Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hard

0 bejegyzést írt és 238 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Maurizio Sarri nem kíván részt vállalni a Cristiano Ronaldo formajavulásáért járó dicséretben, a mester szerint inkább a portugál gólgép édesanyját illeti az elismerés, hogy ilyen embert szült a világra. A bianconero csapat simán, 3-1-es eredménnyel jutott be az elődöntőbe, ahol a Milan vagy a…..
Viszonylag megbízható hírforrás beszámolója szerint a Juventus valóban vissza kívánja vásárolni Paul Pogba játékjogát a Manchester United együttesétől idén nyáron. A Sky Sport Italia képviselője, Gianluca di Marzio szerint a Juve sportigazgatója, Fabio Paratici nem hivatalosan felvette a…..
hard 2019.06.04 22:06:25
  A DIGI Csoport bejelentette, hogy a következő három évben a DIGI Sport csatornáin  közvetítik a Serie A, vagyis az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság mérkőzéseit magyarul. A közvetítési jogokat értékesítő IMG Mediával hosszas tárgyalások után, az utolsó pillanatban sikerült megállapodniuk, így…..
hard 2018.08.18 09:37:56
@egyenes labirintus: van digi online tv. Keress egy havert akinek digi előfizetése van és kérj tőle belépési adatokat. 3 különböző jelszóval lehet belépni, neked akár adhat külön jelszót is. Liverpoolban élő havernak is adtam, amikor épp magyar tv-t akart nézni, simán tudta.
Kovács Zoli olvasónk küldte át ezt a három linket. Mindhárom egy készülő film promóciós-beharangozó anyaga. És ha azt mondom, hogy hosszú percekig szájtátva-bólogatva, könnybe lábadt szemmel néztem, akkor nem hazudok. Mert ami a Forma-1-ben a Ferrari, az a túraautók között a…..
Október 4-én, vadonatúj részekkel folytatódik a Brutális fizika, a Spektrum saját gyártású ismeretterjesztő műsora, amiről a csatorna sajtóközleménye azt írja, hogy még több és még látványosabb kísérletet mutat majd be. Újdonság, hogy a fizika mellé idén a biológia és…..
Hétvégén lesz a 25. Forma 1-es Magyar Nagydíj! Ez nagyon üdvözlendő, hiszen már alig akad nemzet a világon aki nálunk több versenyt rendezett volna. A véletlen műve lenne ez, vagy más oka is van ennek a kimagasló eredménynek? Évről-évre árnyalják a rendezvény sikerét a piszkos…..
A Viasat3 az a csatorna, ahol a vezetőség nem esik pánikba, ha egy saját gyártású reality teszem azt, nem működik, vagy olyat bukik, mint egy közepes képességű BKV-vezér, ők próbálkoznak a műfajjal rendületlenül. Jól teszik, mert egy Bár 2.0-ra jut egy Lúzer FC, egy…..
hard 2010.07.27 17:25:38
@sixx: mondjuk ott folyik a Tiszába a Bodrog. A lényeg a boruk ne öntsön ki :)
A két színész a meglehetősen közepesre sikerült Kéjjel-nappal című közös filmjüket promótálták a briteknél, ahol Jeremy Clarkson kapott az alkalmon és meghívta őket egy vendégszerepre a Top Gearbe. Mindketten beültek az Elfogadható Árú Autóba, és mentek egy kört a műsor…..
hard 2010.07.27 14:49:17
@melchi zadok: sehol. jobb is, ami tv6-on meg az is vicc. 16 szelepest 16 hengeresnek fordítani pl.

felirat van hozzájuk, és ha nincs brit ip-d (BBC-hez) akkor az új részt is csak torrentboltból veheted meg.
Ne aggódjatok, lesz a tegnapi buliról is beszámoló poszt, csak lusta voltam fényképezni és még várom a képanyagot, meg magamhoz kell térni teljesen, de nem várakoztatlak inkább titeket és kiteszek nektek egy érdekes dilemmát, amiről talán csak érintőlegesen volt szó korábban…..
hard 2010.07.25 16:40:40
@1 Fószer: hát azt Farádnál a Györ felé vezető irányban 120-al is be lehet venni simán.
Tegnap a Váci úton kocsikáztam gyanútlanul, amikor a Duna Pláza előtt megfordult ez: Az első fotóból nehéz kivenni, hogy pontosan melyik típusról van szó, hátulról nézve azonban már látszik az S-felirat is az Audi TT-n, a szerencsés rendőr tehát a sportmodellt hajtotta. Hogy ez…..
w A világi hatalom 2010.07.19 04:50:00
Ideje van a sírásnak, és ideje a nevetésnek. Lesz mindkettőből elég, a nemzeti ügyek kormánya eddig eddig főleg a röhögést tekintette nemzeti ügynek, de most ráálltak megint a tragédiára. Addig jó nekünk ugyanis, amíg Magyarország a kis színesek közé, a napilol rovatba…..
Akkor toljuk élőben Dánia-Japán..
hard 2010.06.24 20:48:02
hard 2010.06.24 21:01:21
Azzurri Nincs több kifogás 2010.06.24 10:50:00
 Igazán olaszosra sikeredett a torna eddigi része, két dögunalmas döntetlen előre temetett ellenfelekkel szemben, hogy aztán rángatózó gyomorral élvezhessük végig a mindent eldöntő harmadik találkozót. Nem is lenne mindezzel semmi különösebb probléma, abszolút művészi…..
Azzurri A kötelező győzelem 2010.06.20 11:41:00
 A Paraguay elleni mérkőzés legnagyobb tanulsága talán Marchisio trequartistaként előadott vergődése volt, mely hatására Lippi végre visszább vett kísérletező kedvéből és a csapat újra a jól bevált 4-4-2-es formációban rohamozhat ma délután. És bár ez ugyan még…..
A Monacói GP után szakított a világbajnok Jessica Michibatával, mert nem tudta összeegyeztetni a tokiói utazásokat a Forma-1-gyel. A Daily Mail idézte Button sajtósát - "megerősíthetem, hogy Jenson és Jessica szétváltak" -, a The Sun a pilóta egyik barátját:…..
Nagy eséllyel pályázhatna a leghosszabb nicknévvel rendelkező posztbeküldő címre Dudálj, ha műkörmöd van!, akinek amúgy mint megtudtam, nincs is műkörme. Ellenben az M1-es beszakadásának napján, tegnapelőtt próbált a Budapesthez közeli Dunavarsányba eljutni, több-kevesebb…..
hard 2010.05.21 14:09:03
@1 Fószer: Hát mondjuk néhány 40t-st,k buszt meg lószállítót a szakadó esőben jókor jó helyen kellett megelőzni, ha nem akartál utánuk cammogni sokat. Ezek mellett meg alig férni el, kezdő sofőrnek lehet nem ajánlott. Meg amikor a kanyarban nem fér el a kamion jön a sávodban, az necces tud lenni. Mondjuk sötétben lehet én sem erre jövök.
hard 2010.05.21 14:42:41
@cork77:
Azért egy tervezett nyaralás előtt lehet kötni vmi jó biztosítást.
Ettől persze most még simán lehet szlovákia felé kerülni. Régen mi is átjártunk tankolni, sörért, stb. 1-szer volt gond, amikor otthon maradt a forgalmi.
Sokan kivesézték már a rettenetes ötletet a kötelező vasárnapi zárva tartásról, most, hogy a KDNP is felkarolta ezt a jó ezer évvel ezelőtt aktuális kezdeményezést. Nem akarom sokadikként elkezdeni védeni a kapitalizmust és a szabad piacot, benne a nyitvatartási idő szabadon…..
hard 2010.05.05 14:22:46
@NGA: Hát igen én sem küldenék szerelőt oda, ahol vasárnap megy el a villany. A villanyszerelőnek is jár egy nap a családjával!
hard 2010.05.05 14:24:30
@NGA: Lehet venni ott kaviárt is meg 20e-es konyakot is :) Csak nem szar.

Ebből látszik, hogy bármekkora baromságot be lehet dobni a népnek.
hard 2010.05.05 14:28:00
@NGA: szolgáltatónál vagyok, nekünk menni kell. De vehet azt is, ha a fél faluban/kerületben megy el a villany vasárnap reggel. Meg a kedvenc, hogy nincs közvilágítás, aztán mindjárt kezdődik az éjféli mise, jaj mi lesz. Na persze a szerelő meg ugorjon.
Tavaly szeptemberben írtunk arról, hogyan is "spórol a köztévé". Az a Magyar Televízió, - amely 2004-ben 30, azóta évi 10-18 milliárd támogatást kapott a költségvetésből egészen tavalyig - aminek a székház eladásán 5,5 milliárd forintot bukott az állam - aminek az…..
Belsőség Szerpentinek királya 2010.04.26 08:37:00
  Talán korainak és elhamarkodottnak tűnhet a kijelentés, miszerint a Mégane RS az idei év legjobb hot-hatch-e, de az biztos, hogy erősen ott van az élmezőnyben. A pancser franciák mi? Vélemények az azonos című írásunkról...
TÉVHIT, hogy nem örülünk a vendégposztoknak! Íme egy újabb, ezúttal misbelief tolmácsolásában:Mindenekelőtt hálásan köszönöm a Bünti Blog üzemeltetőinek, hogy teret engednek dühöm levezetésének - úgy gondolom, hogy blogom szigorúan kötött kereteibe nehezen lenne…..
Szekszárdi gyorsbuszokkal temetjük a vasútreformot Új, a vasútnál gyorsabb és kényelmesebb buszjáratok indulnak mától a fővárosból Szekszárdra, kihasználva az M6-os sztráda új szakaszát. A tolnai megyeszékhelyig meg sem álló, majd Pécs, Harkány, Mohács, Villány, Siklós,…..
hard 2010.04.11 00:27:43
@Andrisbandris: Te se sokat jártál még győr-bp között. A busz legfőbb baja, hogy nem férsz fel. És mostanában főleg, mert ritkítják.
hard 2010.04.11 00:29:11
@gramercy: 100 fő egy kocsiban? inkább 3-4. Szerinted lenne? Amúgy ez csak egy járat, 5-kor is van teli 2 busz.
hard 2010.04.11 00:34:08
@átlátó: "kívánok nekik egy kellemes szomszédot a belső ülésre, ha már éppen ablaknál üllnek. Tudjátok milyet...olyan hónaljból túlápoltat. "

mert vonaton ez elképzelhetetlen.
Reggel 8 órakor már az állomáson volt, mégsem fért fel a 9-kor induló IC-re egy Győrben tanuló egyetmista lány. Nem először járt így.A megyehídi K. D. Győrben egyetemista. Kedden 11 óra 20 perckor kezdődik az első órája az egyetemen. Akárcsak máskor, kedden is a 9 órakor…..
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
hard 2010.03.04 22:50:07
Belsőség Ein Mercedes-Benz 2010.03.04 16:19:00
Lent voltam a pincében. Nem olyan nagy dolog, gondolhatják azok, akik nem ismernek engem. Akik viszont már jártak nálam, azok tudják, hogy van a pincémben egy szoba, amit sasfészeknek hívok. A berendezése egyszerű: egy kanapé, egy íróasztal, és körös-körül erős, vastag fenyőből készült polcok.…..
Nem hiszem el, hogy még mindig van, aki nem tanult az elmúlt sok év benzinkúti lehúzásaiból, tele van velük az internet, meg itt a blogon is volt már jópár ilyen sztori. Bár én is azt hittem, hogy teljesen evidens mindenki számára, leírom újra: te tankolj saját magadnak, annyit,…..
hard 2010.03.02 13:23:08
@Dövan: furcsa lenne egy Twingo tankja egy Grand Espaceben, vagy egy yarisé a Landcruiserben :)