Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rertez

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég sokat dolgoztam a lenti cikkel, de korántsem teljes. Feltúrtam az újságaimat régi (főleg nyolcvanas évekbeli) reklámokért, hirdetésekért. Ilyesmi már volt a blogon, akkor csak külföldi hirdetésekkel, most viszont magyarok jönnek. Amikor elkezdtem dokumentálni a szegény ember szkennerével…..
Rertez 2014.02.07 13:25:51
@Infomaker: Az Anubis volt ott. Elfelejtettem a srác nevét, de a szervizes figurának volt egy szörnyszülött Amigája valami termetes AT házban. Modding úttörő volt az ember. :)
Tényleg öregszem, vagy mi a fene van?! Oké, hogy nem kellemes átmenni a felgyűrt aszfalton, de a legutolsó időkben mindegyikbe belesajdul a derekam – ilyesmiken morfondíroztam. Aztán amikor a motort kellett felhúzni a középállványra, megállapítottam, hogy tényleg itt a vég,…..
Rertez 2014.01.20 13:00:17
@SelmeciMarcell: Nem vagyok egy nyelvtanguru, de szerintem a szakmátokban használt homokoskavics kifejezés egy jelentéstömörítő alárendelő szóösszetétel, ami nem szimplán homokot tartalmazó, vagy homokkal "szennyezett" kavicsot jelent, hanem van egy definíciója, hogy nálatok mi számít homokoskavicsnak. A két írásmód tehát más jelentést hordoz, és így különbözteti meg őket egymástól a nyelv. Itt is a mozgószabály az irányadó, ha jól emlékszem.
Nagyon fájt a Hír TV-nek, hogy vannak helyek Budapesten, amelyek úr isten, szerintük nem tartják be egészen pontosan amit be kellene, ezért oknyomozó újságírósdit játszva úgy döntöttek, jól kicsinálják ezeket, hadd tanuljon belőle mindenki. Mert vendéglátó helyiségben ugye…..
Rertez 2014.01.16 16:22:53
@Heep Uriás: Olvasd el a hozzászólásom, és értelmezd! Elsőre nem sikerült.
IDDQD Így robban darabokra egy PS4 2013.11.19 11:50:14
Talán ismeritek itt páran Richard Ryan YouTube-csatornáját, a RatedRR-t. Elég népszerű műsor, 277 ezer lájkolója van a Facebook-oldalának, a műsor témája pedig a fegyver. Sőt, ez már fegyverpornó: Ryan nagy élvezettel mutatja be 50 ezer fps-re lassítva a különféle…..
Rertez 2013.11.19 15:27:48
@Komojtalan: Ha nem drága dolgokra lövöldözne, akkor nem lenne senkinek sem érdekes, és nem keresné meg a szétlőtt cucc árának legalább a háromszorosát pár nap alatt egy videóval. Pár hónap alatt meg már kb. 10db PS4 mai ára kijön csak ennek az egy videónak a hirdetési jutalékaiból.
Rertez 2013.11.19 21:54:03
@Komojtalan: Teljesen igazad van. Azért mindketten megnéztük a videót még vagy egymillió társunkkal együtt, én arra reagáltam. De gondolj csak bele, milyen unalmas lenne évekig nézni ezt a fickót ahogy céltáblára lő! ;)