Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kertigörény

0 bejegyzést írt és 141 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden napra egy film Shameless 2020.02.02 13:00:00
Családos, túlélésért küzdős, ügyködős, botrányos. Fiona elment, új életet kezdeni, ezúttal magáért és nem a családért. Azonban a házáért kapott pénz felét meghagyta a családnak, ezzel adva nekik egy esélyt a biztosabb jövőre. Debbie ragadja magához a hatalmat, és igyekszik beosztani a pénzt,…..
  Most lesz a napokban az 1. évfordulója az inzulinrezisztencia diagnózisomnak. Azt tudom elmondani az elmúlt 1 év tapasztalatai alapján, hogy az alapok elsajátítása nem olyan nehéz, mint amilyennek a kívülállók többsége – vagy amilyennek én – első hallásra, olvasásra gondolja, az összes apró…..
Nápolyt látni, s meghalni - nos, azt mondom, ez Dubrovnikra is vonatkozik… Vegyük fel a bakancslistánkra ezt csodás várost! Bár többször is jártam már itt, soha nem nyűgözött le annyira mint most, 2019 tavaszán. Nem hiába tartják Dubrovnikot Horvátország legszebb városának. Nem hiába igyekeztek…..
Április 23-án este vált műsorrendet a TV2, az Exatlon és Kasza Tibor vetélkedője helyett jön két vetélkedő, mert ezek szerint a kvízshow az a műfaj, ami üdvözítő lehet a nézettségi versenyben 2019-ben. Ezzel a véleményével a TV2 kábé egyedül van, de ne temessük el a műsorokat előre, az genyóság…..
Még akkor is, ha az ember sikeresen beilleszkedett külföldön, egy idő után elkezdhet másként nézni Magyarországra. Ezt kezdte érezni a mai poszt szerzője, Bandirepublic is, akiben a 40-es évei elején elkezdett felértékelődni a haza, a család, a barátok, az anyanyelv szerepe. Dani…..
2018. február 23-án a Mediaworksnél dolgozó Szilvási Zsuzsa a szoljon.hu-ra írt egy cikket, amiben Mészáros János fotóriporter(?) képével megtámogatva énekelte meg, hogy Áldatlan a helyzet a járhatatlanul saras utcák miatt Túrkevén. Sőt, helyszíni riport is született, Szilvási elment…..
A száraz november kampány kapcsán összegyűjtöttünk 7 tényt az alkoholfüggőkről...
Volt színházigazgató, szabadságharcos és lánccal akart megállítani egy vonatot. A tanulatlan betyárfejedelem 45 évnyi bűnöző múltja tele volt színes történetekkel. ..
Kertigörény 2018.10.02 14:16:27
@csúti csüngőhasú tolvaj: Értem, nem is vitatom. De miből gondolod, hogy Robin Hood nem volt az? De most komolyan. Őt is illethetnénk szerintem az angol Rózsa Sándor névvel.
Nem, most nem a modell és az édesanyja közötti viszályra gondolunk, hanem azokra a hallássérültekre vagy más akadállyal élőkre, akik szeretnének az interneten megnézni egy videót, akár Fanniról...
Azt írja a Blikk, hogy az ugrás után látható, nem túl jó minőségű felvételen az Éden Hotel két játékosa látható, miközben éppen nagyon szeretik egymást. A zuhanyzós-állós dugás résztvevői egyelőre még nem költöztek be a hotelbe, a felvétel láthatóan egy…..
De kurvára vártam már, hogy egyszer mindenféle szégyenkezés nélkül elsüthessem már ezt a címet! Na, mindegy. Topolka kapott egy fekete rózsát, ennek még jelentősége lesz, Becks és Norbi a kamerába rázta a pélót, ennek meg nem, nagyjából innen indítunk. A kiégett fűben…..
Gólem zöld Tommy Hilfiger-ingben és kicsit hipófoltos(?) farmerban áll a villa előtt, az ízületek recsegve tiltakoznak minden mozdulat ellen, ma este fordulat gyön, mondja bárgyú vigyorral, bár lehet ez nála a természetes arckifejezés, az eddigiekből erre következtetek, ilyen fej…..
A Medical Daily folyóirat egész évben beszámol a zavarba ejtő, megmagyarázhatatlan orvosi rejtélyekről. Lássuk a legmegdöbbentőbb eseteket. Kisagy nélkül született nő Teljesen érthető volt, amikor az orvosok koponya CT vizsgálatot végeztek a 24 éves nőn, akit szédülés és…..
Kertigörény 2015.02.03 08:28:49
@Sepernedző Kovászki: ami a szádon kijön.
A dongalábú nő, aki amputáltatott, hogy magas sarkú cipőt hordhasson A 21 éves Mariah Serrano dongalábbal született, ami azt jelentette, hogy soha nem hordhat magas sarkú cipőt, és nem kaphatja meg álmai állását a divatiparban. A New Yorkban élő nő ezért úgy döntött, hogy bal…..
Kalamár Tamás, a Barátok közt producere 17 év után hagyja ott a sorozatot. Már régóta lehetett tudni, hogy Kalamár valami új dologba szeretne kezdeni, távozási szándékát most az RTL Klubnak is bejelentette. Kalamár a kezdetektől a Barátok közt élén állt, a Bors úgy tudja, a…..
Kertigörény 2015.01.09 10:27:11
@cukkmukk: lófaszt. akkor hagytam abba, amikor a legtöbb régi szereplő lelépett. igaz szőkezoli a hátán viszi az egészet, a többi lóhúgy
Hajdú Péter cége vette át az Aktív gyártását a TV2-nél és ez egybe esik azzal, hogy a csatorna úgy vélekedik, Papp Gergő elfáradt az Aktív műsorvezetőjeként, és egy darabig pihenni fog. A Blikk szerint biztos, hogy négy év után eltűnik a képernyőről Pimasz úr, bár…..
Kertigörény 2015.01.09 10:22:49
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: kivéve petinek, őt jópárszor megdugták.
Még novemberben írtunk arról, hogy a Magyar Telekom és az RTL Klub közötti tárgyalások elég csehül állnak, az előbbi nem akar fizetni az utóbbinak a HD adásért, az utóbbi meg nem akarja ingyen adni azt, amit extra csomagban, pénzért ad az előbbi.  Akkor Kolosi Péter, az RTL…..
Kertigörény 2015.01.09 10:11:55
@neménvagyok: sajnos már nincs kandalló, pedig egyik kedvenc csatornám volt.... este órákig néztem. egy gáz volt vele, hogy a hang csak 30 mp-es volt, kurva idegesítő volt 30 mp-enként ugyanazt a recsegést hallani.