Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katici

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ildikó és Andi küldték a gyönyörű, saját készítésű karácsonyi lapokat. Jaj, nagyon szépek! Köszönöm! Mindegyik megvan, amit eddig küldtetek, a díszek is, elraktam őket. Ezer puszi! ♥..
Olvastam, hogy több Somogy megyei általános iskolában tantárgy lett a befőzés. Lekvárt és savanyúságot készítenek a diákok, amivel még pénzt is keresnek. A gyerekek a főzési idényhez igazodva és a helyiektől "összedobott" gyümölcsökből, zöldségekből, régi receptek…..
"Ha szeretnéd megváltoztatni a világot, akkor szeress egy férfit igazán. Válaszd ki azt, akinek a Lelke a tiédhez szól. Aki lát téged. Aki elég bátor ahhoz, hogy féljen. Fogadd el a kezét, és vezesd finoman házi tűzhelyed véréhez. Ahol érezheti a melegedet saját magán, hagyd…..
Jó ideje az életem egy része az "útkeresésről" szól. Életünk során rengeteg jó és rossz dolog ér minket. Vannak dolgok, amik akaratunk ellenére egy jó ideig meghatározzák életünket, ott lapulnak bennünk, addig a napig, míg végül rájövünk, hogyan engedjük el őket.…..
Katici 2015.10.30 04:41:04
Szerintem Macska télire 2015.10.28 23:29:36
Vegyél egy macskát. Vagy fogadj örökbe. Egy félvak, lekoszvadt is megteszi, vagy egy tépázott fülű csatakandúr, ki éppen hitvány zsákmányát eszi egy belvárosi, sötét kapualjban, vagy egy autó alól pislog ki rád, vagy elnyúlik az őszi napsütésben – csak az a fontos, hogy…..
Harminchét nap telt el Anya halála óta. Sokszor ébredek úgy, hogy azt hiszem, csak álmodtam az egészet..... nehéz tudomásul venni, hogy igaz. A XXI. században nem szabadna meghalni hetvenegy éves korban! Főleg akkor nem, ha rendszeres orvosi ellenőrzésre jár az ember, törődik az…..
Tegnap felhívott Gábor fiam, hogy reggel a barátja kocsiját szervizbe viszik, kell az autóm… Ok! Reggel korán csengettek… Hm.. Marci itthon… Talán a Gábor jött ilyen korán? Nem.. A szomszédasszony csengetett, vigyem el gázpalackért a szomszéd falu benzinkútjára. Ok. Miért is…..
Szerintem szikrázó hótakaró 2015.02.02 21:01:39
Éjszaka esett még egy kis havacska, a reggeli napsütésben szikrázott, ragyogott az egész kert. Kár, hogy nem tudok ide nagyobb képeket illeszteni, sokkal jobban lehetne látni azt, amit szeretnék megmutatni nektek. Mindegy, így is érződik valami a "mondanivalóból" :-) és remélem még…..
Rég nem tettem be a blogba Tóni fiam, "művésznevén" Atom munkáiból, pedig mindig szoktam kicsit dicsekedni velük. :-) Újságíró, fotós, keze munkáját dicséri rengeteg érdekes cikk és gyönyörű fotó. Aki a Facebookon ismerősöm, az már jobban ismeri ezeket a munkákat, mert ott…..
Szerintem állomás alkonyatkor.... 2015.01.03 22:28:28
Elsején készítettem a képeket a Celldömölki állomáson, Marcit vártuk.../szöveg a képek mellett/..
Ebben az évben igenis megpróbálok....- Rendszeresen mozogni (folytatni a pilatest, jógát, gyaloglást, túrázást és gerinctornára is szeretnék járni)- Újra bevezetem a diétás étkezést, ami azt jelenti, hogy nincs cukor, tészta, kenyér és társai! :-( - Nyelvtanulás! (nem itthon,…..
Szerintem ilyen volt :-) ♥ 2014.12.28 23:05:22
A karácsony nem csak egy nap, nem lehet csak egy nap, nem múlik a huszonnegyedik óra leteltével. Mert a karácsony egy érzés. A szeretet érzése.Csitáry-Hock Tamás..
 - Anya, feldobsz a buszmegállóba már 6:48 van, mindjárt itt a busz? Na persze, még szép.... különben vihetem Sárvárra, inkább pizsiben ugrás a kocsiba.... vagyis ugorni kéne, de nincs kulcs...- Jaj Marci, vissza kell mennem, bent hagytam a kocsikulcsot!Ház kinyit, bemegyek, gyors…..
Katici 2014.11.20 21:06:33
Szerintem együtt ♥ 2014.11.09 07:00:00
  "Öregedjünk meg együtt, A sors bármit is rendel. Így állunk elébe mi, Ketten, egy szerelemmel."/John Lennon/..
Katici 2014.11.13 19:23:51
Mesélsz....És én hallgatlak. Boldogan. Mert ez a mese csodálatos. Mert ez a mese igaz. Mert ez a mese kettőnké. Mert ebben a mesében mindent meghallok. Mindent, amit szavakkal nem mondasz el. Mindent, ami a szavakon túl van. És én hallom ezt a mesét. A legszebbet. Amit a szemeiddel…..
Katici 2014.10.14 21:53:35
Szerintem Erikától 2014.09.29 21:00:30
Késődélutáni kellemes, kávézós, teázgatós beszélgetés után búcsúzáskor, Erika egy reggel készült rajzot nyomott a kezembe....- Ezt küldöm anyukádnak, és puszilom! Gyönyörű rajz....Sok szép idézet létezik az anyaságról.... ma, most, ami nekem eszembe jut, egy ismeretlen…..
Katici 2014.10.01 07:59:03
Szerintem új taggal bővült... 2014.09.12 23:31:25
az égi társulat, meghalt Sztankay István. Nagyon szerettem, kislányként nekem az egyik legszebb színész volt, és sosem tudtam betelni gyönyörű, búgó hangjával.... én ezzel a szép verssel szeretnék emlékezni.. Drága Művész úr! Sok sikert odaát! ♥ ..
Szerintem születésnapom... 2014.07.29 23:29:06
Egy évvel öregebb… vagy idősebb? Nem, szerintem csak egy évvel tapasztaltabb, egy évvel boldogabb! Én így érzem magam, számomra a születésnapok egy ideje már nem azt jelentik…hogy… mennyi vagyok, hanem azt, hogy mennyi csodálatos dolgot éltem meg, és inkább arra figyelek, hogy…..
Szerintem rossz szomszéd 2014.07.24 19:43:10
Mindig van valami bosszúság! Csak egyszer, egy hét múlna el úgy, hogy nem kell bedilizni valami agyarap, barom hülyeségétől! Épp, hogy hazaértem Balatonról, egy jó kis ajánlott levél várt. Hm... önkormányzat.... vajh mit akarnak? Kipakoltam az autót, megetettem a cicákat, majd…..
Katici 2014.07.25 07:12:03
Szerintem Livinél 2014.07.18 07:00:00
Nagyon szeretek nála lenni, olyan ott, mint egy botanikus kertben. Bármerre néz az ember, mindenhol virágok.... pozsgás növények, kaktuszok cserepekben, és a kertben, de még az utcán előttük is szebbnél szebb virágok nyílnak. Livi Marcus ovónénije volt, innen a barátság, mely a…..
Szerintem Apcinál folytatás 2014.06.21 11:43:33
Nem tudtam rendesen megcsinálni a fotógalériát az előbbi bejegyzésemnél, mert mobil neten dolgozom, most megpróbálok azért még néhány képet feltenni.....Legközelebb Tihanyból "jelentek" a Levendula fesztiválról, ugyanis Balcsis nyaralás következik... :)..
Néhány hete megjelent Tóni fiam könyve, Ocho Camino - 10 éve az úton. Ocho Macho zenekarról szól, akikkel már jó pár éve együtt utazik koncertről, koncertre, fotózza őket, klipet készít, és hallgatja anekdotáikat a hosszú utakon. Ebből született ez a könyv. "Offline, mert az…..
Szerintem Korok Fesztiválja 2014.06.11 19:00:22
Minden évben megrendezésre kerül Balatonfüreden a nagy sikerű Korok Fesztiválja. Kíváncsi voltam rá nagyon, és mivel szombaton mindenképp le kellett mennünk Balcsira, Marci háromnapos, vendéglátós próbamunkája miatt, így Füredre is ellátogattunk. Itthonról reggel korán…..