Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Succubus

583 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha két zebra egymás mellé keveredik, könnyen lehet, hogy érzéki csalódás áldozatai leszünk. Ahogy történt ez az alábbi esetben is egy érdekes zebrás fotó kapcsán, mely a kenyai Masai Mara Nemzeti Rezervátumban készült. A fényképet Sarosh Lodhi indiai természetfotós készítette az öt nagyvadról…..
Az orosz művész, aki a kicsit sem oroszos Salavat Fidai néven tevékenykedik és farag ki igazi miniatűr mesterműveket ceruzabélből, művészcsaládból származik, és már egészen zsenge kora óta alkot. A többek között a popkultúrából is ihletet merítő alkotásai közt a Trónok harca és a Star Wars figurái,…..
A 2016-ban indult, meglehetősen morbid, de annál hatásosabb akció az új-zélandi strandolók biztonságát hivatott védeni oly módon, hogy egy Halálnak öltözött alak flangál a parton és fotózkodik, ezzel hívva fel a figyelmet a strandolás veszélyeire. Új-Zélandon ugyanis különösen gyakori a fulladásos…..
Az alább következő fotógyűjtemény a kilencvenes évek Oroszországába repít vissza, kendőzetlenül idézve meg a XX. század utolsó évtizedének dekadensbe hajló világát a női nemen keresztül. Fiatal lányok, mosolyok, ábrándos tekintetek, nosztalgia… Ennyi, semmi több. Az 50 fotó mindegyikének nők a…..
Hetek óta megy a vita arról, kell-e maszk, ha kimegyünk az utcára, vagy elég az elővigyázatosság és a szigorú távolságtartás. Sokak számára ez nem kérdés és a teljes védekezés mellett döntenek, ám sajnos az egész földkerekségen hiánycikk lett az arcmaszk, így maradnak a házi barkácsmegoldások, amik…..
A Koty Vezde néven futó Instagram-oldal kezelője, a 29 éves, moszkvai Galina Bugajevszkaja minden bizonnyal elképesztően unatkozik mostanában, és az sem kérdés, hogy nagy cicarajongó, hiszen hatalmas photoshopolásba kezdett és macskaarcra cserélte különböző állatok pofáját, megteremtve ezzel saját…..
Miközben körülöttünk zajlik a jól megszokott életünket romokba döntő világjárvány, és az emberiség jelentős része otthonmaradásra kárhoztatott, talán arra is több idő jut, hogy elmélyedjünk kicsit és átgondoljuk, mik a fontos dolgok valójában. Ha valamit tanulhatunk ebből az egészből, az az, hogy a…..
Macskatulajdonosok jól tudják, milyen nehéz olyan macskabútort találni, ami nemcsak praktikus, de szép is egyben. A svéd The Cat Flat (Macskalakás) erre a problémára kínál megoldást. A macskapszichológus Susanne Hellman Holmström és a belsőépítész Eleonor Moschevitz egyesítve tudását megalkotta ezt…..
Sokan vannak, akiknek egyszerűen nincs érzékük hozzá és a szobanövényeik rendre elpusztulnak. Vagy csak a lakásuk nem alkalmas az életben tartásukra, netalántán macskájuk van. Utóbbi esetben talán a papírnövény sem a legjobb megoldás, mert azt is simán megrágja a kiskedvenc, de aki csak szimplán…..
Most, hogy lassan mindenki több mázsányi lisztet tartalékolt be otthon, ideje nekilátni a kenyérsütésnek, hogy minél kevesebbszer kelljen lemenni a boltba a járvány idején! Kezdetnek egy hagyományos cipóforma is megteszi, de aki belejött már a sütésbe, miért ne mehetne ennél is tovább és emelhetné…..
A színezés oldja a stressz, fejleszti a kreativitást és nem mellesleg remek szórakozás is egyben – persze csak annak, aki vevő az ilyesmire. Nem meglepő tehát, hogy néhány éve hatalmas divatba jöttek a felnőtteknek készült színezőkönyvek, bebizonyítva, hogy a színes ceruzák nem csak a gyerekek…..
Dübörög a neten a Facebook 10 éves kihívása, vagyis az idő múlásának két fotóval történő szemléltetése, arra hegyezve ki az egészet, hogy ki mennyit változott az elmúlt tíz év alatt. Mindez természetesen a mémgyártókat is megihlette nemzetközi és hazai fronton egyaránt. Ezekből válogattam...
Ismét eltelt egy év, jövőre megint öregebbek leszünk. De addig is búcsúztassuk szép téli képeket nézegetve az esztendőt, legyen az - mindennemű rendszert nélkülözve - lenyűgöző fotó, grafika, street art vagy műalkotás, feledjünk el minden rosszat, ami idén történt, és örüljünk a mostnak, mert úgyis…..
Sokan szeretik saját készítésű ajándékokkal megörvendeztetni szeretteiket, ismerőseiket karácsonykor, ehhez adok most egy kis inspirációt a legújabb trendek szerint. Némi kézügyesség vagy kreativitás persze nem árt, de egy biztos, még nincs késő beszerezni az alapanyagokat, és hangolódásnak sem…..
Rémes szóviccek és viccesen kicsavart címek tárházát szedték nekünk csokorba a Bored Panda felhasználói olyan gagyi halloweeni kosztümök csomagolásairól, amiknél a gyártók nem szerettek volna jogdíjat fizetni, csak nyerészkedni egy ismert figura jelmezének az árusításával. Amíg nálunk egy időben…..
Az egyik legjelentősebb kortárs építésznő, az iráni származású Zaha Hadid 2016-ban hunyt el, világszerte számtalan nagyon menő épületet és egy Miamiban található ultramodern luxuslakást hagyva maga után. Hadid futurisztikus munkáival szerezte hírnevét, mely stílus a saját otthonát is meghatározta,…..
Szubkultúr Tükörinstallációk 2018.08.28 14:44:22
Sarah Meyohas Speculations című sorozata álomszerű tükörinstallációkból áll, aminek darabjai az ismétlődés megnyugtató monotóniájára helyezik a hangsúlyt, harmonikus színek és olyan egyszerű anyagok, mint egy kötél, egy rongy vagy néhány virág, illetőleg két egymással szembe helyezett tükör…..
Az okostelefonok korában már mindenki fotósnak hiheti magát, azonban akadnak még olyanok, akiknek ez a szakmájuk és a fotózás jelenti a megélhetést, vagy ha csupán hobbiként is űzik a fényképezést, már kitanulták annak minden csínját-bínját és profin kezelik a masinájukat. Ám fotós és fotós között…..
A Wakuneco néven alkotó japán művész 2015 óta készít élethű, szőrös macskadomborműveket tűfilc technikával. A 3D-s hatású alkotások igazi macskák fényképei alapján készülnek, egy-egy darab elkészítése nagyjából egy hónapig tart. További képeket Wakuneco Instagram-oldalán találsz...
A nemrég átadott híd, a Golden Bridge Vietnám Da Nang városa mellett található, melynek különlegessége két, a hegyoldalból kinövő hatalmas kéz, ami látszólag könnyedén tartja az elegánsan ívelő szerkezetet. A Gyűrűk Ura szobormonstrumait idéző hatalmas kezek ránézésre mintha a hegy részei lennének,…..
Egy zsúfolt nagyvárosban minden kis zöld terület számít, és ha már a házak közt, vagy azok tetején nem maradt több hely, akkor sem kell kétségbeesni, mert egy kisteherautó platója is tökéletesen megfelel a célnak, ha egy apró kertecske kialakításáról van szó. Legalábbis Japánban ezt így gondolják,…..
A macskák számtalan érdekes pózban képesek leledzni, jól tudja ezt minden macskatulajdonos. A golyótól a hengeren át a téglatestig sokféle alakban mutatkoznak meg előttünk, emberek előtt. Ezeket a furcsa és sokszor megmosolyogtató formákat dokumentálja a DailyPurrr nevű oldal napi hülye macskarajzok…..
Biztos akadnak olyan művészek, akik a józanságban hisznek, de azért, lássuk be, nem ez a jellemző. Az alkotó embernek nem árt egy kis rásegítés, hogy ihletet kapjon, a fűszívás pedig kifejezetten alkalmas erre a célra. Ezt a tényt igyekszik meglovagolni a High Art nevű verseny is, ami egy évente…..
Ha létezik olyan fogalom, hogy lépcsőművészet, a londoni Atmos stúdió hihetetlen építménye minden bizonnyal ebbe a kategóriába tartozik. Ez az elképesztő organikus csigalépcső a Piccadilly road egyik vendéglátóegységében, egy bizonyos Hide Barban kapott helyett, rozsdamentes acéllemezekkel…..
Ha kisállat, akkor legtöbben azt szeretjük, ha szőrös, puha, kerek arcú és gombszeme van. Goma, a kiskutya minden fenti kritériumnak megfelel, ráadásul van egy extrája is, vagy inkább szexepilje: a szupercuki Miki egér füle, ami több mint 60 ezer Instagram-követőt hozott már össze neki és…..