Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vali Juhász

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szex, drogok, rock and roll hármasban sorra hullottak és hullanak még ma is a zenészek. A túlzott hedonizmus sokak halálát követelte már, közülük többen legendává is értek az idők folyamán. Ez a cikk nem róluk szól. Itt most tíz olyan esetről olvashattok, amikor a kedvenceinket nem feltétlen…..
Az egész ott kezdődött, hogy a múlt vasárnapi Összezárva Friderikusszal című műsorban szereplő Nagy Alekoszt a Mokka szerkesztői behívták egy reggeli, habkönnyű beszélgetésre. Erre azért van ilyenkor szükség, mert nyomni kell a műsort, és ha már kifizettek egy rahedli…..
Megjelent a U2 új albuma, meg is hallgattam, de asszem még emésztgetem kicsit, mielőtt bármit is szólnék hozzá. Viszont már régóta tudom, hogy mi az a 10 szám, amit a leginkább kedvelek a zenekar hosszú és tartalmas történetéből. Mert lehet a U2-t vagy inkább Bonót utálni és…..
Vali Juhász 2014.09.12 17:15:30
@zassz: inkább fordítva :) Johnny Cash feldolgozás-lemezén van rajta ez a dal. Az eredetit a U2 és Bono írta.
Vali Juhász 2014.09.13 01:27:15
@zassz: Johnny Cash-nek 2000-től a halála előtt és részben utána jelent meg vagy 6 feldolgozáslemeze, amelyen általa kedvelt dalokat énekelt. Ebből az egyiknek itt a dallistája.
Van rajta Depeche Mode (!), Simon and Garfunkel, Bruce Springsteen feldolgozás is. Egyébként a U2 Zooropa albumon énekelt is egy dalt, a címe: The Wanderer. Hát így.
hu.wikipedia.org/wiki/American_III:_Solitary_Man