Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krinyo76

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Ferrarik utánozására már számos példát láthattunk. Mind csak árnyéka az eredetinek. Egy maláj illetőségű fiatalember pedig nem volt rest megépíteni a saját Ferrariját. A siker? Garantált. Az orra leginkább Enzo.. Hátrafelé pedig egyre szögletesebb.. Mígnem a farrész…..
Fekete autó a havas környezetben - enyhén feltűnő. A budapesti flaszteron pedig ki is lehet szúrni, pláne, ha az úgy néz ki, mint az alábbi, Kőbájker kolléga által fényképezett Calibra. Mintha már láttunk volna pár ilyet. Nagyfogantyú, gyorsítócsík, lekszász. Bújjunk…..
A képen látható Chevrolet Monzán, vagy ahogy felénk ismeretes, Opel Asconán a szárnyat tartó muszklis emberek minden bizonnyal az izomautóságra utaló múltat szeretnék bemutatni.Sikerült. ..
Jajj,de csúnya! Kék már az ég 2013.04.12 07:26:00
Kék ez a Hyundai Coupé is. Gyári formájában sem sikerült a legszebbre, ám a tuninggal csak rontottak rajta. Úgy tűnik, a dupla szárny menő. Knájtrájder kormány. A többi pedig jön magától. Természetesen van nagyhifink is...
Jajj,de csúnya! Varsó-Bamako? 2013.04.11 13:58:00
Simán. Egy ilyen alapossággal felkészített FSO Polonezzel bármikor. Mi kellhet ennél több? Beömlők, tikrács, hatszáz kilowattnyi ködlámpa, dupla szárny. A krómívek az összképet megdobják, kétség sem fér hozzá. A beltérben lévő műszerezettség valamint a szenzorok…..
Az eső esik, a Forma-1 áll, piros zászló, de ez ne szegje kedvünket, álljon itt egy jó, ízes maláj sajátosságú tuning. Hölgyeim és uraim, ő itt a Perodua Kancil. Hókotrás biztosítva. Kidörgő, de szó szerint. Azért a szárny is alkalmas egy felszállásra. A cockpit sem…..
Jajj,de csúnya! Megint harakiri 2012.04.05 09:05:00
Szegény japánokat már sajnálom. Egy-két autójukból olyan átalakítások születnek, hogy már nekik is fáj. Legalábbis nehezen tudom elképzelni azt, hogy ezt ők is szemrebbenés nélkül nézik. Amolyan kicsit harlemi beütése van. Ez a szárny mindent visz. A lökösről nem is…..
Krinyo76 2013.04.04 19:12:51
Mivel gyárilag nem létezett ilyen, emberünk úgy gondolta, hogy csinál egyet magának.Ez a far talán valami Cadillacen volt eredetileg, ha jól gondolom.A fotókat porschénak köszönöm!..
Kolléga, rbalint88 küldte. Szavak nincsenek...
A helyi tuning szokásoknak alávetve. Egy kicsit Star Wars-osra sikeredett, de nézzük el nekik. Nem tudom, a tetőn lévő szélterelő milyen célt szolgál a fogyasztás növelésén kívül. Rácser. Csillagok, Mercedes jelvények, csavartküszöb. Fantasztikus...
Jajj,de csúnya! Az ír harcos 2012.02.13 12:01:21
A szigetországban valami érdekes kór terjedhet, mert nem ez az első alaposan átalakított gépes, amely a blog hasábjain szerepel. Tetézi a dolgot, hogy az eddigiekkel ellentétben ezt az ügyeletes írországi közvetítőnk, Garp lőtte. Eskuszom eletveszelyben voltam ma. Felre nyeltem a…..
Jajj,de csúnya! Kadett Ghia? 2012.02.14 15:29:51
A bolgároknál minden megtörténhet.Elég madmax.Már ami a bizonyos részleteket illeti...
Jajj,de csúnya! Ka-tasztrófa 2012.02.16 10:22:52
Fordék legkisebb próbálkozása, a Ka kerül ma terítékre. Cápauszony antennát ilyen helyen még nem láttam. A kiflilámpa sem igazán a kedvenc. Az első pilácsokról nem is beszélve...
Mi lenne, ha őt: ..meg őt: K E R E S Z T E Z N É N K ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Igen, kitalálhatták rendszeres olvasóink, egy újabb borzasztó műremek kerül ide, még…..
Krinyo76 2013.04.04 18:46:22
Jajj,de csúnya! Bertone sír 2012.02.27 18:11:23
Spanyol tuning, Maxi Tuning magazin. A kettő eleve nem sugall jó előérzetet, pláne, hogyha megpillantjuk az X-Tomi által küldött Astra Coupét.Aventador revival.Ívek, domborulatok, hullámok.Lekszász lámpa, sárga fóliával. Diffúzor, nagy szárny, orrhajtáshoz kell.Beltérből sem…..
Nincs új a nap alatt, ha azt mondom, hogy a Fiat és a Suzuki egy-egy közös szálat életben tart, az SX-4 - Sedici párosra gondolva.De a Swift-Punto (hívjuk ezentúl Swuntonak) kettős tudtommal nem volt a projekt része. Viszont, hála a magyar találékonyságnak, ezt is megélhettük, hogy…..
Jajj,de csúnya! Ultimate G1 2012.03.02 10:46:00
Robi talált egy olyan egyes Golfot, amire már jó ideje nem volt példa. Minden megvan rajta, ami az alacsony költségvetésű és az ehhez egyenesen arányos színvonallal megáldott autókon megtalálható. Hajjajjajj! Teljes kavalkád! Hátul annyira nem zavaros a helyzet, ellenben a fekete…..
Jajj,de csúnya! Made in Hungária 2012.03.03 11:01:00
Az alábbiakban hat, tipikusan a magyar tuninghagyományoknak megfelelően módosított vasat küldünk a hasábokra. Artúrkirály nem aprózta el, az egyik közösségi oldalon indított pályázatnál találta ezeket a gépeket: Hótoló, hátul?Ennél pedig elöl..Kicsi a bors, de erősnek…..
Jajj,de csúnya! Predator 2012.03.06 08:25:00
Tud ám veszélyes is lenni a címben említett kreálmány, de nem abban az esetben, ha ezt egy Vectran hajtják végre. Kopoltyúk. A pillanat, amikor kiszúrsz a parkolóban egy JDCS-t: Felbecsülhetetlen. A nagy szárny biztos, hogy szükséges. A küszöb meg kilépő. Felninél a…..
Jajj,de csúnya! Sütőbe vele! 2012.03.07 08:32:00
A lengyel R19-esen úgyis annyi az alufólia, akár egy fedett tepsiként is hasznosíthatjuk. Szavak nincsenek. Hátulra is jutott. Nem tudom, mi volt az alapkoncepció. Kicsit túlzásba vitte. Mintha hibázna valami. Csak úgy csillog...