Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ebronit

156 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A perui Y&R kreatívjai egy furcsa megoldással használtak ki egy kínálkozó lehetőséget, és nulla médiaköltéssel, mégis a legjobb célzással jutattak el egy reklámüzenetet a célcsoporthoz. Hogyan? Peruban, akárcsak nálunk, azok, akik azonnal látni szeretnék az amerikai…..
ebronit 2013.06.15 17:37:29
@dr. Kóser Malac: "csak a buzik érdeklik őket, hiszen nagyobb a vásárlóerejük... :)"

Igen, ezt már megmondta Novák Előd is: "tudjuk jól, hogy ezeknek az embereknek értelemszerűen családjuk nincsen, így rendkívül sok szabadidejük marad és rendkívül sok pénzük is, hiszen nem kell a családjukra, gyermeknevelésükre költeniük"
Még le is lassítanak a kocsival, hogy kell-e segítség, de a tag leinti őket, hogy majd ők megoldják. Kutyák: 1 Macskák: 0..
ebronit Éneklő pinák 2013.06.13 20:17:05
Semmi más nem lesz, mint amit a cím ígér, szóval csak az kattintson, aki. :-) Itt meg ugyan ennek a témának egy régebbi feldolgozása. ..
Hanem egy Crobin nevű rendező, akire valószínűleg nagy hatással volt David Lynch. Itt meg lehet nézni a többi filmjét: cargocollective.com/crobin..
Úgy sejtem több drogot tartalmazott a szervezete, mint házibuliban az LMFAO énekesének, amikor úgy döntött nekiáll egy szál semmiben zaklatni a járókelőket, meg ugrálni a San Francisco vonatállomás berendezésein. Az utóbbit amúgy nagyon szépen csinálta, egészen…..
Nagyszerű belga újságcikket fordított le angolra egy reddit tag, hadd okuljon belőle mindenki. A Belgiumban élő Bertha 90-ik születésnapjára 90 rekesz sört kapott ajándékba a családjától. 17 éves kora óta minden nap megiszik 16 üveggel a belga Jupilers 5,2%-os…..
ebronit Baszd meg az iPaded! 2013.06.12 09:45:22
Én meg tegnap még azon huhogtam, hogy nem is történt semmi fejlesztés, csak megváltozott pár ikonok színe, erre tessék! Itt az igazi innováció! VIA..
ebronit Zabáló tengerimalacok 2013.06.12 00:16:14
Lehetetlen megunni ezt a gifet. Nem is tudom, hogy az arckifejezésük tetszik jobban (kábé két táplálkozásra kifejlesztett robot), vagy inkább a vége, amikor úgy néz ki, mintha kiköpnék a cumót és kezdenék előröl. Itt meg az oda-vissza változat. Ez meg azt hiszem az…..
A blogbejegyzés, ami a legszebben bemutatja a témát, az mindenképpen ez. Ugye az történt, hogy egy szerencsés kiválasztott, hamarabb megpillanthatta az iOS 7 ikonokat, mint egy átlag halandó, megrajzoltatta őket egy profi grafikussal, föltette az internetre, ezt megírták a…..
Egy YouTube komment szerint, Kína déli részein környezetvédelmi okokból engedélyezték a be nem jegyzett elektromos járművek használatát. A legtöbben elektromos robogót vásárolnak, de néhányan inkább építenek maguknak valami egyedit. Például egy fotelautót. VIA..
Érdekes és kissé zavarba ejtő Kickstarter projekt indult: a mérnökökből és tudósokból álló Backyard Brains által feltalált szerkezetet egy csótányra építve átvehetjük felette az uralmat, és a telefonunkon lévő programmal irányíthatjuk. A csótányok a fejükön lévő két…..
Ha valaki esetleg nem tudná: Skywhale névre hallgat, és Ausztrália fővárosának 100. évfordulójára készült. Nehéz betelni fenséges látványával, csodálatos lehet élőben látni, ahogy végighömpölyög az égen, mindentudó mosollyal az…..
ebronit Thaiföldi faszbarlang 2013.06.09 19:59:54
A legenda szerint egy helyi halász helyezett el először egy faragott péniszt a Phra Nang barlangban, felajánlva egy istennőnek. Bejött neki a dolog, aznap különösen jó lett a fogás. Innentől kezdve egyre többen kezdtek el különböző méretű hímtagokat behordani, hamarosan ki is…..
Na jó, igazából nem is Csubakka fénykardját, hanem a Csubakkát játszó színész, Peter Mayhew fénykardnak kinéző sétapálcáját akarták elvenni, amikor a denveri Comic Con fesztiválról szeretett volna hazarepülni Texasba. A biztonsági őrök fegyvernek nézték a…..
Az evezőhalat (Regalecus glesne) már 1772-ben ismertette egy norvég biológus, de először a saját élőhelyén csak 2008-ban sikerült lefilmezni. Addig csak partra sodródott elpusztult, vagy haldokló példányokat találtak. Az evezőhal a leghosszabb a csontos halak között: 11 méterre…..
ohnotheydidnt.livejournal.com Deryck Whibley csütörtök este jelent meg egy Tom Petty koncerten, ott készültek róla ezek a megrázó képek. Szó szerint eltörpül barátnője, Ariana Cooper mellett, aki még dob egy lapáttal a mértkülönbségre, azokkal az irtózatos cipőkkel. Emellett…..
Az io9 számolt be David Neevel világmegváltó találmányról. A gépezet beindításához elég benyomnunk egy nagy piros gombot, és nemcsak egy sima rajzolt-pénisszel örvendeztet meg minket, de képes magát a szót is leírni: PENIS. (Remélhetőleg készül már a magyarított…..
Remek instagram egy sündisznóról, akit a gazdája mindenhova magával cipel: tengerpartra, sivatagba, hóemberhez, tüntetésre. Oregon, Arcadia part Oregon, Arcadia part Fürdetés Washington, Snoqualmie vízesés Washington, Seattle Oregon, Sandy River Oregon, Portland – Biddy se…..
A videót a mindenféle digitális trükkökkel foglalkozó Luca Agnani készítette. Az festményeket eredeti formájukban itt lehet végignézni...
ebronit Tetris nyomtató 2013.06.06 10:43:30
Michael Birken mindig is imádta a régi játékokat, és ez az imádat gyakran elképesztő alkotásokban nyilvánult meg, például amikor közel egy évig készített, kizárólag post-it tapaszokból egy kétperces animációt. Most pedig egy algoritmust írt, ami úgy játszik a…..
i.imgur.com No, nem mintha rossz képet is lehetne készíteni erről az állatról. Valószínűleg olyan 60 millió évvel ezelőtt tértek át őseik átmenetileg a nappali életmódra. Ennek következtében elvesztették az éjszakai állatok szemére jellemző fényvisszaverő réteget.…..
ebronit Ehető ánusz 2013.06.04 23:26:03
Angol csokikészítők alkották meg ezt az íncsiklandozó édességet minőségi belga csokoládéból, kizárólag természetes anyagok felhasználásával – bármennyire is hihetetlennek tűnik – egy igazi seggmodell közreműködésével! Készül étcsokoládéból, tejcsokoládéból és…..
A Trónok harca legutóbbi része rendesen összetörte a nézőket, itt van pár Tumblr reakció. Nyilván…..
Akik olvasták a könyvet, és akik nem. Én mondjuk olvastam a könyvet, de még így is basszameg volt. Itt meg az amerikai vetítés utáni reakciók gyűjteménye. Akik tudják, hogy mi fog jönni, kamerázzák azokat az embereket, akik még nem tudják, hogy mi fog jönni. Amúgy a…..
A svédországi Sandra 2008 óta vezeti szépészeti blogját. Kábé fele-fele arányban vannak rajta az elképesztően durva és a szép-szép, de azért az utcára ne menj ki vele sminkek. Persze nagy részük nem is hétköznapi használatra van, saját elmondása szerint csak a móka…..