Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dragonovics

19 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BREAKING: a delmagyar.hu megmártózna UP szakállában, bármit is jelentsen ez Ismered a 444.hu titkát? Akkor fel vagy véve! Na jó, nem, de ha meg tudod fogalmazni röviden, hogy mitől döglik a légy a Magyar Jeti szerkesztőségében, akkor már egy lépéssel közelebb kerültél ahhoz,…..
Gondolatszilánkok Főcikk 2014.03.16 19:12:25
xfhcjk zesdtrjfgklhéjkáljáhéglckxfjydhxmc,vbnm   fgchvljébknlméápoiáuzfltdkjdyfjcn esutdrizfuihojpkpoiélucgkhv..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
Drága miniszterelnökünk sok mindenhez ért, de nem lehet mindenben profi, hiszen, azért mégsem egy Putyin. (irónia OFF)   Járja az országot, posztolgat, napról napra emeli a tétet. Persze, hogy mit csap ki az asztalra, arról talán jobb is, ha nem tudunk... De neki sem lehet mindig…..
Hoffman Rózsa oskolásoknak szétspamelt nosztalgikus levele (kicsit megkésve) körbekeringte hétvégén az online médiabolyt,  így az Átlátszó Oktatás is beszámolt róla! Most pedig kikerült az internetre egy titkos videofelvétel, melyen az figyelhető meg,…..
Simply-Simply Matolcsy György kitüntette ByeAlexet egy ezüst emlékéremmel, mert „az elért teljesítményével Magyarország XXI. századi kultúrájának méltó képviselőjévé vált.” Ilyen egyszerű a dolog. Hiszen Matolcsy szerint egyébként is egyszerűen kell vizsgálni a világot…..
Avagy a látszatdemokrácia virágzása a szegedi egyetemen In medias res: „Az alapszabályban benne van az is, hogy az elnökségnek az eredményeket kötelessége figyelembe vennie. Ha figyelembe veszünk valamit, az nem jelenti azt, hogy ez kötelező érvényű is lesz.” – nyilatkozta…..
Dragonovics 2013.06.14 09:18:47
@tundrazuzmo: Érthetőbb összefoglaló a cikk bejegyzés végére linkelve: atlatszooktatas.cink.hu/hurra-szavazunk-513086746
Dragonovics 2013.06.14 09:21:16
@lavór: Nyilván a való életben is pontosan ez megy, ezért hasznos, ha már a felsőoktatás során (vagy még előbb) tudatosul ez az emberekben, mert így talán később aktívabban lépnek fel ellene és nem süppednek bele a közöny mocsarába.
Ahogy korábban beszámoltam róla - még aznap mikor az eset történt-, hamis bérletet árultak a Facebook-on, majd másnap egy interjút készítettem Enikővel, aki árulta az említett bérletet. Ma én is szemügyre vehettem a nagy bonyodalmat kavart kis papírt és a leadásánál is jelen…..
Korábban írtam, hogy egy lány, Enikő hamis bérletet árult a Facebook-on a Szegedi Egyetemisták csoportban, de a közösség rájött erre. A történet úgy kerek, ha megismerjük az ő oldalát is, mivel állítása szerint a bérletet csak találta és nem vette észre rajta, hogy hamis…..
Dragonovics 2013.05.27 00:03:43
@jet set: Az eset pénteken történt, az interjú tegnap, az igazság meg odaát van :D
Unyatyinszki György újságíró, Szeged oknyomozója Volt szerencsém, akkor a szegedi egyetemi lapban, a SZTE-reo-ban bontogatni tintafoltos újságírói szárnyaimat, amikor épp Unyatyinszki Gyuri volt a főszerkesztője. Akkor is úgy állt a munkatársaihoz, mint most hozzám, mikor…..
Facebook-on, a Szegedi Egyetemisták csoportban gyakran lehet találkozni eladó termékekkel, de most egy igazán érdekes árucikk került terítékre! Két eladó jegyzettám között egy érdekes ajánlat: névtelen bérlet! "[Eladó bérlet], Hétfőn oda is tudom adni, Úgy még 40 napig…..
Hülyének lenni megéri, bár ez egy örök paradoxon, hiszen egy hülye nem tudhatja, hogy mi mennyit ér, de mivel szellemi képessége egy törött porcelánkacsa szintjén mozog, ezért ez nem is zavarja. Nem foglalkozik azzal, hogy ország-világ előtt járatja le magát némi gázsiért,…..
- Te asszony, ez a tej, itt ni, a jobb oldalon most 10 százalékkal olcsóbb! - Látom én azt Béla, na de emlékszel, a múlt hónapban emelték az árát a duplájára. - Hát az lehet, de most olcsóbb, osztán azt írja itten ez a papír, hogy írjuk alá, ha egyetértünk, hogy…..
Szánalomsziget Fülöpházán! Baloghéknál a vak komondor a legemberibb! - Egy forrásunk azt mondta/a lap értesülése szerint Balogh József fideszes országgyűlési képviselő és fülöpházi polgármester (részegen) betörte élettársa S. Terézia orrát (koponyaalapi törés),…..
Uj Péter hírblogja a 444.hu április 29-én, kevéssel 10 óra előtt elstartolt, hogy meghódítsa a magyar online média-univerzumot. A Magyar Jeti Zrt. kiadásában indított weblap szerkesztősége korábban a jetivalasz.hu-n tevékenykedett, amit ők a 444.hu werkbogjának szántak, azaz…..
A cifrafosástól - valótlanságokon keresztül - a McDonald’s reklámig, avagy egy újabb kormányzati bullshit. A Magyar Kormánytisztviselői Kar honlapja megirigyelhette a Hírcsárda népszerűségét, gondolom ezt azért, mert olyan energiaegyensúly-táblázatokat tett közzé…..
A hallgatói szerződés, avagy a röghöz kötés megmozgatta a magyar közvéleményt körülbelül ezen két kifejezés mögötti tartalom mentén. Ezeket az elnevezéseket nem alfabetikus szempontok miatt helyeztem el ilyen sorrendben, hanem azért, hogy azok is meghallják véleményem, akik…..
Kiakasztotta a magyar sporttársadalmat a román ProSport című napilap, mégpedig azzal, hogy április 6-án, szombaton az Oltchim Valcea–Győri Audi ETO női Bajnokok Ligája-elődöntő napján, - amit a mieink nyertek 24-22-re – egy provokatív fotósorozatot publikáltak Görbicz…..
Dragonovics 2013.04.09 08:42:56
@minek az?: Ha nagyon keresgélnék, akkor lehet, hogy találnék, sőt lehet durvábbat is, mint ahogy biztos mi is kaptunk ennél durvább sajtót. De nem ez a lényeg a szemet-szemért, fogat-fogért elvet a 21. században már hanyagolni kellene, mert nagyon primitív!
Dragonovics 2013.04.09 08:50:05
@Töksi: Szövegértési problémák tükröződnek a kommentedben: írtam, hogy a hölgyek élsportolók, de ez nem jelenti azt, hogy egyben ne lennének szurkolók is. És ha egy ilyen esetet párhuzamba állítok magyar "szurkolói" szokásokkal, az miért lesz rögtön összemosás? A csúsztatást és az IQ-m körüli kérdéseket meg nem értem, de humorérzékem az van! ;)

@Matróz Kommandó: nem, a szélsőjobbot most egy darabig békén hagyom, más témák is foglalkoztatnak! :)
Dragonovics 2013.04.10 01:16:22
@Húsleves: Hivatalosan elítélik, de ez nem feltétlenül egyenlő a valósággal sajnos, mert igény meg van erre a mocskolódásra. Ezért nem tetszett az, ahogy a Nemzeti Sport lereagálta a bocsánatkérést! A jelenleg zúgolódó sporttársadalom része a huligánok csoportja, még ha hivatalosan nem is így van.

@Fejesrob: Nem mondom, hogy az eset baromi vicces lenne, de én nem akadok fönt rajta, de egyébként zsidó vicceken is tudok röhögni! Egyébként az erőszak minden formáját elítélem! A magyarságomat és a szurkolást meg nem egy zászlóhoz kötöm!

@zoleebara: a blogot nem csak ennek a posztnak a megírására hoztam létre, ez csak az első bejegyzés.

@icceman: egyetértünk, nem volt jó vicc :)

@pushup: érzem a különbséget, de írásom célja, hogy rámutassunk arra, hogy nevetségesen lett ez az egész lereagálva és addig ne mutogassunk kifelé, míg itthon ilyen problémák vannak

@Drago Brutic: így-így :)

@neuro-toxin: nem mosdatok, csak felemelem az itthoni szőnyeget is ;)

@G_Norton: egyet kell, hogy értsek veled!

@pakandi: nincs közöm a Dotoho bloghoz

@b.tom: a román sport napilapot hasonlítottam össze a Nemzeti Sporttal (ahogyan lereagálták az esetet) és jeleztem, hogy nem kell külföldre menni a hülye 'poénok' után!

@Marciii: köszönöm a tájékoztatást, de egy szóval sem mondtam, hogy máshol sokkal jobb lenne a helyzet

@: those with loaded guns : feljebb válaszoltam erre

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): magyar vagyok, továbbra sincs közöm ahhoz a bloghoz és szabadon lehet kommentelni, sőt igyekszem válaszolgatni is :)

@平八: ezt is írhattam volna, de nem ezt írtam, mert nem ez a véleményem, a többit privátban, az még úgy is vár rám :)

@Jokerpofa: nagy különbség van a között, ha gyalázod a magyarokat és a között, hogy elmondod a véleményed egyes problémákról.

@Ad Dio: akkor jó nagy hülye vagyok, mert sajna nem kapok azért pénzt, hogy leírom a véleményem, és továbbra is magyar vagyok és semmi közöm a Dotohohoz. hülye poén volt a román olimpikonok részéről, de fel lett fújva, túl lett reagálva, ami a Nemzeti Sportunknak is köszönhető, Fair Play ide vagy oda, én nem akadtam ki ezen

@gazell16: :D van humorérzékem :P

@bigthereal: nem magyarellenes blog és ez csak az első bejegyzés volt, egy téma a sok közül, ami foglalkoztat

@Muad\\\'Dib: nyugi nem csak egy-két bejegyzés lesz :)

@2002: köszönöm :)

@Kákalaki akka: ingyen irkálok magamnak, szerintem olvasd el még egyszer a bejegyzést és próbálj a sorok közé/mögé nézni!

@Hagrid: a kuruc.infó-val szemléltettem a sporttudósítások szubjektivitását (mint ahogy a Délmagyarral és a HVG-vel), a többire korábban válaszoltam

@pinky, the brain: tanulságos mese, észben tartom!

@Töksi: a kommentekre reagálva remélem, megkaptad Te is a választ!
, szülők és nebulók, mert ez a mondat így teljes! De vannak igazi pedagógusok, példamutató szülők és szorgalmas diákok is. A két halmazt össze lehet mosni olyan értelemben, hogy míg Pistike matekból jó, addig kötélmászás során csak Tarzant imitálva csüng a gombócon,…..
A blogotok admin felületén a Beállítások/Oldaldobozok menü fülre kattintva tudtok oldaldobozt hozzáadni, valamint szerkeszteni azok elhelyezését. A keltetőben (középső oszlop) találjátok meg azokat az oldaldobozokat, melyeket szeretnétek megjeleníteni a blogotokon. Az elemeknél a…..