Regisztráció Blogot indítok
Adatok
santa_krisz

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a hét elején Nemzeti vágta címmel feltöltöttem a fenti telós képet az indafotóra, még nem sejtettem, hogy akár áthallásos poén is lehet belőle, csak egyszerűen tetszettek a Nemzet Főtere felett száguldó lópaták. Aztán keddre kiderült, hogy lehet, hogy mégis szójáték…..
santa_krisz 2013.05.05 16:19:46
"Bezzeg bicikliparkoló az sehol" - teszi hozzá keserűen a képet készítő keretterekes Kilián Zsolt, aki már tegnap is twittelt egy remek fotót (akkor egy pár percre tesztelésre kirakott BUBI-modellt kapott lencsevégre). Frissítve: mint Vipler Imre jelezte Facebookon: a tábla már…..
A Real Madrid világsztár labdarúgója a folyamatos találgatások ellenére (egyelőre) nem másik klubba igazolt, hanem a Jacob & Co. óra- és ékszermárka új reklámarca lett. A New York-i Jacob & Co. egyike a luxusóra- és ékszerpiac kiemelkedő szereplőinek.…..
8ker Kutyaszarató utca 2013.05.04 09:54:30
 Kutyaszar megint - örök téma. Szia, Pár éve azon gondolkodtunk a Köztársaság tér Erkel Színház felőli sarkán lakva, hogy le kellene cserélni a Bezerédi utca táblákat Kutyaszarató utcára, esetleg Hugyálda-Szaroda utcára - na nem másért, csak mert annyira tele van…..
santa_krisz 2013.05.05 07:17:19
teljesen érthetetlen, hogy miért nem szednek ebadót az önkormányzatok!!!

mi felelőssége van ma egy kutyásnak??

megveszi a kutyát, jó esetbe rak egy chipet bele, azt ha agyon nem vágja a kutyáját, élete végéig semmilyen formában nem járul hozzá a társadalmi közöshöz...

egy fillért sem fizet azért h az állat veszélyes hulladékot termel mindennap egész életében ( a kutyakaja utáni áfát természetes h fizeti...)

a lumpenprolizmus betetőzése hogy a közterületre diadalittasan viszi szaratni a szerencsétlen állatot
és a kutyahúggyal mi lesz?sajnos még egy kutyást se láttam aki felnyalta volna...

az még hagyján hogy a sok lelki szegény valódi család, gyerekek és emberi kapcsolatok helyett egy állattal próbál emberi viszonyt kialakítani, de akkor bizony fizesse meg keményen

5-10 év alatt Budapesten is beállna a normális szintre a kutyák száma

a belvárosi kerületekben 3X ebadót kell kérni, hogy minden felelős és felelőtlen kutyás 3X meggondolja, hogy egy kert nélküli lakásba kutyát vesz

természtesen vakvezető, gondozó, mentőkutya ebadó mentes lenne!!!

a 8ker polginak is inkább gyerek kéne nem kutya!!
Polgi!nem ciki ott a fideszben ez???!!!

tudjuk a kutyások hangosan ugatnak, ha véletlenül az európai normákat kéri számon valaki
meg választási évben európainak, felnőttnek nézni a választót, a csendes többséget képviselni ááhhh minek

addig gyerek ricsaj és tisztaság helyett marad a kutyaszar és bűz
santa_krisz 2013.05.05 07:39:43
Ugye ismerik a mondást, miszerint ha a nagymamának kereke meg áramszedője lenne, akkor ő lenne a villamos? Úgy látszik, a szerénynek nem mondható, de a marketing szempontjából kiváló, és általában vitaképes tartalommal dolgozó Véleményvezér nem ismerte. Másnak nem is igazán…..
B-oldal 10 éves az A38 Hajó 2013.04.30 06:50:00
Hihetetlen, de már az A38 Hajó is betöltötte az első X-et. Szerintem nem túlzás azt állítani, hogy a Hajó a hazai zenei kultúra legfényesebb ékköve, melynek nem kell hosszasan bemutatkoznia a nemzetközi közönség és külföldi zenekarok előtt sem, hiszen az utóbbi években a…..
santa_krisz 2013.05.01 08:36:10
Mandiner blog Trafikország 2013.05.01 07:01:00
A bürokrácia ostorozója, C. Northcote Parkinson írja egy tanmesében: amikor egy atomerőmű építéséről kell dönteni valami bizottságban, akkor az atomerőmű költségvetését egy pillanat alatt megszavazzák; míg a biciklitárolóról a végtelenségig fognak vitatkozni. Az ok…..
santa_krisz 2013.05.01 08:33:49
  Kedves olvasónk mutatta tegnap a cink.hu múlt heti posztját. Szily Laci buzdít mindenkit arra, hogy írja meg, ha felismer még budapesti helyszíneket a Prada reklámfilmjében. Bár a blog leginkább filmekkel foglalkozik úgy gondoltuk érdemes elkalandozni egy kicsit a reklámok…..
   A Menekülés a győzelembe (eredeti cím: Escape to Victory vagy Victory) történelmi sportfilmet 1980-ban forgatták Magyarországon. Az amerikai film világhírű színészekből és focistákból álló álomcsapatot hozott Budapestre. A második világháborús Párizsban és…..
A Colosseumot, a Forum Romanumot, a Vatikánt és a Szent Péter-bazilikát mindenki ismeri. De aki Róma igazi hangulatára kíváncsi, a kötelező látnivalók után forduljon le a jól bejárt ösvényektől: egy másik Róma fogadja ott az utazót. Mi is így teszünk: Róma falai mentén…..
santa_krisz 2013.04.03 00:44:11
Az elmúlt hétvégén még utolsó erejével visszaköszönt a lassan távolodó tél, a fehér zaj belepte a Balatont. A déli part jégbe zárt, földöntúli világát Varga György örökítette meg. *Az olvadásra csak keddig kell várni: az Országos Meteorológiai Szolgálat…..
santa_krisz 2013.04.03 00:41:17