Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lizamiza

14 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kultúrgyár Már csak pár nap... 2011.03.09 22:57:00
Nos, már csak pár nap és teljesen új webcímről jelentkezünk! Még egy kevés türelmet kérünk! Köszönjük...
Egy lizamiza blogja 12:28 2010.12.27 12:43:26
Nem sokáig bírom már itt, haza akarok menni. Legkésőbb 30-án megyünk, de lehet, hogy már 29-én, ami már csak holnap után. Nem biztos, hogy menni fog (12:29), bár eddig egész hamar eltelt az idő. De hát, minél többett vár az ember, annál kevesebb kedve van elfoglalni (12:30)…..
Egy lizamiza blogja Karácsony 2010.12.26 11:51:05
Boldog karácsonyt. :)Szilveszterem még nem tudom hogy lesz, vagy Fannival leszek Szolnokon, vagy felmehetek Kicsikémhez pestre. Én szívem szerint pestre mennék, bár még Szolnok is jobb, mint a babazsúr itt. Pénzem van, így akkora baj csak nem lehet. :)Szóval minenkinek kellemes…..
Egy lizamiza blogja Nem akarok 2010.12.23 12:01:29
Kezdem baromira unni, hogy ilyen instabil vagyok lelkileg. Lehet, hogy csak a terhességi páiktól van, nem tudom. Tudom, hogy az, hogy már dél van, és Tomi nem hogy nem jön, még csak fel sem veszi a telefont, nem azért zavar mert hiányzik. Olyan érzésem van, mint ha nem kellenék már…..
Nem tudom, hogy az élet mi. Mi az értelme, mi a vége, miért is van tulajdonképpen. Nincs ember ezen a földön, aki igazán boldog életet élne. Mindenki (köztük én is), csupán a boldogság illúziójában él. Elhiteti magával, hogy ez így neki jó, hogy világ életében csak erre…..
Egy lizamiza blogja Szombat van 2010.12.18 11:27:00
Baromira félek változtatni. Teljesen mindegy, hogy a külsömről, a hozzá állásomról vagy akármi másról van is szó. Magamtól, nem tudok merek változtatni. Valahogy úgy vagyok vele, mint az ősember a tűzzel: egyszer belenyúlt, megégette és azóta nem mer a közelébe menni.…..
Nagyon régen nem írtam, az az igazság, hogy nem nagyon volt mit. Vagyis, akadt éppen, de soha nem éreztem hatalmas késztetést, hogy most nekem blogolnom kell. Most egészen meg vagyok, bár régi társaságom (Dávid, Gyuszi, Dani) elkezdtem baszakodni, de ez eltörpülő rossz a sok jó…..
Tudtam én, hogy nincs olyan, hogy az én életemben huzamosabb ideig minden rendben legyen. Gyusziék baszakodnak, Dórival is összevesztem.(?) Nem tudom mivan most, nincs lelkierőm küzdeni. Eleget küzdöttem már, jönnek vissza a dolgaim, nem engedhetem meg magamnak, hogy megint magamba…..
Megint rég nem írtam, csak mire gépközelébe jutnék, hulla vagyok. Semmi különös nincs, totál happiness. :) Tomival szombaton leszünk három hetesek. ^^ A félelmem valamelyest elmúlt, de tudom, hogy ott lappang legbelül. Mostanában még a magammal való kapcsolat is egész…..
Napi kutya (mivel tegnap lemaradt): Rockyt csütörtökön (?) elvitték diósdra Rózsika nénihez, oda házhoz tud menni a doki, mert így is sokba kerül a műtét, ráadásul mégegyszer műteni kell majd. A ZöldZebra annyira nem tudja kifizetni, hogy már körlevélben írták, hogy aki betud…..
A bizonyos "egyik exem" szöveg korlátozódott egy bizonyos exre... Nem egyszer kellett végig hallgatnom, hogy mennyire szerette, hogy szakítás után mennyi ideig kapart még érte, hogy mennyire ki volt, mikor kórházba került... Nem egy közös emléket kellett már végig…..
Egy lizamiza blogja Crazy world 2010.11.02 19:03:00
Zavar, hogy a Tomi folyton a volt barátnőiről beszél. Jó, azért az, hogy folyton elég nagy túlzás, de sűrűn (nagyon sűrűn...). Nem vagyok féltékeny nem arról van szó, ez inkább a féltékenység valami alfaja lehet. Nem tudom, engem zavar, hogy olyan emberekről beszél, akiket…..
Egy lizamiza blogja Nothing Notable 2010.10.31 19:25:00
Ma csodálos napom volt. Tomi már korán reggel munka után átjött, és ment el kb. egy fél órája. Imádom. Minden egyes perc, minden egyes nap csodálatos Vele. Holnap nem tudom, hogy fogunk találkozni kutya miatt, de majd kiderül. Ráadásul jövőhéten elvileg sokat dolgozik, szóval…..
Napi kutya: Ma a kutya suli jó volt. :) Blökkencs élvezte, én is, ám kicsit untam (alap tanfolyamot már tudom). Azonban! Haza felé mentünk Tomival, ez a kis gügye meg leugrott a hídról, eltörött a bal melső lába. :S Nagy nehezen haza cipeltük (vagyis inkább Tomi haza cipelte),…..
Egy lizamiza blogja Replay again 2010.10.29 22:53:00
Újra és újra fogom kezdeni ezt a blogot. Muszály írnom, és nem vagyok képes visszaolvasni a régi bejegyzéseim. Miért nem hagyom őket figyelmen kívül? Egyszerűbb örökre megsemmisíteni őket, nem szeretném látni ahogyan egyre szánalmasabbá és nyomorúságosabbá…..