Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juveing

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paul Pogba nem kíván megelégedni az új szerződésével, mivel a következő néhány évben fejlődni kíván, hogy elérhesse kitűzött céljait. A francia középpályás szerződéshosszabbítást írt alá klubjával nemrégiben, aminek az értelmében 2019 júniusáig Torinóban marad,…..
A sorsdöntő Juventus-Olimpiakosz Pireusz mérkőzésre hangolva, az olasz sajtó megszólaltatta a Görögországban edzősködő Gennaro Gattusót, aki jelenleg az OFI Kréta csapatánál dolgozik, így testközeléből szerzett tapasztalatokkal szolgálhat az ellenfél minőségét…..
juveing 2014.11.04 13:32:57
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint ma lehet az a nap, amikor a Juventus bejelenti Patrice Evra Manchester Unitedtől való leigazolását. Ugyan Antonio Conte múlt heti távozása az olasz rekordbajnoktól a hírek szerint hátráltatta a játékost a döntésben, hogy a Juventust…..
juveing 2014.07.21 13:44:59
@rockitbaby: Mivel a tőzsde alapvetően pszichológia, minden egyes hír, ami közvetve, vagy közvetlenül érint egy tőzsdén jegyzett céget, az hatással lehet az adott társaság tőzsdei helyzetére/árfolyamára.
Végülis a United egy állandó, stabil játékosát, csapatkapitány helyettesét vesztené el...
A befektetők bizalmát nyilván nem növelt az előző évi szar szereplés Moyes-al,így érzékenyebben reagálnak minden hírre.
Gondolom én...:-)
juveing 2014.07.21 14:25:25
@rockitbaby: Persze, ez közel nem akkora ügy, mint Conte távozása, de hát biztos nagyon óvatosak :-)
Meg ugye ezt az ügyet még lehet halogatni, kozmetikázni amíg nincs bejelentés, ergo van ráhatásuk a történésekre. Conte meg nem tökölt, bemondta a frankót, oszt kész!
Mindegy, a lényeg, hogy jól menjen neki a játék nálunk.
Így lesz néhány igazán tejfölös szájú alapemberünk:
Buffon+Pirlo+Evra = 104 évesek :-)
Épül a jövő csapata...
A Juventus hazai pályán legyőzte a Cagliari csapatát, s ezzel elérte a 102 pontos rekordot, valamint az olasz bajnokság történetében elsőként, százszázalékos hazai teljesítménnyel zárta a bajnoki szezont. Az Öreg Hölgyet harmadszorra is bajnoki címhez segítő mester, Antonio…..
juveing 2014.05.19 09:04:58
@babo0410: Ugyan ritkán írok, de többször elolvasom a hozzászólásokat és teljesen egyetértek veled abban, hogy sokszor túlságosan és indokolatlanul negatív a hangulat.
Annak tükrében pláne nem értem ( s nem értettem év közben sem), hogy zsinórban harmadik bajnoki címünket nyertük, s már korábban látni lehetett, hogy kivételes szezont futunk.
A BL-t és EL-t én is nagyon sajnálom, a Benfica elleni elődöntő miatt én is csalódott voltam, de azért egy európai kupa elődöntőbe való eljutást sem lehet egyértelműen a "kudarc" jelzővel illetni.
Szerintem a projekt jól halad, a klub pénzügyileg stabil, amit a saját stadionból származó bevételek hosszú távon tovább erősítenek.
Forza Juve!
A Benfica csapatát két meccs alatt egyszer sem sikerült legyőznie a Juventusnak, ami természetesen kiesésre determinálta az olasz alakulatot. Persze a Bianconeri otthon továbbra is veretlen, bár ez aligha vigasztalja a zebrákat, mivel így nem léphet pályára saját stadionjában az…..
juveing 2014.05.04 12:00:43
@Juventus FC 15:
Egyetértünk: én is odaadnám a következő évben a Scudettot a BL győzelemért :-)
juveing 2014.05.04 12:14:44
@stevenh:
Igaz, ott a pont, csak 9.-ek vagyunk!
De azért ha megnézed, értékre, játékerőre "nagyjából" egy szinten vagyunk a PSG, Arsenal, MU, Chelsea négyessel!
A nagy szakadék a Real, Barca, Bayern, M City négyes után van, ez a legszűkebb elit, bár játékerőt tekintve a Cityt kihúznám onnan.
Ha nem az átlagéletkort nézed, hanem azt, hogy a meghatározó játékosok a legoptimálisabb életkorban vannak (pl. Vidal 27, Bonucci 27, Marci 28, Chiello 29, Llorente 29, Tevez 30), kiegészítve egy-két öreggel (Buffon, Pirlo), meg Pogbával, akkor azért ez nem olyan rossz.
Ha sikerülne megszerezni Sanchezt nyáron, akkor fiatalítanánk is, meg gyorsabb is lenne a csapat.
Szerintem egy-két évig nagy változás nem kell ide, csak mondjuk egy ütős név (pl. Sanchez), meg néhány minőségi csere!
juveing 2014.05.04 12:16:58
@keshudioo:
Így van :-))))))
A Juventus igazgatója, Giuseppe Marotta a Tuttosportnak adott nyilatkozatában szomorú tényt közölt az olvasókkal, mivel véleménye szerint várhatóan sok évig nem lesz képes egyetlen olasz csapat sem megnyerni a Bajnokok Ligáját. A Juventus idén a negyeddöntőig jutott, ahol 4-0…..
A Bayern Münchentől elszenvedett 2:0-ás vereséget követően, Antonio Conte elismerte, hogy az ellenfél mindenben a Juventus fölé nőtt, de elzárkózott attól, hogy kritikával illesse játékosait. "Egyértelmű, hogy egy nagyon erős ellenféllel mérkőztünk meg, s nem volt szükség a…..
juveing 2013.04.03 11:18:31
@venember83:
Az valóban szembetűnő volt, hogy európa egyik legerősebb középpályája (mármint a miénk) ennyire nem volt képes gondot okozni a bajoroknak. Vidal tudta tartani egyedül a lépést fizikálisan és fejben, meg talán még Pogba lett volna képes erre (ha több időt kap).
A csatárokról annyit, hogy Vucsinics folyamatosan lekötött két-három embert, ezért is volt több területünk az uccsó negyed órában. Mert azt látni kell, hogy a támadóink közül egyedül ő képes labdát megtartani és megjátszani, főleg persze ha van kedve hozzá...
juveing 2013.04.03 11:19:04
@venember83:
Az valóban szembetűnő volt, hogy európa egyik legerősebb középpályája (mármint a miénk) ennyire nem volt képes gondot okozni a bajoroknak. Vidal tudta tartani egyedül a lépést fizikálisan és fejben, meg talán még Pogba lett volna képes erre (ha több időt kap).
A csatárokról annyit, hogy Vucsinics folyamatosan lekötött két-három embert, ezért is volt több területünk az uccsó negyed órában. Mert azt látni kell, hogy a támadóink közül egyedül ő képes labdát megtartani és megjátszani, főleg persze ha van kedve hozzá...