Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagytv2141

410 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Február 19-én a YouTube Creator blogján bejelentette, hogy frissíteni fogja a közösségi irányelvek megsértése miatti figyelmeztetések rendszerét. Ha van YouTube csatornád, érdemes megtudni, mi változik!   A bejelentő videó mellett egy kérdés-válasz videóban tovább boncolják a témát, tehát nagyon…..
Itt egy 2018-as gyorslista arról, mit érdemes átgondolni akkor, ha cégedről vannak videóid, de nem tudod, Facebookon vagy Youtube-on lesz-e sikeresebb! Előre jelzem, hogy a lista nem teljes értékű, de biztosan segít abban, melyik platformot miért és hogyan érdemes videómarketingre használnod! A…..
Ha kikerülök a Partnerprogramból, elveszítem a hozzáférést a kártyákhoz és záróképernyőkhöz hasonló funkciókhoz? Ha kevesebb mint 100 dollár van az AdSense--számlámon, visszakapom ezt az összeget? A YouTube csak hirdetésekkel rendelkező videókat javasol megtekintésre? Egyáltalán, ez az egész Logan…..
Az Instagram egy közösségi hálózat, amely fényképek és rövid videók okostelefonon történő megosztásán alapul. A felhasználók fényképeket, fotósorozatokat és videókat tölthetnek fel, amelyeket különböző művészi hatású szűrőkkel láthatnak el, beállíthatják a készítés helyét, majd ezt követően…..
A kommentárok hozzáadásának és szerkesztésének lehetősége május 2-ával megszűnik. A meglévő kommentárok továbbra is megjelennek, de szerkesztésükre nem lesz lehetőség. Oké, az jó hír, ha találkoztunk már ilyen jellegű videóval, ahol sportot űztek a kommentárok halmozásából. :) Mi a változás…..
A Youtube mára megkerülhetetlen platform lett. Akár egy cég, akár egy "celeb" vagy ne adj isten irodalmi szereplő szeretne nagyobb publicitást kapni, számolnia kell azzal, hogy videós megjelenést kell szerveznie. Lackfi János költő elébe ment a dolgoknak, és irodalmi vlogot indított, a jövő dönti…..
Az utóbbi időben sok olyan értékes tudásanyag jelent meg a Mr Bugtv oldalán, amit minden YouTube-al és marketinggel foglalkozónak érdemes elolvasnia. Ezekből szemlézünk most, a pénzkeresés és a hirdetés kérdésköreire fókuszálva. Némelyik egészen hosszú és mély, őszintén szólva ezek nélkül…..
Végre HDR filmek is lejátszhatók a YouTube-on, ha van hozzá HDR képes lejátszód. Azért mutatnak párat, hogy tudd, miért veszel új tévét karácsonyra. A YouTube videómegosztó újabb mérföldkőhöz ért, pontosabban egy 2016 januárjában tett ígéretet valósított meg: mostantól már HDR videók megtekintésére…..
Úgy tűnik, felgyorsította fejlesztéseit a Youtube, és a vártnál hamarabb elérhetővé tette az End Card funkciót, ezzel nagy pacsit dobva a csatorna tulajdonosoknak.  A Youtube End Card a 2015 márciusa óta elérhető Youtube Cards speciális változata. Az outro a videó utolsó 5–20…..
2016 áprilisában jelentette be a Google a 6 másodperces videó hirdetési formátumot, ami lassan elért hazánkba is. Zach Lupei termékmenedzser arról számolt be, hogy a 18-49 éves korosztály fele már okostelefonról néz videókat, és ezért ehhez az eszközhöz készítették ezt az új formátumú hirdetést. A…..
Magyarországi YouTube felhasználói statisztika, 2015. A Youtube a Médiamixben című, Kreatív magazin által szervezett októberi workshopon Polyák Balázs (a Google hazai analitikusa) magyar felhasználókra vonatkozó YouTube fogyasztási szokásokat felmérő kutatáso eredményeit publikálta. Az egyik…..
Vigyázz, hogy mit posztolsz! Videós interjúsorozat indult Orosz György humorista vezetésével, melyben hírességek facebook profilját matatja. A #HASHTAG című műsor Orosz Gyuri Youtube csatornáján látható. Az első vendég Sipos Peti volt az Irigy Hónaljmirigy frontembere. A facebook nem játék, ezt…..
A mozgó gif jó, retró, modern, lejárt és menő. Például azért jó, mert a Facebook végre beengedte magához, és ezzel feldobhatjuk a saját vagy oldalaink tartalmát, nagyobb figyelmet generálhatunk, látványosabbá tehetünk egy egyszerű bejegyzést. Mielőtt még elszaladnál, hiszen…..
A márkáknak ideje felszállni a Youtube "szekerére" - főleg azért, mert a videós platform és tulajdonosa, a Google rengeteget segít a "beszállásban". Ezen a héten Budapesten is lesz egy Youtube workshop. Vajon mi kell ahhoz, hogy egy márka sikeres legyen az első számú…..
Sok YouTube videót nézel, de zavar az, hogy nem tudsz kényelmesen kapcsolgatni a rengeteg csatorna és videó között, akár a tévé távkapcsolójával? Elég volt az egerezésből, nem akarod megint a billentyűzetre borítani a popcornt? Van megoldás. Van egy speciális YouTube…..
Visszatér a Ki Mit Tube, a YouTube-on futó verseny. A tehetség jöhet bárhonnan - mondja ezt a második Ki Mit Tube, és ezt megerősíti Süveg Márk Saiid sajátos stílusú rap számával. "Rajtad múlik, hogy mihez kezdesz a lehetőséggel, ami most itt van előtted. Mi dönteni nem tudunk…..
1959-es születése óta az örökké fiatal Barbie - hivatalos nevén Barie Robberts - volt már doktor, ügyvéd, és még talán űrhajós is, csak videós blogger tini nem. A kínzó hiányt a Mattel végre orvosolta. Június 19 óta több mint százezren látták Barbi baba első videós…..
Mi van akkor, ha rengeteg videód van Youtube-on és igenis meg akarod osztani a facebook oldaladon őket, ha tetszik ez Mark Zuckerbergnek, ha nem? Mutatunk egy egyszerű megoldást, ami azért sokak szívét megdobogtatja. Csökken a youtube videós bejegyzések elérése a Facebookon, ezt…..
nagytv2141 2015.06.22 08:59:46
@Devilstudio: rossz volt a link, a helyes: v.4klip.hu
Plusz egy: Firefox böngészőben még nem működik jól, de hamarosan javítva lesz!
Tudtad, hogy a Youtube is beszállt a Harlem shake őrületbe, vagy azt, hogy itt is használhatod a Jedi erőt? Összegyűjtöttük a Youtube videómegosztó programozóinak rejtett poénjait. Ma már a filmektől a játékokon át a webes alkalmazásokig sok területen bukkanhatunk valamilyen…..
Egy jóbarátunk hívta fel a figyelmet erre az érdekes egybeesésre: két videóklip is pénteken, június 5-én jelent meg a Youtube-on és vált ott egy hétvége alatt sikeressé, pedig egészen más hajtóerő indította el őket. Viszont más úton, más módon kerültek oda, és ez…..
Filmbarátok Podcast #71 (2015. Április) 176 percBeszélgetnek: Zoly, Gergő, freddyDTéma: -Halálos iramban 7 (00:43:50) -Így neveld a sárkányodat 1 & 2 (01:20:26) -Éjféli etetés (01:35:12) -Végképp eltörölni (01:46:00) -Starred Up (01:56:55) -Bram Stoker's Dracula (02:06:50) -A nyughatatlan…..
nagytv2141 2015.04.09 18:33:11
Lejátszáshoz kattints a play gombra. Vagy a letöltéshez (mp3) kattints ide. Cégvezetőként szoktad magányosnak érezni magadat? Szoktad azt érezni, hogy nincs kivel megosztanod a kétségeidet, gondolataidat, sikereidet? Ennek a legrosszabb verziója az, amikor a cégvezetőnek a…..
A Facebook videós fejlesztéseire a Youtube olyan újdonságokkal válaszolt, amikre sokan felkapták a fejüket: a 360 fokos panorámavideós funkción túl megjöttek a Youtube Kártyák, az Ultra HD minőségű videók beköszöntével pedig eltehetjük a sufniba HD tévénket. Csak bámulunk,…..
A rajztanár, aki Dancsó Pétert is "lenyomja", és valószínűleg többet keres a Youtube-al, mint Fluor Tomi. Vámos Sándor, alias VamosArt festő, tanár és karikaturista videóival minden nap százezrekben kelti fel a rajzolás és festés iránti vágyat. Ha csak nagyon röviden kellene…..
nagytv2141 2015.03.27 16:31:58
@dreamhotep: nekem ugyanez jött le, nincs "elszállva", és ezért is nagyon érdekes ember!
 Az előadók részesedése a különböző digitális zenei szolgáltatásokból a streaming illetve streaming jellegű szolgáltatások előretörésével vált egyre forróbb témává a zeneiparban. A Pandora-t, a Spotify-t már mind-mind megtalálták az előadók panaszaikkal, de a közelgő…..
nagytv2141 2015.03.22 16:09:37