Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dna

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor azt olvassa az ember, hogy egy 80 éves író menekültstátuszt kér a világ másik felén, legalább egy pillanat töredékére valószínűleg összeszorul a gyomra. Számomra kétségtelenül ez egy megrázó hír és momentum, annál is inkább, hogy nemrég értekeztem arról, milyen…..
Az egész azzal kezdődött, hogy az Egyenlítő blog megírta, hogy a Tv2 annyit tudott mondani az Educatio 2012 kiállításról, hogy a habos palacsinta fogyott a legjobban a rendezvényen. Pedig történt ott más is. Egyrészt jól fogyott a nutellás palacsinta, másrészt a Hallgatói…..
dna 2012.01.23 17:29:05
@Donum: pont ezt szerettem volna írni én is :)
dna 2012.01.23 17:31:01
@Prussia: Kedves ember lehetsz...
Az ügyészség szerint autóval járni a személyi szabadság része. Megérkeztek az ügyészségtől az első papírok a December 23-ai parlamenti blokád kapcsán. Az ügyészség elutasította a gyanúsítottak panaszát, a szerv szerint fen áll a személyi szabadság megsértése. …a…..
„Most ide kell rakni a hajléktalanokat is? Nem volt még elég balhé?” Óriási indulatokat kavart az Aszódi utcai hajléktalanszálló megnyitása: a helyiek és az akivisták is dühösek. Utóbbiak a ferencvárosi polgármestert is kérdőre vonták, mondván: nem ezt ígérte. A…..
   Ugye, hogy ti is úgy gondoljátok: a magyar nők a legszebbek? Mi igen... Ja, és a L'oreal is, akik ezen inspiráción kiindulva hoztak ki egy új kozmetikumot. Írtunk már róla itt. De akkor még csak az állagáról tudtunk leginkább beszámolni, mert a hatását az idő…..
dna 2011.11.19 17:45:51
A parlament ma este 6 óra tájban elfogadta azt a törvényt, aminek értelmében a hajléktalanság börtönbüntetéssel sújtható. A rendelkezés december 1-től lép hatályba, addig kéne kb 5000 férőhelyet varázsolni Budapesten, hogy a börtönbevonulás mellett legyen más…..
„Ilyen adók mellett nem lehet itt élni, tovább kell lépnünk” - nyilatkozta Orbán Viktor, álláspontja szerint ugyanis Vereckénél csak lassítottunk. Január 1-től hazánk lakossága tovább vándorolhat Ausztria felé, ezzel végre elfoglalhatjuk az Európában minket illető…..
Az ezotéria egyik legnagyobb hazai terjesztője, az Édesvíz Kiadó kiadta egy amerikai (nem)gyógyító, Eric Pearl könyvét, melynek címe: Kapcsolatteremtő gyógyítás. De hogy ne csak a könyvön keresztül ismerkedhessenek meg a magyar olvasók a (nem)gyógyításnak ezzel a fajtájával, meg is hívták…..
Én biztos vagyok benne, hogy ha az Elmü kölföldi tulajdonosai adott esetben tényleg bűnösen szerzett extraprofitot talicskáznak is ki az országból, akkor azt pont nem az ügyfélszolgálatosok bérén spórolták meg. De Edit története jól mutatja, hogy ha az embert ok nélkül…..
Kedves Munkahelyi Terror! Felháborító dolog történt velem a legutóbbi állásinterjún. Egy elég komoly céghez jelentkeztem egy középvezetői állásra, kellő ambícióval és több mint 10 éves hasonló munkakörben töltött tapasztalattal. Negyed órával a megbeszélt interjú…..
Lehetett sejteni, de most már biztos, hogy a Faith No More 1997 után idén ismét a Sziget vendége lesz, úgyhogy akik eddig is önfeledten örültek az újjáalakulásuknak, most már akár táncot is járhatnak miatta. Aztán a világ egyik legnépszerűbb alter rock zenekara, a…..
Ritka szerencsésen estek egybe az akciók csütörtökön, egyszerre árulták a fanszőrzetes csirkecombot és a zöld pörkölthúst. Aki a harmadik specialitásra is kiváncsi, alant kielégítheti a vágyait, ott olvasható Kis Balázs vonatkozó levele is.Kedves környékbeli Barátaim,…..
dna 2009.01.30 12:53:50
@Gumidomino:
Chyawanprast :)
dna 2009.01.30 13:04:13
@Konzervatív0:
igen ez tény, ezért vagyunk rákényszerítve, hogy táplálékkiegészítőket szedjünk, mert ez a hatalmas "fejlettség" amit az emberi társadalom elért oda jutatta a bolygót, hogy nem tudsz olyan élelmiszert termeszteni amiben lenne még egy csekély vitamin és ásványi anyag tartalom is...
Olajmezőt találtak az Alföldön? Aranybánya nyílt a Bakonyban? Lobbizórobotot fejlesztettek ki a Műegyetemen? Nem tudunk róla, ennek ellenére a héten a sajtó elkezdett foglalkozni azzal, hogy hol is legyen a budapesti olimpia helyszíne. Most egy picit felejtsük el, hogy láttuk a…..
Történt pedig, hogy a hétvégén a boltban szupermarketben megláttam a Szentkirályi cég (megérdemlik, hogy idekerüljön a nevük) citromos-mentás ásványvizét. Ugyan kissé furcsának találtam ezt a kombinációt, de úgy voltam vele, hogy a citromos ásványvíz az jó, a mentás csoki…..
bulvártér A Tereskova-jelenség 2008.03.28 13:32:00
Újabb Botrányos Fábry-show-ról tudósít a Blikk. Nem értem a meglepetést, hiszen a sóder évek óta kiválóan alkalmmazza a műbalhét mint hatékony és ingyenes reklámeszközt (a tavaly őszi  bazinagy cigánybotrányról itt is olvashattak (A kivágott Fábry-monológ),…..
A Homár nem érti, a netbankból kinyomtatott számlakivonat miért nem volt jó, de naiv ügyfelünk mindenképpen személyesen szeretett volna az OTP-ből egy nyomtatást. Nem is olyan egyszerű ez: Viszonylag ritkán fordul elő, hogy egy bank nem hajlandó az ügyfélnek a saját…..
Hóbelevanc Jézus és a nyúl 2008.03.21 09:20:00
A világ magát kereszténynek valló része elérkezett az egyik legkiemelkedőbb ünnepéhez, amely ünnepkörhöz hozzátartozik a Jézus haláláról és feltámadásáról történő megemlékezés. Ennek kiemelkedő napja lett a húsvét. Tekintsünk most bele ebbe az ünneplésbe, és tegyük…..
dna 2008.03.21 10:33:42
1
Hat hét szitkozódással, elvonási tünetekkel és feszült műsorújság-lapozgatással töltött hét után eljött végre a nagy nap, és ma 21 órától a TV2 kegyeskedik folytatni a január legvégétől jegelt Született feleségeket. Akiknek a csatorna reményei szerint hős amazonokként…..
Tudta, hogy a monitorja mögött lakik egy kedves ki mopsz, aki lelkes nyelvcsapásokkal bármikor szívesen megtisztítja a számítógép felületét? Ha nem hiszi, de látni szeretné, kattintson erre a linkre. Ha hiszi, akkor is. A fantasztikus találat Ildy nevéhez fűződik, köszönjük...
dna 2008.02.25 17:50:30
Hóbelevanc Láttál már magyart? 2008.02.22 09:05:13
Brüsszelben hétvégén koncertet ad a népszerű Vlaams Rádiózenekar, akik elismert művészek hazájukban. Különös apropója a hétvégi koncertnek, hogy magyar est lesz, Bartók és Ligeti műveket játszanak. A koncert célja egyben az olyan kisebb európai országok népszerűsítése,…..
Kampány a jó ízlés határán túl avagy a népszavazás mint agymosottak tevékenysége Írtam már többször az ellenkampányról és a népszavazásról. Ami most írásra készetett, az az, hogy az a bizonyos hirdetés immár nemcsak a tv-ben, hanem a metró területén elhelyezett plakáton…..
Itt az alkalom, hogy a Zugügyvéd olvasói is véleményezzék az új Btk. paragrafusokat. A Zugügyvédnek is a büntetendő testmozdulatok körülírása ragadta meg legjobban a képzeletét. Szia Zugügyvéd,Akkor ezt most mégis hogyan gondolták? Ha azt mondom/írom, hogy "idióta…..
Még 2 év, amíg Günther von Hagens hatalmas műbortány közepette elhozza vicces pózokba merevített hullaszobrait Debrecenbe, úgyhogy a konzervált dolgok rajongónak küldjük addig Lisa Black farmját, ahol a kitömött állatok órabelsőséggel alakultak kiborgokká. Az első széria az…..