Regisztráció Blogot indítok
Adatok
f o n t a

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemcsak Brüsszelből, hanem úgy tűnik Strasbourgból is nagyon figyelik az Orbán-kormány ténykedését: legalábbis erre (is) enged következtetni a tény, hogy az Európai Emberi Jogi Bíróság rekordgyorsasággal tárgyalhatja a Kétfarkú Kutya Párt  panaszát. A Bozótharcnak nyilatkozott egy az ügyre rálátó,…..
f o n t a 2017.01.31 20:44:17
@nick papagiorgo: akkor lenne igazad, ha össze lehetne kötni a lefényképezett szavazólapot a választópolgárral. az app viszont teljesen anonim, nem lehet megállapítani a feltöltő személyazonosságát, ezért is törölték el az egyik vádpontot és mérsékelték a büntetést. A harc most már csak azon megy, hogy jogom van-e egy manipulatív, értelmetlen kérdésre érvénytelenül szavazni, magyarul jelezni, hogy nem lustaságból nem élek a szavazati jogommal, hanem nem értek egyet a kérdésfeltevéssel.

egyébként behúzom az x-et sótlan bélára, lefotózom a szavazólapot majd az összes többi jelöltet is beikszelem, fotózás után.
f o n t a 2017.01.31 20:46:58
@dunántúli gyerek: most csak a kormányoldal utasíthatja a közmunkásokat szervezetten az ellenzéki plakátok letépésére. mennyivel jobb ez így.
f o n t a 2017.02.01 22:34:47
@nick papagiorgo: én tökéletesen értem az aggályaidat, te nem érted az appot. nem arról van szó, hogy lefényképezed a szavazólapot, és azt valami regisztrációval közzéteszed. a kép azonosító (email, nicknév, bármi) nélkül kerül a többi közé, ahonnan ugyan megoszthatod akár úgy is, hogy a a tied - de vagy tiéd, vagy nem, nem köthető senkihez.
Az új nemzeti burzsoázia tagjai közül a legtöbben identitás-hiányuk következtében viselkedési minta hiányban is szenvednek, így azután a legrosszabb hagyományokat követve, régi dzsentrik módjára bánnak  a „pórnéppel. Legújabb példa erre Tiborcz István tegnap éjjel óta taxis körökben keringő…..
Megtalálta a rendőrség a japán világutazó Budapesten ellopott kerékpárját szombat délelőtt. András Tamás rendőr főhadnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese elmondta: a kerékpárt egy XVII. kerületi piacon találták meg szombat…..
f o n t a 2014.01.25 23:12:49
@McKinney: Az én biciklimet is ellopták a földszinti zárt tárolóból. De itt többről van szó: a jó hírünkről.Nagyon örülök, hogy előkerült a bicikli, a pénzből meg csapni kéne a tiszteletére egy nagy bulit, amire mindenki elmehetne, aki részt vett a keresésben/adományozott, stb. Hadd lássa, milyen az a magyaros vendégszeretet.

Még jól is jöhetnénk ki az eestből, az ország hírnevét illetően.
Sándor szerint a belvárosi közértben rájöhettek, hogy úgyis mindent elvisznek a turisták, ezért aztán nem szelektálják ki, az elhunyt tejtermékeket és kenyereket a polcokról. Ő már többször vitt haza, aztán vissza 2-3 napos vagy lejárt cuccot. Legutóbbi visszavitt kenyere miatt…..
f o n t a 2013.11.15 19:35:51
@ColT: őket nem ellenőrzi sem az ÁNTSZ, sem a NAV. Legendák köröznek arról, hogyan bánnak a munkavállalóikkal...

Engem a hétvégén akartak átvágni 150 forinttal. A boltban akciósnak hirdetett termék a pénztárnál már teljes áron került beütésre. A pénztáros ellentmondást nem tűrő hangon közölte velem, hogy neki annyiért kell adnia az árut, amennyiért a gép hozza. KÖzöltem vele, hogy nem, annyiért, amennyiért a boltban ki van rakva. Pechjére kereskedelmi ismereteket tanítok egy szakiskolában... A végén hívnom kellett az üzletvezetőt, és személyesen megmutatni neki, honnan vettem el a terméket és hol van az árcédula. Én már május óta bojkottálom őket, azóta tán kétszer tévedtem be hozzájuk, mert nem akartam az ebédhez hiányzó 1-2 cuccért a város másik felén lévő intersparba vagy lidlbe menni (ez a legközelebbi üzlet), de mindig történik valami hasonló. Érzik, hogy náluk nem olyan szigorú az ellenőrzés.

Az élelmiszervásárlás bizalmi kérdés. Éppen ezért nem vásároklok pl. tőkehúst se a tescoban, se a CBA-ban.
Számos korábbi próbálkozás után elkészült a fidesz-magyar értelmező szótár, amely segít az átlagpolgároknak eligazodni a kormánypárt sajátos nyelvezetében, ugyanakkor bonyolultnak tűnő kifejezések értelmezésében is támpontot nyújt.     Írjon be egy szót…..
f o n t a 2013.10.23 15:56:19
@prometheus_X: már megbocsika, de milyen köztisztviselőt kapsz te manapság 2%-ért? A piaci nyilvános WC üzemeltetését se...
f o n t a 2013.10.23 15:56:51
@prometheus_X: már megbocsika, de milyen köztisztviselőt kapsz te manapság 2%-ért? A piaci nyilvános WC üzemeltetését se...
A mai napon a magyar állam végérvényesen kiírja magát a demokratikus társadalmak sorából. 2013. október 15-ével ugyanis életbe lép a szabálysértési törvény módosítása, amely immár alaptörvényi felhatalmazással bünteti a szegénység egyik legszélsőségesebb megnyilvánulását, a hajléktalanságot. A ma…..
f o n t a 2013.10.16 13:29:46
@Pancho74: 89 előtt csak az nem dolgozott, aki nem akart - legfeljebb nem olyan munkakörben, amit szeretett volna. Sőt, hajléktalan is csak az volt, aki semmilyen normát nem volt hajlandó betartani, ugyanis mindenkinek lehetősége volt olyan állást vállalni, ahol munkásszállón tudott lakni.

Amint az első olyan munkanélküliek megjelentek, akik akaratuk ellenére nem találtak állást, azonnal kivezették a KMK-t, 89-ben már nem létezett.
Egy normális országban Lázár János ma este már nem lenne kormánytisztviselő. Igaz, normális országban maga a kormány sem kacsintgat ki a holokauszttagadók felé... Ötmilliárd forintot ad a kormány a holokauszt gyermekáldozatainak tiszteletére kialakítandó emlékhelyre. A helyszín…..
Az 1929-ben New Yorkban született - és jelenleg is ott alkotó - autodidakta fényképész 18 évesen kezdett el dolgozni a Look divatmagazinnak, ahol először a postai osztályon, majd később személyi titkárként alkalmazták. 1951-től a Mayfair magazin művészeti igazgatója lett, reklám- és divatfotói olyan…..
Autoreverz jelenti. A kényszerű intézkedésre az aszályos időjárás, a búza alacsony felvásárlási ára és a kedvezőtlenül alakuló kapzsiság miatt kerül sor...
f o n t a 2013.09.11 20:41:26
@visszakettopadlogaz: a megoldás adva van: életpályamodell bevezetése, valamennyi érintett besorolása "megvesztegethető I " kategóriába, és ezentúl csak az kaphat %-emelést, aki sikeres minősítő vizsgát tesz. A vizsgabiztosok sikeres korrumpálása a vizsgára bocsátás alapfeltétele.
A trafikmutyit a Fidesz a fiatalkorúak védelmével indokolta. Ehhez képest folyamatosan jöttek a hírek, hogy fiatalkorúakat is kiszolgálnak. Egy idő után a hatóság elkezdett fellépni. Így most ilyen üzleteket is lehet látni: Korábban nem lett volna gond, ha egy üzletet…..
f o n t a 2013.08.20 12:41:44
@qwertzu: Miután én nem dohányzom, nekem nem rossz. Már csak egyetlen félelmem van: ezeket a bezárásokat szisztematikusan az a néhány trafik kapja, amelyik véletlenül nem kötődik a fideszhez.
Én azon csodálkozom, hogy még senki nem kezdett el olyan trafiklistát csinálni, ami nem kötődik a fideszhez. Mert ha lenne ilyen lista, akkor polgári engedetlenség keretében azok a dohányosok is lázadhatnának azzal, hogy ezekben a trafikokban vásárolnak, akik nem hajlandók letenni a cigarettát, bármennyire is felháborítja őket az eljárás.

Vagy baromira naiv vagyok, és még véletlenül sincs olyan trafik az országban, amit nem a csókosok nyitottak.
f o n t a 2013.08.20 13:09:45
@Altaïr: a tesco hiába van éjjel-nappal nyitva, 10 után nem árulhat szeszt nálunk se (megyeszékhely). Arra egyedül a mutyiboltoknak van joga, amivel nem csak a többi éjjel-nappali kisboltnak (nem multinak, kisboltnak!) tesz be, hanem a vendéglátóipari egységeknek is. A 10 utáni alkoholtilalmat ugyanis azért találták ki, hogy az emberek éjjel a vendéklátóegységekben vegyenek szeszt (persze háromszor annyiért). Most nem csak a dohányforgalmazást vették el a kocsmáktól (mi nagyon érzékeny bevédtelkiesés egy kis családi kocsmánál), hanem még konkurrenciát is teremtettek nekik. A trafikmutyi károsultjainak köre jóval túlmutat azoknak a trafikosoknak a körén, akiknek be kellett zárniuk a boltjukat. És nem a multik szívják ezt meg leginkább, hanem a kisemberek. Azok a vendéglátóiparban, benzinkutakon, kereskedelemben dolgozók is, akiket a forgalomcsökkenés miatt bocsátanak el, nem csak konkrétan azok az üzletek, amiket teljesen be kellett zárni július elsejével.
Ha mégsem lesz nemzeti dohánybolt a Szigeten, akkor Mohamed megy a hegyhez.   „Ott, a pult mellett, a jégkrémes fagyasztóládától balra alakítanánk ki a nagyszínpadot, a sátrakat pedig a bejáratnál lehetne felverni” – vezettek minket körbe a szervezők egy Üllői úti…..
f o n t a 2013.07.28 11:36:17
@Cupropenisbubo:

Azok a seggfejek paradicsommal dobálták meg orbánt. Te mikor dobáltad meg?
f o n t a 2013.07.29 12:28:58
@maskep: majdnem azt írtam, hogy a sírkövét, de nem vagyok olyan rosszindulatú.
f o n t a 2013.07.27 22:42:36
@gipsz.jakab: Majd beleveszik az alaptörvénybe, hogy befér.
Indafotóblog Málna 2013.06.24 12:24:23
A málna (Rubus idaeus), magyar népies neve a boldogasszony csipkéje és a himpér, a német Himbeere szó alapján. Magyarországon őshonos, föld alatti tarackokat hajtó, kb. 2 m magas félcserje. Májustól augusztusig virágzik, így június vége…..
hacsaknem Ha kapok tíz évet... 2013.06.09 14:01:13
Mit kell tenni, amikor a történelmi árvíz egymásra lépő talpainkon felkapaszkodva már a térdünket nyaldossa, miközben Orbán Viktor árvíz hátán fölfele ívelő választási kampánya is egyre jobban teljesít? Ki kell állni és meg kell ígérni azt, amit évekkel korábban már…..
f o n t a 2013.06.10 13:24:58
@clegane: de, lehet, saját tapasztalatom.
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!    Délkelet-Magyarországon, egy állásinterjún történt: tíz embert hívtak be egyszerre egy pékáru üzletvezetői és -eladói állásra. A hirdetésben feltételként szerepelt az idegennyelvtudás. Először egy kétoldalas tesztet kellett…..
f o n t a 2013.05.25 08:53:05
@hot-spot: Látszik, hogy nem vagy igazán rászorulva. A közmunkások havi 47000-ért dolgoznak megalázó körülmények között sokszor, és még ennyiért is vállalják, mert az a pénz is számít.
A médiavilág több szereplője is kommentálta a hírt, mely szerint Deutsch Tamás EP-képviselőt nevezik ki az NMHH élére. „Fasza dolog ez, öreg, hát bazmeg kész vagyok” - kommentálta az [origo] értesüléseit a képviselő Twitteren. Deutsch hozzátette: „kurvára örül”…..
f o n t a 2013.05.16 12:59:35
@Egyedi nicknév: nincs rajta a fülbevalója, nyilván az rontja az összképet.