. Aztán még covidos köhögtem, amikor írt Kócos pénteken, hogy itt áll a ház előtt. Utálom a meglepetéseket, tudtam, baj van.   Hogy ő már nem úgy érez, mint régen és alig bírtam kihámozni a bőgéséből, mit akar, rákérdeztem, hogy szakítani?   Hát, akár azt is,…..
Azt meséli Laci, a zöldségesem (mert nyíííílván mindenkivel eldumálgatok), hogy az elmúlt 1-2 évben rohamosan zuhan a vásárlói pszichés állapota.   Türelmetlenek, elégedetlenek, rosszkedvűek. Legutóbb egy nő ordibált vele, hogy miért nincsen magyar eper. November közepén.   Laci diplomatikus…..
Tobber életblogja Minek 2023.11.13 19:01:51
A pszichológusom szerint nagyon szarul vagyok. Mindig is nyitva tartotta a lehetőséget, de most konkrétan megkért, hogy egyeztessek egy pszichiáterrel és kezdjünk el gyógyszerezni, mert nem vagyok jól. Szerintem a stressz, a klimax, meg a hozzá csapódott hormonkezelés cseszi el az életemet, az meg…..
Tobber életblogja 2023.11.03 19:50:16
Közben azért van életem. Meglepően sokat főzök-sütök, mióta air fryerem van.   Kócossal a szokásos, tegnap mondjuk fél nyolckor aludt be, de addig kedves volt (én hajnali egy körül szoktam elaludni, addig kellett csendben maradnom, pedig a csütörtök a takarítónapom).   A macska übercuki és…..
Tobber életblogja Áldott család 2023.11.02 14:56:20
TLDR nem érdemes jónak lenni.   Feláll a szőr a hátamon a családomtól.   Az volt a közmegegyezés, hogy a három, 80 körüli lánytestvére retteg a fenyegetőző nagybácsitól, ezért mindenki utasítsa vissza Nagyika hagyatékát, legyen nagybácsié, mert különben magunkra vonjuk az idegbetegségét. Szokott…..
Tobber életblogja Őszi aprók 2023.10.20 14:31:54
Viszlát Nagyika hagyatéka. Visszautasították a lányok, nem harcolnak az öccsükkel. Összefoglalom az élet lényegét: ha becsületes idióta vagy, akire támaszkodhat a családod, fizeted az adódat, számládat, támogatsz elesett macskákat, jóban vagy az öregekkel az utcádban és próbálsz a társadalmi…..
Tobber életblogja Keserű morzsák 2023.10.17 17:26:12
A cicám anyukája meghalt, beteg lett. 9 évesen még fiatal. És gyönyörű volt…   Amikor a főnök kishölgyét hülyére kíméljük, ezért nekem kell (egy újabb) feladatot megcsinálnom, majd egyik középvezető kijelenti, hogy ő nem adja meg nekem a számokat, mert érzékeny adatok (tíz nem tartotta annak) és…..