Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1whitesheep (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1whitesheep (törölt) 2012.02.11 18:35:39
Nagyon jó hírrel szolgálhatunk! Sikeresen terjed a házi videóklipkészítés. Igazán akkor éreznénk magunkat a legjobban, ha nem csak tátognának az előadók hanem énekelnének is. De nem vagyunk telhetetlenek, ezúttal megelégszünk ezzel a fiatalemberrel is mert sok videója…..
Ahahahahahahaaaa, még csak hétfő van, de már meg is érkezett a hét szpemje. És mivel mi különösképp szívünkön viseljük a Fiesta zenekar sorsát, rögvest meg is osztjuk veletek. Ugye ti sem akarjátok, hogy Csordás Tibiék "elbukják" a pénzüket? Feladó: V**** Kata…..
Subba Subba szív iWiW: PartyARC 2008.01.04 10:34:00
Ünnepeljük az év első péntekét válogatással! Átkotortuk a hozzászólásokat is, találtunk sok érdekes egyéniséget. Imádjuk a különc képeket, a ribanckásokat csak megszokásból kapjátok. Jelszó, felhasználónév, kattint!- Fotók: Erika (anyukám)- Meleg Zoli-…..
Szeretnénk megosztani az érdeklődőkkel a spamháborús fejleményeket. A következő reakciók érkeztek eddig nagy visszhangot kiváltó legutóbbi írásunkra (a kiemelések tőlünk származnak, a szövegeket ettől eltekintve teljes terjedelmükben, változtatás nélkül közöljük, a…..
Azonnal szégyeljétek el magatokat! Aki egy percig is sajnálta magát ebben az évben a munkája miatt az mentse le az alábbi képet háttérnek! Mit képzeltek, hogy nektek a legrosszabb ebben az országban?! Nézzétek meg a Győző elképzeléseit megvalósító képmunkás alkotását. Itt…..
1whitesheep (törölt) 2007.12.19 13:29:25
Az ember akiről mindent tudunk.1986. július 5-e óta van a családomnak kutyája, először Mackó 1987-ig, majd Szimat 1989-ig, egy marha elütötte IFA-val, aztán Pici 1992-ig, majd Mackó 2 hétig, miután véres kézzel odament apám, és megharapta, majd aztán Benji 1993-ig, jelenleg 1993.…..
Nos, a korábbi coolspace-es poszt mondhatni csak figyelemelterelés volt, hogy amíg mi nyomozunk, addig a szemtelen* spammerek gyanútlanul örüljenek a magyar blogok teleszemetelése révén elért eredményeiknek. Node, elérkezett a bosszú ideje, íme az utóbbi idők most wanted magyar…..
A Subba az alábbi videócsokorral emlékezik meg a világ egyik, ha nem a legidegesítőbb játékáról. Az 5 legjobb Elmo-kivégzést az izgalmak fokozása végett fordított sorrendben kapjátok. Nem is olyan egyszerű végezni az ártalmatlan plüssfigurával. Az utolsó helyre lőtték be…..
Tudjuk, hogy a legbetegebb cuccok Japánból érkeznek, de azért a megzenésített instantnyelvlecke hasmenés esetére minket is készületlenül ért. Az alábbi részletek a Zuiikin' English 1992-es tévésorozatból jönnek, ami egyszerre volt társalgási nyelvtanfolyam és…..
Volt már ma egy bizarr véradásos poszt, de akkor itt van mégegy. Igazán brutális állapotba került Jehova egyik portugál tanuja, akinek 14 évesen támadta meg egy érdaganat a száját, viszont vérátömlesztés nélkül (amit ugye tilt a vallása) az orvosok eddig nem tudtak segíteni…..
1whitesheep (törölt) 2007.12.04 19:10:52